pandoras
=> Sizce Garantisi bozulmuş mudur ? Yardım !!
(3.06.2009 22:09:08)
kesinlikle gönder bu bozuldu de başkada bişe deme eşşek gibi garanti kapsamaına girecektir sistemin ne oldu ne yüklenmiş olduğu önemli değil sistem garanti içersinde değildir zaten sorun donanımsaldır ve garanti kapsamına girer olurda herhangi bir pislik yaparlarsada tüketici derneklerinin sitelerine şikayet et heryere mail yaz :)) onların canına oku.
AkşamGüneşi
(3.06.2009 22:12:02)
parcalarına dokunmadan neden garanti dışı kalsın ki? Bişiy olmaz.
GokhanAtas
(3.06.2009 22:18:20)
Bilgisayarı marka aldığın için garanti dışı kalmış olabilir bazı servisler .... yapıyor servis yetkilisi dışında herhangi bir sistem yada parçasına dokundumu garanti dışına bırakıyor ama yinede şansını dene AMA GARANTİ ŞARTLARINDA EĞER YAPTIĞINDAN DOLAYI GARANTİ DIŞI KALIR diyorsa tüketici haklarına başvursan bir sonuç alamazsın adam oraya yazmış...Ama inşallah iyi birisine denk gelirsin...Kolay Gelsin...
pandoras
(3.06.2009 22:22:55)
sisteme garanti vermezler sistem yüzündne hiçbir ürün garanti dışı kalamaz bu aynı bir arabanın lastikleri aşınınca garanti dışı kalması gibi birşey. Diyelim öyle birşey dediler tüketici hakları olsun casper olsun bütün yetki kişilerine heryere mail at inana sonunda kazanırsın maillerle neler yapıldığını tahmin edemezsiniz
GokhanAtas
(3.06.2009 22:27:31)
Ben illaki kalır demiyorum eğer işletim sisteminden garanti dışı kalır die bir maddeleri varsa kalır yoksa kalmaz zaten...Kalacak olsaydı benimki kalırdı benimde casper...
Eesti
(3.06.2009 22:31:12)
hmm Ben aramıştım daha Önce ama sadece fiyat üzerinde Konuştu adam yarın göndricem Teşekkür ederim cevaplarınız İçin..Hem zaten ben kasayı açmadım da ben de gideceğini zannetmiyordum ama yine de sorayım Dedim sağolun..
Mystério
(3.06.2009 22:31:46)
Disk okuma hatası hd ile ilgili sonucta.. Sen hard disc e bişi yapmadıgına göre.. Donanımsal bi sorun gönder hemen
Eesti
(3.06.2009 22:43:03)
harddiske bişey olmadıysa niye açılmıyor bu Lanet
eemirr
(3.06.2009 22:45:14)
15 gün icinde geri almak zorundalar dostum.
Eesti
(3.06.2009 22:46:38)
tmm da ben geri vemricem sadece düzeltsinler hatayı 2 yıl garantisi var
uydu1
(3.06.2009 22:56:13)
quote:
Orjinalden alıntı: cem.petek harddiske bişey olmadıysa niye açılmıyor bu Lanet |
sabit disk bozuk. Bazı disk tamir programlarıyla sorun gidebilir ama garantisi olduğuna göre birdene şansını. hatta mümkünse orjinal sistemi yükle götürmeden.Muhtemelen ürün kurtarma dwd si vermişlerdir onunla yükle ama sabit diski değiştirt servise ona güvenilmez bir gün tüm verilerin uça bilir.
Eesti
(4.06.2009 09:00:07)
verdiler fakat Vista cd'sini taktıgımda onu tanımıyor XP Takınca tanıyor nedense ben de xp yükledim
işletim sistemiyle Ilgili bişey diyemezler heralde az sonra götürücem servise...
Eesti
(4.06.2009 22:10:42)
arkadaşlar servisten aradılar : hdd ve anakart değiştirilmesi gerek bu yüzden casper ana fabrikasına yollayacağız , dediler