fatlower
=> itunes çok yavaş...7.7.1
(7.9.2008 23:51:42)
arkadaşlar 2.0.2 ye geçeceğim diye itunes 7.7.1 ykledim fakat oldukça yavaşladı makinem..synchronize filan yaparken veya programı kapatırken baya süre aluyor hatta çoğı zaman çarpı işaretinden değilde windows yöneticiden kapatmak zorunda kalıyorum.virüs taraması yaptım bi şey çıkmadı..yapabileceğim bir şeyler varmı yoksa formatmı atmam gerekiyor?..teşekkürler
fatlower
(8.9.2008 19:17:49)
bi daha konu açarsam iki olsun pişman oldum kimse cevaplamıyor sorumu nedir yanlış yaptığım anlamadım kimse neden yazmıyor yardım istedim ama maalesef yalnız kaldım...konu yalış yere açılmış olsa bile yönetici abiler taşıyabilirdi konuyu doğru yere ama oda olmadı...herkese teşekkürler gerçekten
Shady
(8.9.2008 20:06:06)
Ram'in kaçlık ? iTunes/Safari yapısı gereği biraz güçlü bir ram ister.
zifco
(8.9.2008 22:38:06)
256 mb ram varken bndede yavaştı
Lod0ss
(8.9.2008 22:40:38)
bende 4gb ram var bazen gene kasıyor
fatlower
(9.9.2008 02:37:02)
1gb'lık ram var delll 6400 inspiron makinemde...7.5 varken hiçbir sorun yoktu sync filan hızlıydı fakat 7.7.1 yapınca bide 2.0.2 yapınca iphone makşne göçme derecesine geldi çalışırken kapanmak bilmiyor işlem bitsede...anladığım kadarıyla ram baya kuvvetli olması gerekiyor sanırım..arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim...walla kendimi yalnız hissettim bi an kimse cevap yazmayınca cevap yazan yazmayan herkese teşekkür ederim...bi öneri olursa seve seve denemeye razıyım yeterki şu yavaşlık ortadan kalksın...kolay gelsin herkese
Shady
(9.9.2008 05:15:23)
quote:
Orjinalden alıntı: fatlower 1gb'lık ram var delll 6400 inspiron makinemde...7.5 varken hiçbir sorun yoktu sync filan hızlıydı fakat 7.7.1 yapınca bide 2.0.2 yapınca iphone makşne göçme derecesine geldi çalışırken kapanmak bilmiyor işlem bitsede...anladığım kadarıyla ram baya kuvvetli olması gerekiyor sanırım..arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim...walla kendimi yalnız hissettim bi an kimse cevap yazmayınca cevap yazan yazmayan herkese teşekkür ederim...bi öneri olursa seve seve denemeye razıyım yeterki şu yavaşlık ortadan kalksın...kolay gelsin herkese |
Bence bir ram güncellemesine git.Hem bugün iTunes 8'de tanıtılacak iyice zorlaşır işin.
Teknik.Servis
(9.9.2008 09:23:39)
Bendede 7.7.1 Sorunları Müthiş Var;
1-kapat dedıgınızde kapanmaması ve görev yonetıcısınden kapatmam sorunu...
2-eşleştirme acayıp yavas iptal edıyorum cogu zaman...
3-bilgisayarı acayıp kasması en kıral sıstemımde bile kasıyo programda var bişiler kesın...
4-canı sıkılınca telefona bişi atarken donması ve kapanmaması yukarda yazmıstım benzerını buda bır benzeri
hepsi bu :D