serkancky
=> 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk)
(6.2.2008 13:00:32)
arkadaşım güzel fikir elbette toplanalım derim geçen 319 da direkden döndüğümdede arkadaşlarla özellikle tuzlaya düşme ihtimali yüksek olan arkadaşlarla konuşmuştuk buluştular ama ben gidemedim cünkü dilekçem kabul edilmedi ama olsun önemli değil hayırlısı buymuş tertipler sizlerle buluşalım büyük bir organizasyon yapalım süper olur bellimi olur bakarsınız aynı yerlere düşeriz beraber hareket ederiz hem canımızda sıkılmaz bencede iletişimi koparmadan dosyaları alınca buradan zaten görüşürüz inşallah buluşur tanışırız saygılar tertipler
bu arada ben halen resim küçültüp ekleyemedim cok büyük diyo anlamadığım işlrden biride bu yardımcı olursanız çok sevinirim.
eğer mümkünse küçültülmüş resmi bana mail atsanız bende imzama eklesem tabi nasıl yapacağımıda tarif ederseniz cok kıymetli olur tekrar göstermiş olduğunuz sabır ve yardımlardan dolayı hepinize teşekkür ederim.
ertugrulh
(6.2.2008 13:00:51)
Genel inanış, İlk gün ihtiyaç duyulan komando ve Yedek subaylar seçilir, 2. ve 3. günler de kısa dönemler kalır şeklinde ama garantisi yok elbette.Buyüzden bende 3.günü İstanbul Tuzla da gireceğim inşallah.Avcılar tarafında oturan arkadaşlar varsa arabamda boş yer olacak, hep beraber gideriz.
cosgunmurat
(6.2.2008 13:05:02)
güzel!!!!!!!!istanbullu tertipler buluşuyor..darısı İZMİRLİ teertipleree
caiz2005
(6.2.2008 13:07:53)
Bende son güne kalmasa diyorum, yoğunluk olursa sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. İlk günden gidersek işimizi hallederiz. Sonradan sıkıntı çıkarsa düzeltiriz ama 3. gün fiersek düzeltemeyiz. Olur ya eksik evrak falan. Yinede belli olmaz. O zamana daha 1 ay var.
Mehmet kardeşim bende izmire düşmeyi çok istiyorum. Merak ediyorum. İzmirli arkadaşlar övüyorlardı. Oraya düşersem az çok gezme-tanıma fırsatı bulabilirim.
Serkan tertibim. Resimini bana mail olarak at istersen. Ben sana e-mail adresimi vereyim. Yolla ben uygun boyutlara getirmeye çalışayım.
serkancky
(6.2.2008 13:11:39)
Slm tertip tamam ama ben hani şu imza kısmına koyduğumuz resim varya ondan bahsettim ben onu bulamadım fakat forumun en başındaki resimlerden bir ikitane almıştım koyarım birini diye ancak beceremedim şimdi sen ver mail adresini ben sana göndereyim olurmu.
Tertip sana zahmet viricem ama hakkını helal et....
cosgunmurat
(6.2.2008 13:12:19)
quote:
Orjinalden alıntı: caiz2005 Bende son güne kalmasa diyorum, yoğunluk olursa sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. İlk günden gidersek işimizi hallederiz. Sonradan sıkıntı çıkarsa düzeltiriz ama 3. gün fiersek düzeltemeyiz. Olur ya eksik evrak falan. Yinede belli olmaz. O zamana daha 1 ay var. Mehmet kardeşim bende izmire düşmeyi çok istiyorum. Merak ediyorum. İzmirli arkadaşlar övüyorlardı. Oraya düşersem az çok gezme-tanıma fırsatı bulabilirim. Serkan tertibim. Resimini bana mail olarak at istersen. Ben sana e-mail adresimi vereyim. Yolla ben uygun boyutlara getirmeye çalışayım. |
inşallah tertip gönlüne göre olur...izmir süper ya kordonda yürüşü özlücemmmmmmmm
ertugrulh
(6.2.2008 13:13:27)
Dediğim gibi , çevremde askerliğini kısa dönem yada yedek subay yapıp gelmiş , belki 30 tane adam var ve hepsi de ilk gün gitme, 2. veya 3. gün git diyor.uzun dönem gitme ihtimalini en azından kendi çapımda düşürebilmek için 3.gün gideceğim ama hiçbirşeyin de garantisi yok.
cosgunmurat
(6.2.2008 13:16:26)
quote:
Orjinalden alıntı: ertugrulh Dediğim gibi , çevremde askerliğini kısa dönem yada yedek subay yapıp gelmiş , belki 30 tane adam var ve hepsi de ilk gün gitme, 2. veya 3. gün git diyor.en uzun dönem gitme ihtimalini en azından kendi çapımda düşürebilmek için 3.gün gideceğim ama hiçbirşeyin de garantisi yok. |
aynen tertip bende 3.gün gidicem.astek kalmayı düşünüyordum ama vazgeçtim...duyduklarım pek iç açıcı değil..hayırlısıyla kısa dönem yapıp gelelim ondan sonrası allah kerim...tüm tertiplere hayırlı olsun herkesin istediği gibi olur inşallah....
mr.jinal
(6.2.2008 13:25:21)
quote:
Orjinalden alıntı: serkancky arkadaşım güzel fikir elbette toplanalım derim geçen 319 da direkden döndüğümdede arkadaşlarla özellikle tuzlaya düşme ihtimali yüksek olan arkadaşlarla konuşmuştuk buluştular ama ben gidemedim cünkü dilekçem kabul edilmedi ama olsun önemli değil hayırlısı buymuş tertipler sizlerle buluşalım büyük bir organizasyon yapalım süper olur bellimi olur bakarsınız aynı yerlere düşeriz beraber hareket ederiz hem canımızda sıkılmaz bencede iletişimi koparmadan dosyaları alınca buradan zaten görüşürüz inşallah buluşur tanışırız saygılar tertipler bu arada ben halen resim küçültüp ekleyemedim cok büyük diyo anlamadığım işlrden biride bu yardımcı olursanız çok sevinirim. eğer mümkünse küçültülmüş resmi bana mail atsanız bende imzama eklesem tabi nasıl yapacağımıda tarif ederseniz cok kıymetli olur tekrar göstermiş olduğunuz sabır ve yardımlardan dolayı hepinize teşekkür ederim. |
tertip sen bana resmini mail at ben hallderim sanda yardım olurum shok_cahtlaq_cojuk@hotmail.com ama kaşma yaparım anjakk olarmıı tertip
serart
(6.2.2008 14:05:11)
MERHABA TERTİPLER BEN MUĞLALIYIM SINAVA DA EN YAKIN YER OLAN İZMİR DE GİRECEĞİM 2. VEYA 3. GÜN GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU GÜNLERDE GİRECEK ARKADAŞLARLA GÖRÜŞMEK İSTERİM FORUM BİRAZ İYİLEŞTİ BAYA OLDUK AMA BENİM ADIM YOK ADEM TERTİBİM BENDE BİLGİLERİMİ VERİYORUM BENİ DE EKLERSEN SEVİNİRİM.
HÜSEYİN
ERTUĞRUL
MUĞLA DALAMAN
İŞLETME SÜL. DEM. ÜNV.
MUHASEBECİYİM..