smh_aygn
=> Rehber ile ilgilii.(N 81) yardımm
(10.1.2009 17:50:56)
benim bi maruzatım olucak.şimdi yeni bir hat aldım telefonuma taktım rehbere girdiğimde rehber full vardı hiç bişe yapmadan sonra hepsini sim karta kopyaladım ancak baya bi süreden sonra rehber bomboş gözükmeye başladı.yeni bi numara eklediğimde sim kartaa hafızasına yine gözükmedi.rehberden biri aradığı zaman yada msj çektiği zaman isim gözüküo ama rehber e girdiğim zaman hiç bi numara yok.ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirimm..
kehanet..
(10.1.2009 18:54:54)
KARDES REHBERE GIR SECENKLER SİM KARTVİZİTLERI TUMUNU SEC VE REHBERE KOPYALA DE OKE
smh_aygn
(10.1.2009 19:57:24)
quote:
Orjinalden alıntı: kehanet.. KARDES REHBERE GIR SECENKLER SİM KARTVİZİTLERI TUMUNU SEC VE REHBERE KOPYALA DE OKE |
onu bnde biliorum kardeşim bu öle bişey deil rehber menüsündeki seçenekleride göstermio rehber menüsünden yapıcak hiçbişe yok.
GeceBekcisi
(10.1.2009 21:44:19)
gerçi anladığım kadarıyla telefon rehberinden sim rehberine tüm numaraları kopyalamamışsın, taşımışsın, bu yüzden SIM rehberine girmediğin sürece rehberin boş gözüküyor, kehanet'in önerdiği çözüm doğru ancak hiç olmazsa bir screenshot koysan da "rehber menüsündeki seçenekleride göstermio" dediğin şeyin neye benzediğini görüp öyle yardımcı olsak?
smh_aygn
(10.1.2009 22:43:03)
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi gerçi anladığım kadarıyla telefon rehberinden sim rehberine tüm numaraları kopyalamamışsın, taşımışsın, bu yüzden SIM rehberine girmediğin sürece rehberin boş gözüküyor, kehanet'in önerdiği çözüm doğru ancak hiç olmazsa bir screenshot koysan da "rehber menüsündeki seçenekleride göstermio" dediğin şeyin neye benzediğini görüp öyle yardımcı olsak? |
öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim ancak sizin dedikleriniz olsa yani taşımış olsam hemen boş göstermesi gerekirdi ama öle bi durum deil baya bi süre geçtikten sonra boş göstermeye başladı hatırladığım kadarıylada kopyaladım diye hatırlıyorum.bide rehbere girdiğimde hiçbişe gözükmüor seçeneklerde gözükmüo yani rehberden ayarlanıcak yapabilicek hiçbişe yok.teknik bi sıkıntı olabilirmi acaba?
GeceBekcisi
(10.1.2009 22:54:20)
telefonunda fring, microsoft live messenger veya nokia conversation yüklü mü?
smh_aygn
(10.1.2009 23:01:40)
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi telefonunda fring, microsoft live messenger veya nokia conversation yüklü mü? |
hiç biri yüklü deil live messenger yüklü ama onada girilmiyor ve kaldırılmıyor.
GeceBekcisi
(10.1.2009 23:06:38)
odur rehberini bozan çünkü bu saydığım ve sayamayıp adını unuttuğum bir çok program rehberin yapısını değiştirecek eklentiler kuruyor, nokia contacts service miydi internet service miydi neydi onu bulup kaldırmayı denesen daha iyi olacak, ama aslında sen kurulu programlarının bir listesini verebilirsen (http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=162889&page=2 adresinden indirebilirsin bu işe yarayacak programı) kaldırman gereken programın tam adını bulabiliriz
smh_aygn
(10.1.2009 23:12:40)
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi odur rehberini bozan çünkü bu saydığım ve sayamayıp adını unuttuğum bir çok program rehberin yapısını değiştirecek eklentiler kuruyor, nokia contacts service miydi internet service miydi neydi onu bulup kaldırmayı denesen daha iyi olacak, ama aslında sen kurulu programlarının bir listesini verebilirsen (http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=162889&page=2 adresinden indirebilirsin bu işe yarayacak programı) kaldırman gereken programın tam adını bulabiliriz |
kardeşim kaldıramadığım msn programını biraz uğraşarak kaldırdıım şimdi varmı bi önerin?
GeceBekcisi
(10.1.2009 23:20:08)
sadece msn programı değil dediğim gibi rehberin çalışma düzenini etkileyen eklentinin kaldırılması gerekiyor diye düşünüyorum, söylediğim gibi AppUIDViewer ile telefonundaki programların listesini çıkartıp verebilirsen çok daha fazla yardımcı olabilirim
smh_aygn
(10.1.2009 23:27:58)
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi sadece msn programı değil dediğim gibi rehberin çalışma düzenini etkileyen eklentinin kaldırılması gerekiyor diye düşünüyorum, söylediğim gibi AppUIDViewer ile telefonundaki programların listesini çıkartıp verebilirsen çok daha fazla yardımcı olabilirim |
peki programları listeleyip sana dönüücem.
smh_aygn
(11.1.2009 00:16:23)
biz bu işi yapamıcaz galiba programı başka biyerden indirdim serfitika süresi geçmiş dio falan sıkıldım uğraşmaktan artıık yüklü 1 program var oda office suite başka program yk yardımlarıın içiiin çok çok teşekkürker >gecebekçisi<
GeceBekcisi
(11.1.2009 00:19:19)
Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi ne girdiğinde de tek yüklü program office suite olmasa gerek? Mutlaka vardır rehberin işlevselliğini bozan bir eklenti, program...
Hem bu kadar çabuk yılacaksan bana ayıp edersin smh_aygn, bak benim kendi derdim olmamasına rağmen ben bırakmıyorum peşini
smh_aygn
(11.1.2009 00:29:25)
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi ne girdiğinde de tek yüklü program office suite olmasa gerek? Mutlaka vardır rehberin işlevselliğini bozan bir eklenti, program... Hem bu kadar çabuk yılacaksan bana ayıp edersin smh_aygn, bak benim kendi derdim olmamasına rağmen ben bırakmıyorum peşini |
gerçekten sana ayıp etmek istemem ancak o listeleme programını bulamadım, verdiğin siteden önce üye oldum sonra indiremedim başka sitelere gitti arada kaynadıı indiremedik..burda olay kopuyo bide dediğin gibi baktım uyg.yöneticisine programlar var dediğin gibi.şimdi ne yapıcaz pekii
GeceBekcisi
(11.1.2009 00:31:50)
hangi programlar olduğunu zahmet olmazsa tamamen yazabilirsen aralarından hangilerini kaldırman gerektiğini söyleyebilirim
smh_aygn
(11.1.2009 00:40:30)
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi hangi programlar olduğunu zahmet olmazsa tamamen yazabilirsen aralarından hangilerini kaldırman gerektiğini söyleyebilirim |
zahmet olmak ne demek kardeşim.hepsini tamamen yazıyorum
-XML Data Binding
-RGA APIs and Repository Files
-Open C LIBSSL
-SpaceImact (bu oyun)
-Standar C++ library
-mrtgaming id3lib
-A0A
-Mobile Security
-Mobile Security Subcomponents
-Office Suite
-N-gage
-License Manager
-Discover N-gage SP
-NCD engine
-Symbian OS Pipes
-Symbian OS PIPS
-N-gage Installer
-Ngiwebkit
-Brothers ın Arms (bu da oyun)
-Welcome
hepsini yazdıım
GeceBekcisi
(11.1.2009 00:58:38)
-Mobile Security
-Mobile Security Subcomponents
sanırım Kaspersky'ye ait, Kaspersky kullanmak zorunda değilsen onları kaldırmayı dene; olmazsa başka sakat eklenti görmediğim için 2 türlü yedek alıp (1. telefondan 2. pc suite ile) reset atmanı önermekten başka çarem kalmayacak.
smh_aygn
(11.1.2009 01:06:29)
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi -Mobile Security -Mobile Security Subcomponents sanırım Kaspersky'ye ait, Kaspersky kullanmak zorunda değilsen onları kaldırmayı dene; olmazsa başka sakat eklenti görmediğim için 2 türlü yedek alıp (1. telefondan 2. pc suite ile) reset atmanı önermekten başka çarem kalmayacak. |
kaldırdım ancak deişiklik yok maaleseef format attırıcaz mecbuur