hakkasan
=> balıkesir-uşak yolu
(20.8.2008 09:56:38)
selam arkadaşlar,
bu cuma istanbuldan uşağa araba işe gidecem. bandırma feribotu ile geçtikten sonra, balıkesir-uşak yolunu kullanmak istiyorum. bu yolun durumunu bilen varmıdır. yada istanbul-uşak için hangi yolu tavsiye edersiniz.
teşekkürler
dtnaim
=> balıkesir-uşak yolu
(20.8.2008 10:41:57)
quote:
Orjinalden alıntı: hakkasan selam arkadaşlar, bu cuma istanbuldan uşağa araba işe gidecem. bandırma feribotu ile geçtikten sonra, balıkesir-uşak yolunu kullanmak istiyorum. bu yolun durumunu bilen varmıdır. yada istanbul-uşak için hangi yolu tavsiye edersiniz. teşekkürler |
o yolun haritada kısa gibi görünmesi sizi yanıltmasın.. eğer düzenleme yapılmadıysa oldukça dar ve virajlı bir yol....
benim size tavsiyem balıkesirden akhisar-gölmarmara-salihli-uşak güzergahını takip etmeniz....
hakkasan
=> balıkesir-uşak yolu
(20.8.2008 10:42:06)
selamlar,
bandırma- balıkesir-akhisar-gölmarmara- salihli-kula üzerinden gitmeye karar verdim. düşüncelerinizi bekliyorum.
tşk.
hakkasan
=> balıkesir-uşak yolu
(20.8.2008 10:55:14)
teşekkürler dtnaim. nerdeyse aynı anda post etmişiz.
helisel
=> balıkesir-uşak yolu
(20.8.2008 11:00:23)
hakkasan
=> balıkesir-uşak yolu
(20.8.2008 11:14:52)
teşekkürler helisel. ben o yolu kullanmıyacağım. ordada bahsettiği gibi şehir otobüslerinin çok yoğun olduğu bir yol. balıkesir akhisar asfalt güzel bir yolmuş.
lokosit
=> balıkesir-uşak yolu
(20.8.2008 11:34:48)
quote:
Orjinalden alıntı: hakkasan selamlar, bandırma- balıkesir-akhisar-gölmarmara- salihli-kula üzerinden gitmeye karar verdim. düşüncelerinizi bekliyorum. tşk. |
ben balıkesirden antalyaya giderken salihliye kadar aynı yolu kullanırım hatta yarın aynı yoldan döneceğim.
akhisar salihli arası yol biraz dardır ama tenha bir yol dur.
traktörlere dikkat etmeni öneririm.