Hajime No Ippo (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap >> Anime / Manga
Deníz => Hajime No Ippo (24.3.2008 21:42:56)
Anime'nin Adı: Hajime no Ippo
Diğer Adları: はじめの一歩, Fighting Spirit, The First Step
Kategori: TV Serisi
Tür: Dövüş, Spor, Drama, Aksiyon
Bölüm Sayısı: 75
Yayım Tarihi: 4/10/2000 ile 27/3/2002 arası
Firma/Stüdyo: Madhouse Studios, NTV, VAP
Türkiye'de: Yayımlanmadı

Tanıtım:

Magunochi Ippo, içine kapanık, utangaç, sıradan bir lise öğrencisidir. Okuldan arta kalan zamanını annesine, balık işinde yardım ederek geçirmektedir. Genelde de okulda tartaklanmaktadır. Tartaklanmaktan nefret etmektedir ama karşı koyamamaktan daha çok nefret etmektedir. Bir gün okulun serserileri, İppo'ya saldıracakken Takamura adlı bir boksör tarafından kurtarılır. Takamura'ya hayran kalan Ippo, boks öğrenmeye karar verir. Ancak boks, Ippo'nun sandığı kadar kolay değildir. Takamura, Ippo'yu teste tabi tutar. Boks hakkında hiç bir şey bilmeyen Ippo, testi geçebilirse rüyalarına açılan kapıdan geçip boks dünyasına meydan okuma ve güçlü olmanın ne demek olduğunu anlama şansına sahip olacaktır.

http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=491

Çizimlerini beğenmesemde anime süper diyebilirim.Her bölümü ayrı bir heyecan veren bir animedir.
Animanist grubu TR fansubunu yapmaktadır.
http://animanist.com/hajimenoippo.htm

İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.

Silinebilir => Hajime No Ippo (24.3.2008 21:46:24)
Teşekkürler...
İngilizce altyazıyla 40 bölüm izledim ama artık devam etmiyorum çünkü Animanist'in çevirileri ile en baştan başladım.

dombilibili => Hajime No Ippo (24.3.2008 22:04:21)
quote:

Orjinalden alıntı: mavilynx

Teşekkürler...
İngilizce altyazıyla 40 bölüm izledim ama artık devam etmiyorum çünkü Animanist'in çevirileri ile en baştan başladım.

sadece altyazı olarakmı yayınlıyorlar yoksa fansub olarakmı bende zaten mkv olarak varda tekrar indiremem ama altyazı dosyası olarak veriyorlarsa bi bakayım benim dosyalarda senkron u uyacakmı

Deníz => Hajime No Ippo (24.3.2008 22:26:41)
quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: mavilynx

Teşekkürler...

sadece altyazı olarakmı yayınlıyorlar yoksa fansub olarakmı bende zaten mkv olarak varda tekrar indiremem ama altyazı dosyası olarak veriyorlarsa bi bakayım benim dosyalarda senkron u uyacakmı

Fansub olarak veriyorlar.

dombilibili => Hajime No Ippo (20.6.2008 16:47:02)
aşağıda kalmış başka bir konu ararken şansa rastladım cidden çok güzel bir anime bitirmek üzereyim anime dünyasında takamura gibi karakter zor bulunur

DarKSpideR99 => Hajime No Ippo (20.6.2008 18:07:15)
"Big Mara Ippo" Bahahaha! Müthiş bir karekter gerçekten

Styric => Hajime No Ippo (21.6.2008 02:25:23)
Fansub olması kötü olmuş ama bakalim kalitesi iyise eğer hemen indirmeye başlarım. Teşekkürler.

dombilibili => Hajime No Ippo (21.6.2008 02:34:31)
quote:

Orjinalden alıntı: Styric

Fansub olması kötü olmuş ama bakalim kalitesi iyise eğer hemen indirmeye başlarım. Teşekkürler.

kaçırılmıyacak bi anime şu an en son 57. bölümü izledim ve hiç beklemiyordum bu şekilde bitmesini bi son dvd kaldı artık

DarKSpideR99 => Hajime No Ippo (21.6.2008 02:40:57)
quote:

DVD-rip sanırım. Bir bölüm 205 MB civarı ve oldukça kaliteli. Tavsiye ederim.

Styric => Hajime No Ippo (21.6.2008 02:57:37)
@dombilibili eyvallah hocam çok sağol çekim, bakalim sağolasın... iyi seyirler sanada. =)

@DarKSpideR99 bilgi için teşekkürler sağolasın. Yeterli bir kalite zaten koleksiyon için. sağol =)

DeathWing => Hajime No Ippo (21.6.2008 05:58:36)
bunlarda resimleri...

< Resime gitmek için tıklayın >

dombilibili => Hajime No Ippo (21.6.2008 10:07:59)
quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

DVD-rip sanırım. Bir bölüm 205 MB civarı ve oldukça kaliteli. Tavsiye ederim.

o konuda bilgim yok bendekiler fansub değil mkv 230 mb lık ama kalitesiz video kullanacaklarını sanmıyorum

dombilibili => Hajime No Ippo (21.6.2008 13:25:46)

Nerueger => Hajime No Ippo (21.6.2008 15:09:37)
Code Geass'tan sonra Rosaria to Vampire'i indiricem.Zamanım kalırsa bunu da indiririm nasıl olsa kota derdim yok.

Krothu => Hajime No Ippo (21.6.2008 19:14:36)
Altyazılar Soft-Sub'mı Hard-Sub'mı? Ayrıca yukarıda 40 bölüm olduğunu duydum hangi sıklıkta yeni bölüm geliyor?

Deníz => Hajime No Ippo (21.6.2008 19:39:48)
quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Altyazılar Soft-Sub'mı Hard-Sub'mı? Ayrıca yukarıda 40 bölüm olduğunu duydum hangi sıklıkta yeni bölüm geliyor?

Hardsub anime 75 bölüm 33 bölüm çevrildi haftada 1 ya da 2 bölüm yayınlıyor önceliği D.Graymana veriyorlar güncel bölümlere yetişmek için 1 ya da 2 hafta sonra yeni serilerede başlayacaklar

%100 => Hajime No Ippo (24.6.2013 11:47:54)
An itibariyle bitirdim ve izlediğim en iyi animelerden biri oldu. Yapım gereği sanırım çok çabuk gaza gelen bir insanım ve bu anime tam bana göreydi diyebilirim. Birazdan yeni serisine başlamayı düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim kesinlikle izlenmesi gereken bir seri

Nymphetaminê => Hajime No Ippo (24.6.2013 12:21:44)
çok güzel animedir , keşke devam etse

magic_mert => Hajime No Ippo (30.6.2013 15:08:39)
Sırf miyata'nın cool'luğu yüzünden izlediğim bir animedir.

Leonthas => Hajime No Ippo (3.8.2013 12:55:26)
3. sezon onaylandı. bu yıl sonuna doğru çıkma ihtimali var.

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >     >>