Şimdi Ara

LPG SEKTÖRÜNDEKİ FİRMALARA SESİMİZİ DUYURALIM!(AYGAZ,ATİKER,BRC,TARTARİNİ)'ye Mail Olacak Bu Topic!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu otogaza yapılan zamlar gerçekten yıpratmaya başladı vee şunu düşündüm.
    Bizden daha çok sektöre darbedir bence.
    Şöyleki; eskiden benzin-gaz arasındaki oran %55 lerdeyken zamanla %50ye şimdide %40lara dayandı.
    LPG'de benzine göre yaklaşık 1,20 oranında fazla tüketimi olduğundan yapmış olduğumuz tasarruf git gide azalmıştır... Üstelik LPG dönüşüm maliyetini de hesaplarsak bu işin pek espirisi kalmayıp...
    Zor zahmetler ile canlanan sektör krize girecektir..

Benim nacizane önerim zamanında tekstilciler, kâr oranımız düştü, ihracaatımız kur politikasından zor durumda diyerek nasıl KDV indirimini kabul ettirdiler...

Aynı tepkiyi ve daha fazlasını tüm LPG sektöründeki firmalar birleşip hükümeti otogaz üzerindeki ÖTV yi düşürttürme yoluna gitmelidirler.

Yarın çok geç olmadan!!!

Tüm LPG Kullacıları Sesimizi Buradan Duyuralım...

Yeterli çoğunluğa ulaşınca da,

Başta AYGAZ olmak üzere LPG Dönüşümü sektöründeki firmalara,
    ATİKER,BRC,TARTARİNİ,ZAVOLLİ*'ye mail olarak bu topiği bildirelim

*Firmalar alfabetik olarak sıralanmıştır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 7 Aralık 2007; 16:39:30 >

• Evt eğer sektörün ileride ayakta kalmasını istiyorlarsa iyi bi fikir.
    son hesaplarıma göre çok az bi fark kaldı. eğer 1-2 defa da zam gelirse herhalde LPG yedekte beklicek benzin bitince onu devreye sokacağız.
  • katılıyorum sıze arkadslar lpg nerdeyse cazıplkıgını kaybedıyor arabama lpg takdırmayı dusunuyorum zamlarıu gordukce dusunduruyor benı lpg fırmaları bastırmalı hukumete bence
  • Adamlar akıllı. 15 kuruşu geçirdiler baktılar ses soluk yok 7 kuruş daha geçirdiler.
    Dediğiniz gibi tepki gelmese kesin zamların devamı gelecektir.
  • Valla hocam LPG nin pek bi avantajı kalmadı ben önceden burada hesaplamıştım buyrun bakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_19159120/tm.htm
  • zam yapan zihniyete
  • 2 ay kadar önce lpg taktırdım ve şu an taktırdığıma pişmanım...nedeni ise nerdeyse benzinle aynı hesaba geldi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: armi

2 ay kadar önce lpg taktırdım ve şu an taktırdığıma pişmanım...nedeni ise nerdeyse benzinle aynı hesaba geldi...

Duysun bu feryatları büyük firmalar da (Aygaz başta olmak üzere diğer otogaz markaları ve LPG kit ithalatçıları ve imalatçıları) bi an önce ÖTV işine son verdirtsinler...

Yarın Çok Geç Olmadan!!!

• AKP hükümeti lpg firmalarını ve onların vasıtası ile biz kullanıcıları YOLUNACAK KAZ görüyor ve halen insanlarımızın gözlerinin içine kalleşce bakarak ENFLASYON hikayelerini okumaya devam ediyorlar,tasarruf için lpg kullanan,kullandırılmak zorunda bırakılan vatandaşlara acımasızca davranarak ZAM üstüne ZAM ekleyerek vurdukları darbeleri birbirilerine ekliyorlar.Eğerki UNAKITAN'nın oğlu yada Tayyibin oğlu bu lpg sektörüne girerse,o zaman bir düzelme olacaktır.Bu nedenle lpg almayı protesto edelim ve bir müddet benzinle binelim,yada araçlarımızı parka bırakalım diyorum.Ben şuan kendi adıma 1 ay lpg almayacağım...
  • bana göre de hükümetin bu tutumu sektörün geleceğini tehdit etmekte bence sektördeki firmalar öncülüğünde bu işe bir dur denilmeli çok değil 2 ay öncesinde ankaradan 1,27 ytl ye gaz bulabailiyorduk bugün ise bu fiyat 1,76 ya kadar tırmandı , bunun nedeni ne petrol fiyatları ne de döviz kuru tamamen maliyeni ac gözlülüğüdür maliye benzin kullanımından kaçan biz koyunları otogaz ötv vergilendirmesi ile cezalandırmak istiyor
  • 1-2 zam daha gelirse italyanı yerlisi taksit,indirim yapmayan havalı lpg firmaları 1500 liraya taktıkları sistemi 700-800 liraya alacak kimseyi bulamayacaklar.
  • Okifi;
    Sen bana bi ilham daha verdin. Diyorum ki LPG KİT üreticilerinin mühendisleri "GEMİCİK"ler içinde dönüşüm yapsınlar ve ilk üretilen KİT'i de törenle "GEMİCİK" sahibine hediye etsinler...
    Nasıl likit yumurtanın KDV si düştü aynı şekilde LPG nin de ÖTV si kısa zaman da düşecektir.

Nasıl fikir amaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

AKP hükümeti lpg firmalarını ve onların vasıtası ile biz kullanıcıları YOLUNACAK KAZ görüyor ve halen insanlarımızın gözlerinin içine kalleşce bakarak ENFLASYON hikayelerini okumaya devam ediyorlar,tasarruf için lpg kullanan,kullandırılmak zorunda bırakılan vatandaşlara acımasızca davranarak ZAM üstüne ZAM ekleyerek vurdukları darbeleri birbirilerine ekliyorlar.Eğerki UNAKITAN'nın oğlu yada Tayyibin oğlu bu lpg sektörüne girerse,o zaman bir düzelme olacaktır.Bu nedenle lpg almayı protesto edelim ve bir müddet benzinle binelim,yada araçlarımızı parka bırakalım diyorum.Ben şuan kendi adıma 1 ay lpg almayacağım...

• Thall,
    Acaba diyorum Atikeri Gemicikler için kit yapmaya ikna edebilirmiyiz.Şuan bakıyorum bir protesto olayları başlamış,bende kendi adıma 1 ay süresince lpg almayacagım diye söz veriyorum.Depomda üstelik kırmızıya düştü.
    Birde diyorum ki; yeni bir topik acalım ve tüm protesto yazılarını burada taparlayalım,toplanan tüm yazılarıda hükümetin ve gazetelerin internet sayfalarına gönderelim.

quote:

Orjinalden alıntı: thall

Okifi;
    Sen bana bi ilham daha verdin. Diyorum ki LPG KİT üreticilerinin mühendisleri "GEMİCİK"ler içinde dönüşüm yapsınlar ve ilk üretilen KİT'i de törenle "GEMİCİK" sahibine hediye etsinler...
    Nasıl likit yumurtanın KDV si düştü aynı şekilde LPG nin de ÖTV si kısa zaman da düşecektir.

Nasıl fikir amaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

AKP hükümeti lpg firmalarını ve onların vasıtası ile biz kullanıcıları YOLUNACAK KAZ görüyor ve halen insanlarımızın gözlerinin içine kalleşce bakarak ENFLASYON hikayelerini okumaya devam ediyorlar,tasarruf için lpg kullanan,kullandırılmak zorunda bırakılan vatandaşlara acımasızca davranarak ZAM üstüne ZAM ekleyerek vurdukları darbeleri birbirilerine ekliyorlar.Eğerki UNAKITAN'nın oğlu yada Tayyibin oğlu bu lpg sektörüne girerse,o zaman bir düzelme olacaktır.Bu nedenle lpg almayı protesto edelim ve bir müddet benzinle binelim,yada araçlarımızı parka bırakalım diyorum.Ben şuan kendi adıma 1 ay lpg almayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 7 Aralık 2007; 13:26:53 >

• Okifi;
    İstersen(iz) topiğin adını "HÜKÜMETE VE FİRMALARA SESLENİYORUZ" diye değiştilerim...
    Ne dersiniz arkadaşlar?

Yahu "Gemicik" olayında aklıma sonradan geldi zaten onun kullandığı mazotun ÖTV si yoktu. Hatta onu emsal göstererek bazı kitlerler de (çiftçilerdi galiba) ayaklanmıştı.

vallahi önce burada birikenleri Aygaz ve pazar lideri ATİKER ve BRC'ye başta olmak üzere tüm kuruluşlara mail atalım...

Hadi arkadaşlar protestoları bekliyoruzz

• LPG sektörünü yalnız ve gariban görüpte yerli yersiz zam yapanlara YAZIKLAR OLSUN. Bu sektörden milyarlar kazanan ve sessiz kalan ÜRETİCİ-İTHALATCI-TEDARİKCİ firmalarada YAZIKLAR OLSUN. Sayın yöneticiler bence LPG yi komple yasaklayın gitsin.Arabaya binenler azalsın hem böylecene tirafik sorununuda çözmüş olursunuz.Bu sektöre üvey evlat muamelesi yapacağınıza en iyisi bu.
    quote:

Okifi;
    İstersen(iz) topiğin adını "HÜKÜMETE VE FİRMALARA SESLENİYORUZ" diye değiştilerim...
    Ne dersiniz arkadaşlar?

Yahu "Gemicik" olayında aklıma sonradan geldi zaten onun kullandığı mazotun ÖTV si yoktu. Hatta onu emsal göstererek bazı kitlerler de (çiftçilerdi galiba) ayaklanmıştı.

vallahi önce burada birikenleri Aygaz ve pazar lideri ATİKER ve BRC'ye başta olmak üzere tüm kuruluşlara mail atalım...

• arkadaslar dua edin ki araclarımız yumurta ile çalışmıyor:)))))
  • Eğer birgün benzin, motorin veya LPG yerine suyla çalışacak bir otomobil motoru geliştirirsem (ki benim bunu geliştirmem mümkün değil) bunu sadece kendi aracımda kullanırım ve bu motordan kimseyi haberdar etmem. Musluktan doldururum depoyu deli gibi gezerim. Bencil olduğum için değil, halkımı sevdiğim için başka hiç kimseyle paylaşmam su ile çalışan motoru. Biliyorum ki sistem yaygınlaştığı zaman, yapılacak zamlar ve konulacak vergilerle suyun fiyatı benzinin fiyatını geçecek, benim fakir halkım içeceği suya bile dünyanın parasını verecek. Milyonlarca insanın ahını almak bana çok ağır gelir. İşte bu yüzden paylaşmam.
    AKARYAKIT ZAMLARINA, AKARYAKITTAKİ MANYAK VERGİLERE ARTIK YETEEEEEEEEEEEEEEER.
  • Valla katılmamak mümkün değil... Aynen dediğin olur... bunun örneği yaşandı biliyorsunuz.

Önce dizel ile benzinin arasında ki oran bayağı açıktı, gariban vatandaşım sırf ekonomi yapayım diye gürültülü motoru bile tercih edince n'oldu gitgide makası daralttılar...

quote:

Orjinalden alıntı: chat-in

Eğer birgün benzin, motorin veya LPG yerine suyla çalışacak bir otomobil motoru geliştirirsem (ki benim bunu geliştirmem mümkün değil) bunu sadece kendi aracımda kullanırım ve bu motordan kimseyi haberdar etmem. Musluktan doldururum depoyu deli gibi gezerim. Bencil olduğum için değil, halkımı sevdiğim için başka hiç kimseyle paylaşmam su ile çalışan motoru. Biliyorum ki sistem yaygınlaştığı zaman, yapılacak zamlar ve konulacak vergilerle suyun fiyatı benzinin fiyatını geçecek, benim fakir halkım içeceği suya bile dünyanın parasını verecek. Milyonlarca insanın ahını almak bana çok ağır gelir. İşte bu yüzden paylaşmam.

• Araçları olanlar biraz idare ederler,ya arabası olmayan vatandaş,suyada aynı parayı verirse işte o zaman yanarlar.

quote:

Orjinalden alıntı: chat-in

Eğer birgün benzin, motorin veya LPG yerine suyla çalışacak bir otomobil motoru geliştirirsem (ki benim bunu geliştirmem mümkün değil) bunu sadece kendi aracımda kullanırım ve bu motordan kimseyi haberdar etmem. Musluktan doldururum depoyu deli gibi gezerim. Bencil olduğum için değil, halkımı sevdiğim için başka hiç kimseyle paylaşmam su ile çalışan motoru. Biliyorum ki sistem yaygınlaştığı zaman, yapılacak zamlar ve konulacak vergilerle suyun fiyatı benzinin fiyatını geçecek, benim fakir halkım içeceği suya bile dünyanın parasını verecek. Milyonlarca insanın ahını almak bana çok ağır gelir. İşte bu yüzden paylaşmam.

• Başlığı daha büyük puntolarla ve göze çarpacak şekilde yapabilirsek herkes rahatlıkla görecek ve bişeyler yazacaktır.PROTESTOYA DEVAMMMMMMMMMMM

quote:

Okifi;
    Ne dersiniz arkadaşlar?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.