saviola83
=> SAMSUNG SYNCMASTER 940NW 19' hakkında görüşleriniz
(20.11.2007 13:41:26)
saviola83
(20.11.2007 21:34:02)
up
saviola83
(26.11.2007 10:01:31)
yok mu bilen arkadaşlar . indirimin bitmesine 4 gün kaldı.
bi yorum lütfen
AIYPWZQP
(27.1.2008 09:43:12)
Bende alcam yarın inşallah. Aman stokları elleşmeyin
Teknik özelliklere bakarsak ürün güzel... Ama oyun için iyi değil onu söyleyim...
Harimole
(27.1.2008 12:49:36)
Aynı serinin 740N olanı var bende. Özellikleri yakın buna. Benimki 17" ve normal wide değil. Bence görüntüsü çok iyi bunların. Oyun, film, masaüstü, metin gibi kullanım seçeneklerine özel renk tonları var vs. Benim için çok güzel monitör. Ayrıca bence Samsung'un tüm lcdleri gerçekten çok kaliteli görüntü veriyor.MagicColor diye bir seçenek var renkleri çok parlaklaştırıyor fakat hiç kullanmadım nedense o da bana fazla parlak geliyor
Son olarak 2 yıldır kullanıyorum. Hiçbir problemi olmadı şimdiye kadar. Sadece çok uzun kullandığımda(10 saat kadar) çok az da olsa ghosting yapıyor. Onu da dert etmiyorum.
Alırsan pişman olmayacağını tahmin ediyorum. Saygılar..
AIYPWZQP
(27.1.2008 14:36:35)
quote:
Orjinalden alıntı: greatchecker Aynı serinin 740N olanı var bende. Özellikleri yakın buna. Benimki 17" ve normal wide değil. Bence görüntüsü çok iyi bunların. Oyun, film, masaüstü, metin gibi kullanım seçeneklerine özel renk tonları var vs. Benim için çok güzel monitör. Ayrıca bence Samsung'un tüm lcdleri gerçekten çok kaliteli görüntü veriyor.MagicColor diye bir seçenek var renkleri çok parlaklaştırıyor fakat hiç kullanmadım nedense o da bana fazla parlak geliyor Son olarak 2 yıldır kullanıyorum. Hiçbir problemi olmadı şimdiye kadar. Sadece çok uzun kullandığımda(10 saat kadar) çok az da olsa ghosting yapıyor. Onu da dert etmiyorum. Alırsan pişman olmayacağını tahmin ediyorum. Saygılar.. |
Ya rica etsem bu donanımhaber penceresi açıkken sağdaki sarı yerler falan görünürken monitörün tam karşıdan bir resmini atar mısınız? Özellikleri yakın demişsiniz cafede kullandım geçen rahatsız edici renkleri vardı o yüzden... Teşekkürler şimdiden...
Harimole
(27.1.2008 14:55:05)
< Resime gitmek için tıklayın >
Makinem elverdiği kadar çektim. Bunlardan az daha parlak olarak düşünün görüntüyü. Ben de internet cafeye gittiğimde bu monitör vardı orda da. Ama benim monitörden daha parlaktı. Onlarda magiccolor seçeneği açık oluyor genellikle. Resimde de gördüğünüz gibi magiccolor fazla parlak yapıyor o yüzden ben kullanmıyorum
Yani normalde sağdaki görüntüdeki renklerde kullanıyorum
AIYPWZQP
(27.1.2008 15:07:28)
Oo sağ olasın. Magic color kapalıyken daha güzel görünüyor alayım şu monitörden bu gün veya yarın..