sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Elektronik ve Mekanik >> Elektronik
evren kılıç => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (18.10.2008 16:19:19)
arkadaşlar şu telefonların hafıza kartlarına mp3 veya başka bir formata ses yükleyip bunu bilgisayar olmadan dinlemek istiyorum fakat bunu ucuza mal edecegim bir devre ile yapmak istiyorum bana bu konuda yardım edebiliecek birisi varmı

controller_ => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (18.10.2008 16:37:14)
www.dealextreme.com 'da 9.66$ a mp3 player lar var. kargo ücretsiz. sanırım en ucuz buradan alabilirsin. yok ben kendim yapacağım diyorsan NXP nin ARM ile software mp3 player uygulaması var. onu deneyeblirsin.

lakiska => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (18.10.2008 17:21:36)
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5286

evren kılıç => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 01:21:10)
bunları yurd dışından getirtme şansım yok benim yapmak istediğimi anlatamaım aslında bir devre olacak devreye bir sd hafıza kartı takılacak ve bu sd karttaki ses kayıtlarını hoparlörden verecek ilk önce resimde vermiş oldugum devreyi yapacaktım fakat kayıt süresi kısa oldugu için işimi görmeyecek onun içim kapasitesi daha yüksek bir devre lazım illaki sd kart olmasınada gerek yok resimdeki devrede kullanılan entegre gibi kapasitesi daha yüksek bir entegre ile yapılmış uygulamada işimi görür

< Resime gitmek için tıklayın >

strom => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 08:32:22)
Arkadaşım ne verdiğin devre ne de sd kartta okuma kolay işler değil.Özellikle verdiğin devre hem pahalı hem de ona kayıt yapabilmen için ek olarak devre kullanman gerekecek.Ya da Pic kullanacan.
Sen en iyisi başka devreleri bekle.Ya da bir ses kayıt cihazı al

sezerkıran => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 13:06:20)
karşılama mesajımı yapacaksın yada bekletme müziğimi bilelimde ona göre tedavi uygulayalım dimi

120 saniye yeterli olur diyorsan ısd nin 120 saniye ses kaydı yapan ve çalan entegreleri var onlar kullanılabilir

tedmiller => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 13:11:26)
burada tam istediğiniz işi yapan bi proje var

http://www.teuthis.com/html/mmc_mp3.html

nowanda => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 13:37:40)
tam aradığın şey burada.
http://www.techdesign.be/projects/020/020.htm

sezerkıran => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 18:13:19)
iyide arkadaşlar sizde hemen sazan gibi atlamışsınız adam dışardan getirtemem diyor verdiğiniz devrelerdeki vs1xxx serili mp3 codec entegreleri türkiyede mevcut deil zaten fiyatıda 20 dolar civarı yurt dışında

tedmiller => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 19:01:02)
piyasada ne var ne yok herşeyi bilemeyeceğimiz için örnek uygulama olarak verdik.

evren kılıç => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 20:01:55)
yüklemiş oldugum ses kaydını ben durdurana kadar saatlerce arka arkaya dinletecek bir devre arıyorum

tedmiller => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 20:11:46)
quote:

Orjinalden alıntı: evren kılıç

yüklemiş oldugum ses kaydını ben durdurana kadar saatlerce arka arkaya dinletecek bir devre arıyorum

ISD entegrelerine bir bakın isterseniz.

http://www.nuvoton-usa.com/en/content/view/36/

BİLÂL85 => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 22:24:31)
sezer sezer hangi gidiyordun len senn

sezerkıran => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 23:05:27)
istemiyorsab giderim olm bi daha elektronik bölümüne yazı yazmıyorum sorumlusu sensin bilal

controller_ => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (19.10.2008 23:43:06)
quote:

Orjinalden alıntı: evren kılıç

bunları yurd dışından getirtme şansım yok benim yapmak istediğimi anlatamaım aslında bir devre olacak devreye bir sd hafıza kartı takılacak ve bu sd karttaki ses kayıtlarını hoparlörden verecek ilk önce resimde vermiş oldugum devreyi yapacaktım fakat kayıt süresi kısa oldugu için işimi görmeyecek onun içim kapasitesi daha yüksek bir devre lazım illaki sd kart olmasınada gerek yok resimdeki devrede kullanılan entegre gibi kapasitesi daha yüksek bir entegre ile yapılmış uygulamada işimi görür

< Resime gitmek için tıklayın >

o zaman dosya sistemi kullanarak veya dosya sistemi kullanmadan raw data olarak kaydettiğin ses verilerini sd/mmc karttan pic veya başka bir işlemci ile okuyup, işlemcinin varsa pwm çıkışını veya r2r kullanarak yapacağın dac ile çıkışta hoparlöre iletip dinleyebilirsin.

BİLÂL85 => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (20.10.2008 17:29:49)
quote:

Orjinalden alıntı: sezerkıran

istemiyorsab giderim olm bi daha elektronik bölümüne yazı yazmıyorum sorumlusu sensin bilal

hehe sorumlusu benim oh bee rahat rahat bu bölümde duruyım

ASiL35 => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (20.10.2008 18:11:22)
hiç uğraşmaya gerek yok sd kart takılabilen mp3 player al en basitinden

Anıl_35 => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (21.10.2008 01:45:43)
quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

hiç uğraşmaya gerek yok sd kart takılabilen mp3 player al en basitinden

+1
malzemeleri toplasan astarı yüzünden fazla olur

kreston => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (21.10.2008 13:01:58)
ya beyler ne zaman birisi şunu yapıcam bunu yapıcam diyecek olsa hemen atlıyosunuz hazırı var al daha iyi olur diye.
bişeyi kendin yapmanın verdiği hazı verebilir mi hazır almak? ya da sana katacağı şeyleri katabilir mi?

sezerkıran => sd karttan bilgisayarsız müzik dinlemek (21.10.2008 16:38:18)
quote:

Orjinalden alıntı: kreston

ya beyler ne zaman birisi şunu yapıcam bunu yapıcam diyecek olsa hemen atlıyosunuz hazırı var al daha iyi olur diye.
bişeyi kendin yapmanın verdiği hazı verebilir mi hazır almak? ya da sana katacağı şeyleri katabilir mi?

işte sorun burdan başlıyor zaten bilmeyen biri geliyor daha nasıl yapılacağını bilmeden ben şunu yapmak istiyorum diyor yurt dışından malzeme getirtemiyorum fln diyor ne yapalım çipi kendi laboratuvarımızda üretelim takıp kullanırız.daha türkiye bir direnç bile üretemezken bu fantezinin ötesine geçemezimkanın yoksa hazırını alacaksın 20 dolara sadece çipi alacağıma 20 liraya mis gibi mp3 player alırım

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>