murat_gezer
=> Monitör kontrast ışık ayarı falan nasıl olmalı ?
(8.9.2008 00:28:58)
Monitör kontrast ışık ayarı Falan nasıl olmalı? en iyi gözü yormucak biçimde nasıl ayarlanır LCD değil monitör
Darkchild
(8.9.2008 00:33:59)
murat_gezer
(8.9.2008 00:53:29)
Teşekkür ederim
Darkchild
(8.9.2008 00:56:39)
Başka sorun olursa sor buraya .. takip ediyorum .. bildiğim bişise yardım ederim... benim konuda cvp bulamadğın bişi olursa
Paramedik 112
(26.10.2008 15:04:34)
Kullanım amacına göre parlaklık ve kontrast oranları değişmektedir.
Vestel monitörümde 'Metin', 'Internet' ve 'Oyun' seçenekleri arasında tek tuşla geçiş yapabiliyorum.
Marka olarak değil de genel olarak belirtmek gerekirse oyun oynarken parlaklık gözünü yormayacak kadar parlak, yazı yazarken veya internette dolaşırken de parlaklık detayları rahatça seçebilecek ve yazıları okurken gözü rahatsız etmeyecek kadar az olmalıdır.
Normal İnsan
(16.9.2009 15:22:55)
alper_tungaa
(16.9.2009 16:38:28)
benım kasamı oynatınca azbıs bıle oynatınca monıtorun ekranı mor oluyo munun nedenını bılenvarmı??
Luke Cage
(1.9.2013 19:47:08)
beyler benm monitörün tuşları sorunlu bana program söylermisiniz contrast ve brightness ayarları yapan
WoodGuy
(1.9.2013 19:50:15)
Flux diye bir program var saate göre ekran parlaklığını ayarlıyor akşamları turuncu falan oluyor iyi yani
Babidin
(1.9.2013 19:54:44)
Benimki şu an yüzde 5. Dahazı gözüme zarar veriyordu gözümü bozuyordu. Kıstım rahatladım
MustafaPasam
(1.9.2013 20:21:44)
quote:
Orijinalden alıntı: Darkchild Başka sorun olursa sor buraya .. takip ediyorum .. bildiğim bişise yardım ederim... benim konuda cvp bulamadğın bişi olursa |
ben oraya da yazdım ama cevap alamadım.laptop kullanıyorum dediğin hz oranını düşüremedim yardım edermisin
Darkchild
(3.9.2013 12:46:42)
laptopların ekranı LCD olduğu için oynamanız yada değiştirmeniz gerekmez... çünkü lcd ler titremez.. panel yapıları farklıdır.. 60 hzz bile görünse bu titrediğin yada sizin gözünüzü bozacağı anlamına gelmez.. kaç hz. de ise bırakın öyle kalsın..
MustafaPasam
(3.9.2013 13:35:01)
quote:
Orijinalden alıntı: Darkchild laptopların ekranı LCD olduğu için oynamanız yada değiştirmeniz gerekmez... çünkü lcd ler titremez.. panel yapıları farklıdır.. 60 hzz bile görünse bu titrediğin yada sizin gözünüzü bozacağı anlamına gelmez.. kaç hz. de ise bırakın öyle kalsın.. |
tesekkur ederim fakat zaten gozlerim 1.50 yada 1.75 :) daha fazla ilerlemesin daha doğrusu ilerlemesi yavaslar belki diye sormustum