selo5828
=> Garip bir sorun..
(18.9.2009 17:30:01)
yeni laptop aldım vista yüklü birde masa üstü var xp yüklü ondada..kablolu modemim var tek portlu birde hup var internete bağlanam konusunda bir sorunum yok iki pc de internete bağlanmış durumda...xp kurulu olan masa üstünde almam gereken dosyalar var klasörü paylaşıma açtım klasör içeriği görebiliyorum iki pc arsında oyunda oynayabiliyorum ama paylaşımda dosya almaya başlayınca bağlantı kopuyor xp kurulu olan bilgisayarın internet gidiyo ağ bağlantılarım açılmıyor...bilgisayarı yeniden başlatınca durum düzeliyor...tekrar dosya almak istedim aynı sorun...oyun oynarken ve klasör içeriğini gezerken problem yok ama dosya çekecğinde aynı şey kopma ıvır zıvır....yardımcı olabilirmisiniz bu sorun neden kaynaklanıyor...
Kumandan
=> Garip bir sorun..
(18.9.2009 19:14:48)
Bilgisayarda kurulu olan bir güvenlik yazılımı buna neden oluyor büyük ihtimalle. Norton İnternet Security veya benzeri.
selo5828
=> Garip bir sorun..
(18.9.2009 20:22:02)
Cvbınız için teşkkurler
Hangi bilgisayardaki yazılım...xp olan masa üsütnde benim bilgilerimin olduğu bilgisayarda herhangi bir yazılım kurulu değil sadece windows güvenlik duvarı var onuda kaldırdım...bilgileri kayıt etmek istedim pc ise laptop hp üzerinde norton internet security kurulu bunun o bilgisayarın bağlantısını nasıl etikileyeğini bilmiyorum...sizce laptopda kurulu olan norton internet security xp kurulu olan masa üstü makinamdan bilgi almamı engelleyip bağlantısınımı kesiyor diğer bilgisayarın...
selo5828
=> Garip bir sorun..
(18.9.2009 21:41:52)
sanırım sorun norton muş...devre dışı bıraktım çatır çatır alışveriş yapıyor :)))
Kumandan
=> Garip bir sorun..
(18.9.2009 23:56:49)