Anlayanlar sony veya creative arasında kaldım (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Müzik ve Video Oynatıcı | Kulaklık Genel | Kulaklık İncelemeleri | Oyuncu Kulaklıkları >> Kulaklık Genel
materhan => Anlayanlar sony veya creative arasında kaldım (24.10.2009 14:02:41)
Beyler 2 tane müzik çalar arasında kaldım.Rap,tekno hiç sevmem ve şiddetli bastan hiç hoşlanmam.Ben kaliteli müzik istiyorum.Çalan müziği yanımda hissedip kaptırmalıyım kendimi

biri SONY NWZ-A828 diğeri creative zen x fi hangisi

leylandi => Anlayanlar sony veya creative arasında kaldım (24.10.2009 16:24:55)
quote:

Orijinalden alıntı: materhan

Beyler 2 tane müzik çalar arasında kaldım.Rap,tekno hiç sevmem ve şiddetli bastan hiç hoşlanmam.Ben kaliteli müzik istiyorum.Çalan müziği yanımda hissedip kaptırmalıyım kendimi

biri SONY NWZ-A828 diğeri creative zen x fi hangisi

bass sevmiyorsan zen x-fi almanı tavsiye ederim.bu modeli kullananlar bass larının azlığından şikayetçi genelde.ama ses kalitesi açısından çok metediliyor.nwz-a828 ise kaliteli sesin yanında zengin ve kaliteli bass sesler sunar.senin beklentine uygun model zen x-fi.

materhan => Anlayanlar sony veya creative arasında kaldım (26.10.2009 11:10:45)
Peki hangisinde klasör yapabiliyoruz ? hani sanatçılar,albümleri,albüm kapağı şeklinde

kromangan => Anlayanlar sony veya creative arasında kaldım (26.10.2009 20:05:18)
BEN CREATİVR ZEN ALDIM PAZAR güü mükemmel ses verio kulaklıklarıngücü yetmiio yeni kulaklık alcam ama tek dicem %100 zen al pişman olmazsın

Sayfa: [1]