Creative Kulaklık girişi bozuldu galiba (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Mp3 / Video Oynatıcı ve İncelemeleri | Kulaklık Genel | Kulaklık İncelemeleri | Oyuncu Kulaklıkları >> Creative
ramdeon => Creative Kulaklık girişi bozuldu galiba (15.10.2008 19:01:13)
Arkadşlar merhaba ilk önce,

Creative ZVM sahibiyim. Bir aralar aletin içine toz falan kaçmıştı. Kulak çöpü ile temizlerken sanırım jaka hasar mı verdim, n'aptıysam sağ kulak daha bi' bass ve daha bi' net geliyor, solda bass yok. Kulaklıkların yerlerini değiştiriyorum, bu sefer sol kulaklık aynı şeyi yapıyor, yani denge sorunu var.

Daha önceleri kulaklıktan şüphelendim, yenisni aldım, aynı, kualklarımdan şüphelendim, başka makianalarda kıyaslama yapılacak olursak daha az o sorunu yapıyor. Yani demem o ki, kulaklığın giriş yeri bozuldu.

Bunu Ankara'da değiştirebilecek olan yerleri bilen var mı ? Alet yurtdışı garantili yanlız.

ramdeon => Creative Kulaklık girişi bozuldu galiba (17.10.2008 21:58:15)
Dostlar, bilgisi olan yok mu yahu ?

scot => Creative Kulaklık girişi bozuldu galiba (19.10.2008 10:29:06)
dostum başka bi kulaklıkla denedin mi belki kulaklıkda bi sorun vardır?

ramdeon => Creative Kulaklık girişi bozuldu galiba (26.10.2008 12:56:10)
quote:

Orjinalden alıntı: scot

dostum başka bi kulaklıkla denedin mi belki kulaklıkda bi sorun vardır?

Başka bir EP630 aldım,onda da denge sorunu var, bir de arkadaşın Sony'de de aynı sorun var kulaklıkta. Ya kulak dengem bozuldu, ya da kulaklık girişi.

ramdeon => Creative Kulaklık girişi bozuldu galiba (1.11.2008 19:50:10)
Millet,Multimedia'ya haber uçurdum.Umarım tamir edebileceklerine dair haber veririler.Yoksa alet benim için hazin sonla kullanılmayacak hale gelecek.
Eğer Multimedia bi' hainlik yaparsa,başka tamir etme yöntemi yok mudur?Bilen varsa yardım etsin lütfen.

KirkLeeHammet => Creative Kulaklık girişi bozuldu galiba (11.11.2008 18:24:47)
bu fikrim yok

Sayfa: [1]