denizkarakus
=> W910'UMU VERİP 16 GB 1 NESİL TOUCH ALSAM PİŞMAN OLURMUYUM?
(14.8.2009 11:27:56)
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim, bir arkadaşım 1 ay önce aldığım Sonyericsson W910'numla garantili 4 aylık İpod Touch 16 gb'ı takas etmek istiyor, bir türlü karar veremedim. Touch 1 nesil, acaba takaslasam pişman olurmuyum? Aslında telefonu çoğunlukla müzik için kullanıyorum ama 1 nesil'in ses kalitesi nasıldır acaba? Birde oyunları foruma baktığım kadarıyla baya çoğalmış Touch'ın, yüklemesi kolaymıdır?
tuzunoglu
(14.8.2009 13:05:54)
quote:
Orijinalden alıntı: denizkarakus Arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim, bir arkadaşım 1 ay önce aldığım Sonyericsson W910'numla garantili 4 aylık İpod Touch 16 gb'ı takas etmek istiyor, bir türlü karar veremedim. Touch 1 nesil, acaba takaslasam pişman olurmuyum? Aslında telefonu çoğunlukla müzik için kullanıyorum ama 1 nesil'in ses kalitesi nasıldır acaba? Birde oyunları foruma baktığım kadarıyla baya çoğalmış Touch'ın, yüklemesi kolaymıdır? |
dostum telefona ihtiyacın varsa werme ama müzik dinlemek istersen sonuçta o bir ipod herhalukarda telefondan daha iyi ses verecektir. gayet kolay jb yapınca içindeki programlarla ne istersen indirebilirsin wireless bağlantın olsun yeter. ben olsam değişirdim
ama param var diosan 1 ay bekle 3g ipod çıkacak arkadaşında muhtemelen yeni ipodlardan almak için eskisini takas yapmak istiyodur
buckethead®
(14.8.2009 13:57:56)
Ben olsam değişmezdim.
hellbutcher00096
(14.8.2009 14:55:02)
bence değiştirme arkadaşım w910 i de çoğu şeyi yapar telefon ipoddan daha çok işine yarıyacaktır !
serhat1971
(15.8.2009 15:06:20)
Arkadaşım bende bir ay önce ipod touch 16gb 1.nesil takasla aldım.Ama benim şu anda n95 8gb telefonum var yani telefonum var.Ben takasta 2.el nokia 6300 ve bir bluetooth kulaklık verdim.Ama şunu unutmamalısın ipod touch başlıbaşına bir multimedya cihazı tani telefon ile kulvarları ayrı şeyler.Şöyle aydınlatabilirim seni eger ucuz telefon kullanırım işimi görür dersen ipod touch ı kesinlikle tavsiye ederim.mini laptop gibi diyebilirim kablosuz internette istedigin gibi sörf yap.Yazılım programını jailbreak ile kırdıktan sonra istedigin oyunu programı yükleyebilirsin oyunları falan gayet güzel nerseyse sony psp gibi ben şuan okey ve tavlaya taktım. video müzik istedigini doldur.Eger telefonuna kıyamıyorsan imkanın varsa arkadaşından parayla almaya çalış 2.el fiyatlarını internette araştır...Ben ipod touch ı alınca inan n95 i sadece alo demek yada fotograf çekmek için elime alıyorum.İpod elimden düşmüyor....
Red_devil33
(15.8.2009 15:49:54)
ben olsam degiştirmem
ama gel görki w910i yi alalı 2 hafta olmuştuki hanım diyarbakıra gidecegini ve 6300 dan bıktıgını ve orda havam olsun diyerek w910i mi aldı 1 aylıgına ama çok kötü bi duyguymuş w910i den ayrılmak 6300 danda nefret ettim bu arada
denizkarakus
(15.8.2009 23:03:35)
Walla pazartesine kadar karar vermem lazım, arkadaş İstanbul'dan 2 günlügüne Ankara'ya geliyor. Ama bir türlü karar veremedim, deli olacağım
Elimde birtane samsung c300 var günlük kullanım için telefon niyetine onu kullanırım. Fakat benim kafamı karıştıran forumda Touch ile ilgili okuduklarım 2 gündür hatim ettim, 1 nesil'e iyi diyen az herkes 2 gn alınmalı demiş. Acaba seste o kadar fark eder mi. Elimde kulaklık olarak zaten EP-630 var sesi çok iyi.
Red_devil33
(19.8.2009 13:09:48)
biraz ayrıntılı düşün kablosuz internetin varmı . ne amaçla kulanacan. bence tek cazip yönü kablosuz net eger gerçekten etkin bi şekilde neti kulanileceksen düşün derim tabi bu arada bilgisatyarın varmı yokmu pc olan yerde nete girmek için hangisini tercih edersin bunları iyi düşün ben ıpod hiç kulanmadım.