KOLLEKSİYONLUK GAMEBOY COLORLAR (ŞEFFAF-TURUNCU-MOR) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İkinci El - Ödüllü Anket >> İkinci El >> Konsollar ve aksesuarları >> Konsollar >> Xbox >> Playstation >> Nintendo >> Diğer Konsollar >> El Konsolları
spawn1984 => KOLLEKSİYONLUK GAMEBOY COLORLAR (ŞEFFAF-TURUNCU-MOR) (2.01.2009 15:15:15)
Resimlerde de görüldüğü gibi gözüm gibi baktığım Gameboy'larımı satıyorum. Kolleksiyoncular için kaçırılmayacak fırsat... Ürünler çok temiz kullanılmıştır, sadece şeffaf olan gameboyun arka pil kapağı kayıptır (klasik tüm gameboy sahiplerinin tek derdi) ancak bu pillerin düşmesine neden olmuyor.

Gameboy Şeffaf = 60 YTL
Gameboy Turuncu = 60 YTL
Gameboy Mor = 60 YTL

3'ü birden alırım kolleksiyonuma katarım arkadaş ben derseniz 50den veririm tanesini...
Satış önce para sonra kargo şeklinde olacaktır. İstanbul içi Bakırköy ve çevresi elden teslim edebilirim.

< Resime gitmek için tıklayın >

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

PyramidCardShop => KOLLEKSİYONLUK GAMEBOY COLORLAR (ŞEFFAF-TURUNCU-MOR) (7.10.2008 00:02:04)
şu yedigünlü olan için kapak falan biriktiriyorduk zamanında :D
bi türlü alamamıştım o makineyi:D

spawn1984 => KOLLEKSİYONLUK GAMEBOY COLORLAR (ŞEFFAF-TURUNCU-MOR) (7.10.2008 09:34:15)
mor renkli olan satılmıştır, turuncu ve şeffaf kaldı...

BaDRuLe => KOLLEKSİYONLUK GAMEBOY COLORLAR (ŞEFFAF-TURUNCU-MOR) (5.11.2008 05:28:09)
bu gameboy colourlarda arka ışık yok sanıırm di mi? benim de çocukluk hayalimdi bu makineler. ama sanırım gece oynayabilmek için bi aparat gerekiyordu. elinizde o aparattan da mevcut mu acaba?

spawn1984 => KOLLEKSİYONLUK GAMEBOY COLORLAR (ŞEFFAF-TURUNCU-MOR) (13.11.2008 17:32:31)
malesef arka ışık yok, o aparat satılıyor ama bende yok ;)

owL ® => KOLLEKSİYONLUK GAMEBOY COLORLAR (ŞEFFAF-TURUNCU-MOR) (2.01.2009 21:28:16)
Yedigünlü olan için kapak biriktirmeye gerek yoktu. 2 adet turuncu açma kapak halkasını Yedigün'e yollayıp kazanma şansı yakalıyordunuz. Benim de ilk defa bir promosyondan ürün kazandığım promosyon bu promosyondu. Kim bilir kaç yıl öncesi. Hayırlı satışlar.

scorpionzsk => KOLLEKSİYONLUK GAMEBOY COLORLAR (ŞEFFAF-TURUNCU-MOR) (25.06.2009 19:52:00)
bunlardan turuncu olanını almak isterim elinizde mi? Elinizdeyse msj atarmısınız??

scorpionzsk => KOLLEKSİYONLUK GAMEBOY COLORLAR (ŞEFFAF-TURUNCU-MOR) (25.06.2009 19:54:17)
ayrıca mario oyunu ve indiana jones gameboy version için iyi para veririm.Sıfır turuncu yedigün gameboyu kutulu varsa birden fazla alabilirim

scorpionzsk => KOLLEKSİYONLUK GAMEBOY COLORLAR (ŞEFFAF-TURUNCU-MOR) (26.06.2009 12:41:27)
Bu gameboylara sahip olan arkadaşım elinde hala varmı turuncu olan??

scorpionzsk => KOLLEKSİYONLUK GAMEBOY COLORLAR (ŞEFFAF-TURUNCU-MOR) (26.06.2009 12:55:16)
ayrıca oyunları var mı??

Sayfa: [1]