América
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(23.5.2009 20:01:29)
Jericho
< Resime gitmek için tıklayın >
Jericho bu oyun ise güzel bir korku oyununa benziyor sistem gereksinimleride böyle :
System Requirements
* Operating Systems: Windows XP / Vista
* Processor: Pentium 2.4 GHz or Athlon XP 2400+
* RAM: 1 GB
* 2x DVD-ROM Drive
* Available HD Space:2 GB
* Graphical Card: GeForce 6600 / Radeon X1600
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
biraz kasar gibime geliyor ama bilmem
Alpha Prime
Buda güzele benziyor ikiside 2007 yapımı müthiş oyunlar gibi sistem özellikleri şöyle :
!Minimum system requirements :!
Procesor : 2Ghz
Ram : 512Mb
Graphics : Nvidia Geforce Fx - Ati Radeon 9600
System : Windows Xp or Windows 2000
Teşekkürler
charcharodon carcharias
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(23.5.2009 21:24:37)
Hocam Halo2 hakkında bir bilgim yok, çalışıp çalışmayacağına dair..
Jericho iyidir ama tam anlamıyla korku diyemeyiz.. Yinede kimi zaman atmosferi oldukça gerilimli olabiliyor.. Denemeni tavsiye ederim, bir takıma ait tüm karakterleri içlerine girerek yönetebiliyorsun; değişik bir deneyim... Adamımsa Cole ve Delgado idi, hey hey güzel oyundur, piyasada pek sevilmesede... Çünkü Clive amcanın oyun için çok büyük vaatleri vardı; tırsacaksınız, üç buçuk atacaksınız şeklinde, haliylen millet hayal kırıklığına uğradı...
_RadagasT_
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(23.5.2009 21:27:41)
İnecekler listesine Team fortress 2 yazmışsın da o oyun sadece orjinal ile online oynanmıyor mu? FPS-RPG türünde oyunları seviyorsan ve ingilizce yeterliyse Fallout 3,grafikler iyi olmasa da olur diyorsan Deus Ex,Deus Ex:Invsible War,System Shock 2 tavsiye ederim.
volka
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(23.5.2009 21:35:39)
halo 2 sadece vistada çalışıyor diye biliyorum hocam, vistaya özel hazılanmış. bende de xp var oyunu almıştım ama vista istediği için kuramamıştım. bayadır araştırmadım, pek de sanmıyorum ama belki bir patchle falan xpde de oynanabiliyordur.
América
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(23.5.2009 23:01:23)
@_RadagasT_
üstteki resme bakarsan orange box olarak komple çekiyorum
@volka
bizim cdde xp pack var
América
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(23.5.2009 23:31:18)
Nyana411
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(24.5.2009 18:22:45)
Arkadaşım Listede Fps olmayan oyunlarada yer var sanırım ben sana Mass Effecti öneriyorum kesinlikle oynamalısn
eyes-on-you
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(24.5.2009 18:40:32)
Arkadaşlar çoğu FPS devinin adını yazmış.Ben de sana bir FPS oyun modu önereceğim.Battlefield 2:Project Reality...
Ayrıntılı bilgi için Battlefield 2:Project Reality
América
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(24.5.2009 19:01:27)
BU KADAR FPS OYUN YETER ARTIK RPG OYUN BÖLÜMÜNE GEÇİYORUM .
Powermove
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(27.5.2009 04:44:34)
The Chronicles of Riddick.
KKııZZııLL
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(27.5.2009 06:30:37)
Colin Mcrea Really 04 akıcı bir FPS oyunudur. :D
quote:
Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_ İnen oyunlar: Bully Half Life 2 Half Life 2 Episode One Colin Mcrae Rally 04 Portal Urban Terror Doom 3 Just Cause Half Life : Blue Shift Half Life : Opposing Force Half Life : Decay İnecekler Half Life 2 Episode Two Lord of The Rings Conquest Counter Strike Source Team Fortress 2 Medal of Honor Edit-Güncelleme |
ecthelion_tt
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(28.5.2009 12:20:14)
quote:
Orjinalden alıntı: ser_ka_n Kane and Lynch Dead Men Stranglehold Unreal Tournament 3 Gears Of War FEAR 2 Project Origin James Bond 007 Quantum of Solace CRYSIS Crysis Warhead Call Of Duty 4 Modern Warfare Call Of Duty World At War Medal of Honor Airborne Medal of Honor Pacific Assault Brothers in Arms Hells Highway Brothers In Arms: Earned in Blood Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2 BioShock DeadSpace Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena Grand Theft Auto IV FEAR Extraction Point FEAR Perseus Mandate Half-Life 2 - Episode Two Mirror's Edge STALKER STALKER CLEAR SKY Far Cry 2 Far Cry Left 4 Dead Brigade 762 High Calibre Wanted Weapons Of Fate Wheelman Serious Sam 2 Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay Call of Juarez Rainbow 6 Vegas Doom 3 Quake 4 TimeShift fps denemezse de ilginizi çekebilecek oyunlar Splinter Cell Double Agent Assassin's Creed Fallout 3 Metal Gear Solid 1 Metal Gear Solid 2 Substance |
wowww hocam olay budur yaaaa hertelden gitmişin
DoGuBabaa
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(28.5.2009 20:55:10)
Just Cause ve Gears Of War bulan olursa kaynak pm atabilir mi?
Kahraman.E
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(29.5.2009 18:57:39)
Quake 4 dediginiz gibi iyimi şimdi gidip almayı düşünüyorum ama kararsızım halo sanırım korku tarzında korku tarzı oyunları sevmiyorum bana cod,moh tarzı olacak.
DoGuBabaa
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(29.5.2009 22:32:52)
Halo'nun korkuyla uzak yakın alakası yok, ama COD ve MOH'da benzemiyor.
ser_ka_n
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(31.5.2009 01:59:53)
Quake 4 daha çok doom3 gibi . oynamaya değer bir oyun ama siz korku tarzı oyunları sevmiyorum
dediğinize göre , beğenmeme ihtimaliniz var . ya da en iyisi youtubetan falan oyun içi videolarına bakarsınız .
NecroCyber-777
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(1.6.2009 01:52:07)
UNREAL TOURNAMENT 2004
UNREAL TOURNAMENT 3
TIME SHIFTTTTTTT gerçi timeshıfte yeni başladım
kesinlikle olması gerek oyunlar bence heleki unreallar offfff diyorum sana
belki hoşuna gidebilir fena değil ama PARIAH ıda deneyebilirsin
miguelveloso
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(1.6.2009 02:05:12)
quote:
Orjinalden alıntı: WinstoN # Bully: Scholarship Edition bu oyunu oynayan warmı nasıl bisey? |
harika bir oyundur kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.
ser_ka_n
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(5.6.2009 18:50:29)
çok iyi olmasalarda
Ubersoldier
Crimes of War - ( Ubersoldier 2 )
barisdragon
=> FPS OYUN TAVSİYE ? !!
(6.6.2009 12:35:43)
unreal tournament 2004 3'ten daha çok zevk vermişti bana.Bilmem katılan var mı? 3'e alışamadım bir türlü.Oyun modları saçma geldi bana.
Eskilerden Blood 2:chosen tavsiye ederim.Atmosferiyle yenilerine taş çıkartıyor.Kan gövdeyi götürüyor.Grafikleri de halen iş görür.