medulla24
=> Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres)
(2.12.2013 12:30:37)
KonsolMania
(2.12.2013 21:13:32)
Arkadaşlar bu Tronix.web de Black Friday muhabbetine ps4 oyunlarında indirim olurmu acaba ? 3 oyun siparişi vercem ps4 için, ama acaba biraz daha beklesemmi diyorum. İndirim falan olursa indirimli alırız belki
Layblood
(2.12.2013 21:20:25)
Ben bugün 3 oyun (BF4, AC4 ve Kill Zone) aldim. Fakat Kill Zone ellerinde yokmuş. bunu siparişi verdikten para çekildikten sonra fark ettim. Oyun stoklarına girdikten sonra diğer 2 oyunla birlikte kargolayacaklarmış. Acaba kill zone stoklara tekrar ne zmn girer tahmini, bi' bilginiz var mi ?
Daxteroy
(2.12.2013 21:34:39)
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55 28 kasımda vermiş olduğum sipariş halan daha kargoya verilmemiş.Kargo olarak fedex'i seçmiştim.Ama halan daha gönderilen birşey yok.Hiç memnun değilim şu an tronix'ten.İlk alışverişimdi.Pişman oldum buradan aldığıma. |
İlk kez senden şikayet geldi.
Sevinckan_216
(2.12.2013 21:37:42)
Persembe-Cuma tatildi tronix acik degildi ki zaten kirmizi ile dikkat cekecek sekilde yazmislardi persembe-cuma kargoya veremeyecegiz diye.
Sevinckan_216
(2.12.2013 21:42:32)
Ayrica öğlen bf4 siparişi verdim az önce kargo için hazırlanıyor diye mail geldi
the_cooler_king
(2.12.2013 22:01:26)
Vay aç herifler yaa. Tonlarca ürün geçer bakmazlar bizim 2 tane oyunumuz batar heriflere.
medulla24
(2.12.2013 22:03:40)
quote:
Orijinalden alıntı: the_cooler_king Vay aç herifler yaa. Tonlarca ürün geçer bakmazlar bizim 2 tane oyunumuz batar heriflere. |
Evet dostum acmislar komple ve uzerine bant yapistirmislar... Alllahtan el koymamislar 😁😁😁
Daxteroy
(2.12.2013 22:04:36)
quote:
Orijinalden alıntı: medulla24 quote:
Orijinalden alıntı: the_cooler_king Vay aç herifler yaa. Tonlarca ürün geçer bakmazlar bizim 2 tane oyunumuz batar heriflere. | Evet dostum acmislar komple ve uzerine bant yapistirmislar... Alllahtan el koymamislar 😁😁😁 |
El koymaları için hiçbir sebep yok. Fatura tutarı yazıyor. Açıp bakmışlar yinede.
GT_55
(2.12.2013 22:10:21)
Tronix beni duydumu nedir.Göndermiş kargoyu.Lafımı geri aldım.
TheHeaven
(2.12.2013 22:17:29)
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55 Tronix beni duydumu nedir.Göndermiş kargoyu.Lafımı geri aldım. |
Sitede yazıyordu zaten Thanksgiving sebebiyle biraz gecikecek diye, sıkıntı yok yani
Arakain
(2.12.2013 22:46:58)
akonay
(2.12.2013 22:56:42)
First : Adın
Last : Soyadın
State/Province : Turkey/Istanbul
Required Field : Mavi yıldız olan kısımlar doldurulması zorunlu alanlar demek istiyor..
Arakain
(2.12.2013 23:18:17)
quote:
Orijinalden alıntı: akonay First : Adın Last : Soyadın State/Province : Turkey/Istanbul Required Field : Mavi yıldız olan kısımlar doldurulması zorunlu alanlar demek istiyor.. |
Teşekkürler arkadaşım saol çok yardımcı oldun :)
Slauson
(2.12.2013 23:19:13)
DS4'ün 2-3 gün içerisinde stoğa girme ihtimali var mıdır sizce?
vector x-31
(3.12.2013 12:42:06)
Beyler öyle black friday,Noel,Christmas muhabbetine indirim yakalarsanız
bi zahmet benide pm lerseniz bizde bişeyler kapalım
bu site sağlamdır
orcdnz
(3.12.2013 17:26:23)
Arkadaşlar kargom gümrüğe takılmıştı UPS tüm ödemeleri amazon'un karşıladığını söyledi bende yetki yazısını gönderdim bugün 11.01 ititbariyle son serbest bırakma bekleniyor diyor kargo takibinde.Sizce ne zaman serbest bırakılır.
tamehliyetsiz
(3.12.2013 17:28:09)
quote:
Orijinalden alıntı: orcdnz Arkadaşlar kargom gümrüğe takılmıştı UPS tüm ödemeleri amazon'un karşıladığını söyledi bende yetki yazısını gönderdim bugün 11.01 ititbariyle son serbest bırakma bekleniyor diyor kargo takibinde.Sizce ne zaman serbest bırakılır. |
Hocam burdaki konu tronix size yardımcı olacak olan yer amazon
aradığınız cevabı bu konu altında bulamazsınız
gskayas
(3.12.2013 17:29:08)
quote:
Orijinalden alıntı: orcdnz Arkadaşlar kargom gümrüğe takılmıştı UPS tüm ödemeleri amazon'un karşıladığını söyledi bende yetki yazısını gönderdim bugün 11.01 ititbariyle son serbest bırakma bekleniyor diyor kargo takibinde.Sizce ne zaman serbest bırakılır. |
Hocam neler aldinizda gumruge takildi bilgilendirir misiniz