otobar
=> Nba.com League Pass Broadband
(1.5.2009 05:52:17)
Ya playofflar için almayı düşünüyorum 30$.KAblotv yok burda,digitürkte pahalı (kurulum ücreti falan,ztn 1 ay yani) hiç kullanan var mı broadband'i?Yükleme sorunu falan var mı?
fuatturkrap
(1.5.2009 10:14:50)
quote:
Orjinalden alıntı: otobar Ya playofflar için almayı düşünüyorum 30$.KAblotv yok burda,digitürkte pahalı (kurulum ücreti falan,ztn 1 ay yani) hiç kullanan var mı broadband'i?Yükleme sorunu falan var mı? |
türkiye'den üye olduğun zaman ntv ve ntvspor'dan yayınlanacak maçları izleyemezsin diye biliyorum. eğer bu kanalları da izleme imkanın yoksa kötü olur..
ayrıca hd izlemek için 2mbit standart görüntüde 1 mbit hız gerekli.
aslında sezon başında bir dönem açıyor nba.com. iyi bi internet hızı ile gayet güzel izlenilebiliyordu. bu konuda çok daha bilgili bi arkadaş var ama askerde
, belki o yardımcı olabilir görürse..
benden bu kadar
..
otobar
(2.5.2009 00:38:30)
Sorun değil o ya,önemli olan nbatv deki maçları kaçırmamak.Sağol
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap quote:
Orjinalden alıntı: otobar Ya playofflar için almayı düşünüyorum 30$.KAblotv yok burda,digitürkte pahalı (kurulum ücreti falan,ztn 1 ay yani) hiç kullanan var mı broadband'i?Yükleme sorunu falan var mı? | türkiye'den üye olduğun zaman ntv ve ntvspor'dan yayınlanacak maçları izleyemezsin diye biliyorum. eğer bu kanalları da izleme imkanın yoksa kötü olur.. ayrıca hd izlemek için 2mbit standart görüntüde 1 mbit hız gerekli. aslında sezon başında bir dönem açıyor nba.com. iyi bi internet hızı ile gayet güzel izlenilebiliyordu. bu konuda çok daha bilgili bi arkadaş var ama askerde , belki o yardımcı olabilir görürse.. benden bu kadar .. |
algkmn
(8.5.2009 05:36:00)
birşey yazıcaktım özel mesaj kapalı. neyse kolay gelsin.