?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> SilkRoad Online >> Oyundaki bağlantı sorunları
::::..RapStar..:::: => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (22.10.2007 14:18:45)
bn cokdan berı sro oynuyorum pc bı kac gundur berı oyuna gırdıkden sora ??? hatası werıo nedenını acıklayabılcek bırısı warmı

< Resime gitmek için tıklayın >

Nømad => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (22.10.2007 14:32:03)
Üst konudaki hatalar rehberinde yazanları yaptın mı?

izmit_Lee => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (22.10.2007 15:18:44)
ekran kartı sürücünü güncelle bende de çok oluodu bide üst konuda microsoft un bi progrtamı war onuda yükledin mi sorun kalkar

cornos027 => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (22.10.2007 18:00:29)
ekran kartını sil yendiden yükle bendede aynısı olmuştu öyle yaptım geçti

atoygar => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (22.10.2007 18:05:08)
kardeş nap biliyormusun ekran kartını felan güncelleme gir başlat a ayarlardan denetim masasını bul

oradan otomatik güncelleştirmelere tıkla.

orda sayfa açılcak o...radan windows update web sitesinden yükle yazaar tıkla.. oradan hızlı güncelleştir de

çünkü o hatayı bu hafta çok aldım ben

::::..RapStar..:::: => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (25.10.2007 16:20:53)
yorumlar ıcın cok tesk fıkırlernızı degerlendırıcem

::::..RapStar..:::: => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (25.10.2007 17:05:04)
bn bulamadım link atarmısın pls
quote:

Orjinalden alıntı: izmit_Lee

ekran kartı sürücünü güncelle bende de çok oluodu bide üst konuda microsoft un bi progrtamı war onuda yükledin mi sorun kalkar

Messerschmitt BF109 => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (25.10.2007 17:13:47)
dikkatli olun ekran kartının driver ını kaldırınca yüklerken sorun yapabiliyor...bu yüzden DİKKAT!

::::..RapStar..:::: => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (26.10.2007 19:28:09)
arkadslar herseyı denedım ama hala duzelmed yıne ???? hatası werıor bazı topic lerı okudum yenı pc alanlar war yenı ekran kartıda beraber tabı ama bu hata onlardada warmıs ekran kartımdan kaynaklanmıo demekkı nedn olur fıkrı olan yazsın lutfen

0aragon0 => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (26.10.2007 19:31:26)
Ben sana o hatanın neden verdiini söliim sonucu sen çıkar :)

Hata oyun esnasında skill tablosuna çok fazla abanmanla beraber gelio

çok hızlı 1-2-3-4-5 .... yaparsan dan die gidersin ööle canavarı kesemeden

Ekran kartı ile ilgisi yok emin ol sen bunu dene...

Olursa bi teşekkürü çok görmessin artık

T@FİLİ_28 => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (26.10.2007 19:37:13)
ben de ekran kartını guncelledım bakalım olacakmı daha ısteyene asus ax550 ekran kartının guncel drıverının verebılırım

H.E => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (26.10.2007 19:40:03)
direk format at

T@FİLİ_28 => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (26.10.2007 19:49:45)
gıne oldu nası kurtulacam ben bun dan yavs her yeyı yaptım anlatıldıgı gıbı off off zaten 2 saat de gırıyom

::::..RapStar..:::: => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (26.10.2007 20:28:28)
ya aslında bırz haklsın cok fazla yuklenınce oluo ama bn bu oyunu ılk cıkdıgından berı oynuyorum sımdıye kadar bole bısı yokdu nedn sımdı war... yınede tesk ederım senden tesekkuru esırgıcek deılım
quote:

Orjinalden alıntı: 0aragon0

::::..RapStar..:::: => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (26.10.2007 20:45:30)
60 herts warsa napalım???
quote:

Orjinalden alıntı: Quaeke

beyler bu sorun güncellemekle çözülmüyor bende ilk avrupa geldiğinde alıyordum bu hatayı tek yaptığım şey 75herts e ayarlamak ve bi süre bu hatayı alarak oynamak oldu ve nerdeyse bi kaç aydır hiç bu hatayı almadım sadece bilgisayar kastığında aldım oda çok nadir bence 75 herts yada daha üstü varsa ona ayarla (denetim masası/görüntü/ayarlar/gelişmiş/monitör orda görürsün

cornos027 => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (26.10.2007 20:58:36)
kardeş sen benim dedigimi yapm sil yükle sorun çözülür

::::..RapStar..:::: => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (26.10.2007 21:10:48)
ekran kartı surucusunumu ??

0aragon0 => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (27.10.2007 15:10:53)
sebebini bilmiyorum ama öyle olduğundan eminim isterseniz deneyin özellikle lag da kaldıınızda çok fazla oluyo bu olay Çünkü lagda kalınca yaptırdığınız skillerin hepsini birden sıralıyo ve genellikle bu hatayla karşılaşıyorz... Teşekkürü esirgemediğin için bende sana teşekkür ederim ... işinize yarar inş. çok hızlı basmayn skill tablosuna

Orjinalden alıntı: ::::..RapStar..::::

ya aslında bırz haklsın cok fazla yuklenınce oluo ama bn bu oyunu ılk cıkdıgından berı oynuyorum sımdıye kadar bole bısı yokdu nedn sımdı war... yınede tesk ederım senden tesekkuru esırgıcek deılım
Orjinalden alıntı: 0aragon0

Polipeptit => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (27.10.2007 15:21:08)
quote:

Orjinalden alıntı: ::::..RapStar..::::

bn cokdan berı sro oynuyorum pc bı kac gundur berı oyuna gırdıkden sora ??? hatası werıo nedenını acıklayabılcek bırısı warmı

Arkadaslar bence bu hatanın nedeni ekran kartının fazla ısınmasından dolayı nerden biliyorsun derseniz benim eski ekran kartım cok fazla ısınıyordu sogutamıyordum bile ve sürekli bu hatayı alıyordum günde en az 2-3 kere ama 2 hafta önce yeni ekran kartı aldım bu ekran kartının sogutusu iyi oldugundan hiç ısınmıyor ve 2 haftadır 1 kere bile bu hatayı almadım.Bence nedeni ekran kartının aşırı ısınması siz ne dersiniz bilemem

::::..RapStar..:::: => ?????? HATASINA YARDIMCI OLABILCEK ARKADAS WARMI ?? (27.10.2007 15:24:15)
yardımın ıcın tesk ederım ekran yıneleme hızını 180 herts gıbı cok yuksek bı hıza cıkardım ama sonuc yıne hüsran baska fıkrın warsa yoruumunu beklıorum
quote:

Orjinalden alıntı: Quaeke

beyler bu sorun güncellemekle çözülmüyor bende ilk avrupa geldiğinde alıyordum bu hatayı tek yaptığım şey 75herts e ayarlamak ve bi süre bu hatayı alarak oynamak oldu ve nerdeyse bi kaç aydır hiç bu hatayı almadım sadece bilgisayar kastığında aldım oda çok nadir bence 75 herts yada daha üstü varsa ona ayarla (denetim masası/görüntü/ayarlar/gelişmiş/monitör orda görürsün

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>