321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları >> Bedelli Askerlik >> Yedek Subay Adayları >> Askerlik
serkancky => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:00:32)
arkadaşım güzel fikir elbette toplanalım derim geçen 319 da direkden döndüğümdede arkadaşlarla özellikle tuzlaya düşme ihtimali yüksek olan arkadaşlarla konuşmuştuk buluştular ama ben gidemedim cünkü dilekçem kabul edilmedi ama olsun önemli değil hayırlısı buymuş tertipler sizlerle buluşalım büyük bir organizasyon yapalım süper olur bellimi olur bakarsınız aynı yerlere düşeriz beraber hareket ederiz hem canımızda sıkılmaz bencede iletişimi koparmadan dosyaları alınca buradan zaten görüşürüz inşallah buluşur tanışırız saygılar tertipler

bu arada ben halen resim küçültüp ekleyemedim cok büyük diyo anlamadığım işlrden biride bu yardımcı olursanız çok sevinirim.
eğer mümkünse küçültülmüş resmi bana mail atsanız bende imzama eklesem tabi nasıl yapacağımıda tarif ederseniz cok kıymetli olur tekrar göstermiş olduğunuz sabır ve yardımlardan dolayı hepinize teşekkür ederim.

ertugrulh => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:00:51)
Genel inanış, İlk gün ihtiyaç duyulan komando ve Yedek subaylar seçilir, 2. ve 3. günler de kısa dönemler kalır şeklinde ama garantisi yok elbette.Buyüzden bende 3.günü İstanbul Tuzla da gireceğim inşallah.Avcılar tarafında oturan arkadaşlar varsa arabamda boş yer olacak, hep beraber gideriz.

serkancky => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:04:23)
quote:

Orjinalden alıntı: cosgunmurat

HOCAM KONU AÇALIM YA!
MESELA SINAVA BİRİNCİ GÜN GİRECEKLER VARMI ARAMIZDA..
ONA GÖRE BİRİNCİ GÜN GİRECEKLER FORUMDA SINAVLA İLGİLİ BİLGİLERİ PAYLAŞABİLİR...
BEN 3.GÜNÜ GİRİCEMMMMM.İZMİR_GAZİEMİRDE 3.GÜN ÇOK KALABALIK OLMAZ DEĞİLMİ BİLGİSİ OLAN

merhaba arkadaşım yahu nezaman öğrendin hangi gün gideceğini ben daha bugün az önce askeriyeden geldim okul için durum kağıdı aldım ancak herhangi bir bilgi almadım bu iş nasıl oluyo anlamadım nereden öğrenicez yardımcı olursan sevinirim. bende bilmek isterim içim rahat etsin en azından zaten sıkıldım bari merakla beklemiyeyim tertipler herke için hayırlısı olur inşallah....

cosgunmurat => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:05:02)
güzel!!!!!!!!istanbullu tertipler buluşuyor..darısı İZMİRLİ teertipleree

caiz2005 => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:07:53)
Bende son güne kalmasa diyorum, yoğunluk olursa sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. İlk günden gidersek işimizi hallederiz. Sonradan sıkıntı çıkarsa düzeltiriz ama 3. gün fiersek düzeltemeyiz. Olur ya eksik evrak falan. Yinede belli olmaz. O zamana daha 1 ay var.

Mehmet kardeşim bende izmire düşmeyi çok istiyorum. Merak ediyorum. İzmirli arkadaşlar övüyorlardı. Oraya düşersem az çok gezme-tanıma fırsatı bulabilirim.

Serkan tertibim. Resimini bana mail olarak at istersen. Ben sana e-mail adresimi vereyim. Yolla ben uygun boyutlara getirmeye çalışayım.

cosgunmurat => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:10:02)
quote:

Orjinalden alıntı: serkancky

quote:

HOCAM KONU AÇALIM YA!
MESELA SINAVA BİRİNCİ GÜN GİRECEKLER VARMI ARAMIZDA..
ONA GÖRE BİRİNCİ GÜN GİRECEKLER FORUMDA SINAVLA İLGİLİ BİLGİLERİ PAYLAŞABİLİR...
BEN 3.GÜNÜ GİRİCEMMMMM.İZMİR_GAZİEMİRDE 3.GÜN ÇOK KALABALIK OLMAZ DEĞİLMİ BİLGİSİ OLAN

merhaba arkadaşım yahu nezaman öğrendin hangi gün gideceğini ben daha bugün az önce askeriyeden geldim okul için durum kağıdı aldım ancak herhangi bir bilgi almadım bu iş nasıl oluyo anlamadım nereden öğrenicez yardımcı olursan sevinirim. bende bilmek isterim içim rahat etsin en azından zaten sıkıldım bari merakla beklemiyeyim tertipler herke için hayırlısı olur inşallah....

tertip sorun pek net değil ama anladığım kadarıya yazayım.
normalde sınav nisanın 1.2. ve 3.cü gün olacak.üç gün içerisinden istediğin herhangi birinde girebilirsin.
martın biri ile 31 arasında herhangi bir askerlik şubesinden evraklar alınacak orda geniş bir bilgiler veriliyor..

serkancky => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:11:39)
Slm tertip tamam ama ben hani şu imza kısmına koyduğumuz resim varya ondan bahsettim ben onu bulamadım fakat forumun en başındaki resimlerden bir ikitane almıştım koyarım birini diye ancak beceremedim şimdi sen ver mail adresini ben sana göndereyim olurmu.

Tertip sana zahmet viricem ama hakkını helal et....

cosgunmurat => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:12:19)
quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

Bende son güne kalmasa diyorum, yoğunluk olursa sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. İlk günden gidersek işimizi hallederiz. Sonradan sıkıntı çıkarsa düzeltiriz ama 3. gün fiersek düzeltemeyiz. Olur ya eksik evrak falan. Yinede belli olmaz. O zamana daha 1 ay var.

Mehmet kardeşim bende izmire düşmeyi çok istiyorum. Merak ediyorum. İzmirli arkadaşlar övüyorlardı. Oraya düşersem az çok gezme-tanıma fırsatı bulabilirim.

Serkan tertibim. Resimini bana mail olarak at istersen. Ben sana e-mail adresimi vereyim. Yolla ben uygun boyutlara getirmeye çalışayım.

inşallah tertip gönlüne göre olur...izmir süper ya kordonda yürüşü özlücemmmmmmmm

ertugrulh => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:13:27)
Dediğim gibi , çevremde askerliğini kısa dönem yada yedek subay yapıp gelmiş , belki 30 tane adam var ve hepsi de ilk gün gitme, 2. veya 3. gün git diyor.uzun dönem gitme ihtimalini en azından kendi çapımda düşürebilmek için 3.gün gideceğim ama hiçbirşeyin de garantisi yok.

serkancky => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:15:43)
ya tertipler ölüme gitmiyozya allah aşkına İzmir kordonu çok iyi bilirm akrabalarım var orada ben Çetinkayalardanım gelip giderim İzmire ama sonuçta geri döncez inşallah hani bırakıp gitmiyozya ondan diyorum tertipler lütfen tertip inşallah hayırlı şekilde dönersin geliriz bizide İzmirin bilmediğimiz yerlerine götürür gezdirirsin olmazmı

cosgunmurat => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:16:26)
quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulh

Dediğim gibi , çevremde askerliğini kısa dönem yada yedek subay yapıp gelmiş , belki 30 tane adam var ve hepsi de ilk gün gitme, 2. veya 3. gün git diyor.en uzun dönem gitme ihtimalini en azından kendi çapımda düşürebilmek için 3.gün gideceğim ama hiçbirşeyin de garantisi yok.

aynen tertip bende 3.gün gidicem.astek kalmayı düşünüyordum ama vazgeçtim...duyduklarım pek iç açıcı değil..hayırlısıyla kısa dönem yapıp gelelim ondan sonrası allah kerim...tüm tertiplere hayırlı olsun herkesin istediği gibi olur inşallah....

cosgunmurat => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:19:57)
quote:

ya tertipler ölüme gitmiyozya allah aşkına İzmir kordonu çok iyi bilirm akrabalarım var orada ben Çetinkayalardanım gelip giderim İzmire ama sonuçta geri döncez inşallah hani bırakıp gitmiyozya ondan diyorum tertipler lütfen tertip inşallah hayırlı şekilde dönersin geliriz bizide İzmirin bilmediğimiz yerlerine götürür gezdirirsin olmazmı

inşallah tertip kordonda martılar eşliğinde muhabbetle çay içmek gibisi varmıdeğim gibi hayırlısı ne ise o oolsun..zaman herşeyin ilacı

serkancky => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:24:13)
inşallah tertip bu işin kaçarı yok iş kuramazsın yatırım yapamazsın en güzeli git askere kurtul inşallah gidip gelecez sonrada çay keyfini yapacaz
ne güzel forum be insanın içi rahatlıyo foruma giremediğim zaman acayip takıyom kafaya askerliği forumda konuştukca yazıştıkça unutuyom valla
neyse ben şimdilik kaçıyom okula gidecem daha kayıt dondurma var gidip geleyim sonra olan biteni anlatıcam burada bürokrasinin bana yapmış olduğu eziyeti saygılar görüşmek dileğiyle hoşça kalın...

mr.jinal => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:25:21)
quote:

arkadaşım güzel fikir elbette toplanalım derim geçen 319 da direkden döndüğümdede arkadaşlarla özellikle tuzlaya düşme ihtimali yüksek olan arkadaşlarla konuşmuştuk buluştular ama ben gidemedim cünkü dilekçem kabul edilmedi ama olsun önemli değil hayırlısı buymuş tertipler sizlerle buluşalım büyük bir organizasyon yapalım süper olur bellimi olur bakarsınız aynı yerlere düşeriz beraber hareket ederiz hem canımızda sıkılmaz bencede iletişimi koparmadan dosyaları alınca buradan zaten görüşürüz inşallah buluşur tanışırız saygılar tertipler

bu arada ben halen resim küçültüp ekleyemedim cok büyük diyo anlamadığım işlrden biride bu yardımcı olursanız çok sevinirim.
eğer mümkünse küçültülmüş resmi bana mail atsanız bende imzama eklesem tabi nasıl yapacağımıda tarif ederseniz cok kıymetli olur tekrar göstermiş olduğunuz sabır ve yardımlardan dolayı hepinize teşekkür ederim.

tertip sen bana resmini mail at ben hallderim sanda yardım olurum shok_cahtlaq_cojuk@hotmail.com ama kaşma yaparım anjakk olarmıı tertip

cosgunmurat => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 13:26:14)
quote:

inşallah tertip bu işin kaçarı yok iş kuramazsın yatırım yapamazsın en güzeli git askere kurtul inşallah gidip gelecez sonrada çay keyfini yapacaz
ne güzel forum be insanın içi rahatlıyo foruma giremediğim zaman acayip takıyom kafaya askerliği forumda konuştukca yazıştıkça unutuyom valla
neyse ben şimdilik kaçıyom okula gidecem daha kayıt dondurma var gidip geleyim sonra olan biteni anlatıcam burada bürokrasinin bana yapmış olduğu eziyeti saygılar görüşmek dileğiyle hoşça kalın...

tamam tertip kolay gelsin.allaha emanet

cosgunmurat => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 14:01:27)

tertipler nerdesinizzzzzzzzzz

mr.jinal => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 14:02:16)
quote:

ben burdayımda tertip çok yoğpunummm yhaa

caiz2005 => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 14:05:04)
quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

quote:

kimisi işten kafayı yiyor, kimisi can sıkıntısından. Valla tertiplerde şaşırdı ne yapacağına

serart => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 14:05:11)
MERHABA TERTİPLER BEN MUĞLALIYIM SINAVA DA EN YAKIN YER OLAN İZMİR DE GİRECEĞİM 2. VEYA 3. GÜN GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU GÜNLERDE GİRECEK ARKADAŞLARLA GÖRÜŞMEK İSTERİM FORUM BİRAZ İYİLEŞTİ BAYA OLDUK AMA BENİM ADIM YOK ADEM TERTİBİM BENDE BİLGİLERİMİ VERİYORUM BENİ DE EKLERSEN SEVİNİRİM.

HÜSEYİN
ERTUĞRUL
MUĞLA DALAMAN
İŞLETME SÜL. DEM. ÜNV.
MUHASEBECİYİM..

cosgunmurat => 321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (6.2.2008 14:06:43)
quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

quote:

kolay gelsin tertip.bu yoğunlukta cevap yazıyorsun ya çok incesin.teşekkürler

Sayfa: << < önceki 81 82 [83] 84 85   sonraki >     >>