detecting proxy setting SORUNU LÜTFEN YARDIMCI OLUN BIKTM (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> İnternet Servis Sağlayıcılar >> Türk Telekom (TTNET) >> KabloNet >> Superonline >> TurkNet >> Atlantis.Net >> VodafoneNet >> NetSpeed >> Diğer İnternet Servis Sağlayıcıları
mastikax => detecting proxy setting SORUNU LÜTFEN YARDIMCI OLUN BIKTM (27.3.2008 13:09:20)
wireless ile labtopumla internete bağlanıorum ve bazen internet sayfası açtığımda sol altta "detecting proxy setting" yazıyor ve uzun bir süre böle oluyor ve bağlanamıorum.

bunun çözümü nedir acaba lütfen yardım teşekkür ederim

saygılar

mastikax => detecting proxy setting SORUNU LÜTFEN YARDIMCI OLUN BIKTM (27.3.2008 20:43:09)
yok mu yardım eden

mastikax => detecting proxy setting SORUNU LÜTFEN YARDIMCI OLUN BIKTM (28.3.2008 22:22:04)
yukarı

Kumandan => detecting proxy setting SORUNU LÜTFEN YARDIMCI OLUN BIKTM (28.3.2008 22:27:56)
< Resime gitmek için tıklayın >

mastikax => detecting proxy setting SORUNU LÜTFEN YARDIMCI OLUN BIKTM (29.3.2008 20:41:56)
öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim ama

ben dediğinizi yapmak için baktığımda dediğiniz yerin zaten bende işaretli olmadığını gördüm
ama hemen altında bulunan "otomatik yapılandırma komut dosyası kullan" işaretli ve hemen altında bulunan adresde de "http://localhost:9100/proxy.pac" yazılı

ne yapmam gerekiyor lütfen yardım

Kumandan => detecting proxy setting SORUNU LÜTFEN YARDIMCI OLUN BIKTM (29.3.2008 22:58:00)
pm 'inizi cevapladım

cihanakdemir => detecting proxy setting SORUNU LÜTFEN YARDIMCI OLUN BIKTM (29.3.2008 23:41:48)
hepsinin boş olması gerekiyor.

Sayfa: [1]