Vatan bilgisayar garanti sorunu (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Taşınabilir Bilgisayarlar >> Notebook - Ultrabook >> Acer
altugs => Vatan bilgisayar garanti sorunu (14.7.2008 08:55:49)
Arkadaşlar elimde acer 5610 modeli var c.tesi günü vatana götürüp garantiye bırakmak istedim speaker ında ve kamerasında bir sorun var vatan fatura sordu 1 yıllık cihaz olduğu için yok dedim garanti kağıdıda yoktu elimde sonra altındaki seri numarasından buluruz dedi ama seri numarası silinmişti sonrada bunu kabul edemeyeceklerini söyledi bilgisayarın içinde bu seri numarasını bulabilceğimiz bi yer varmıdır mac adres gibi pc kaydettiği bi nokta varmıdır sorarım size.

mbuyuk => Vatan bilgisayar garanti sorunu (15.7.2008 11:06:43)
Arkadaşım, eğer vista kullanıyorsan: empowering içinde e e setting kısmından bulabilirsin.Biosta yazmadığına eminmisin.

altugs => Vatan bilgisayar garanti sorunu (15.7.2008 12:46:31)
quote:

Orjinalden alıntı: mbuyuk

Arkadaşım, eğer vista kullanıyorsan: empowering içinde e e setting kısmından bulabilirsin.Biosta yazmadığına eminmisin.

makine xp biosta nerede yazar onu söylerseniz ona göre bakayım saol arkadaşım bu arada ilgilendiğin için.

`Shadow => Vatan bilgisayar garanti sorunu (15.7.2008 14:26:15)
< Resime gitmek için tıklayın >
everest ultimatele görebiliyosun

SpaWn => Vatan bilgisayar garanti sorunu (16.7.2008 00:43:35)
makinen bios una girdiğinde direk ekrana çıkıyor benimkinde bendeki bu arada 5315 sizdekininde çok farklı olucağını sanmıyorum

altugs => Vatan bilgisayar garanti sorunu (16.7.2008 08:33:59)
çok saolun arkadaşlar yaptım götürdüm vatana verdim aldılar sonunda serialı görünce teşekkürler tekrardan

Sayfa: [1]