Şimdi Ara

benzin istasyonlarındaki uydu sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk ıspartada gördüm daha sonrada dikkat ettiğimde hemen hemen tüm benzin istasyonlarında var

normal olmayan ilginç bi tasarımı olan arkadan baktığınızda , tahmini 105 lik çanak önünde uzun alengirli bir lnb %99 veride gönderebiliyor ilginç bir sistem ama daha çok dikatimi çeken nokta bu ilk olarak ıspartada gördüğüm çanak Türksata bakıyordu ve önünde kocaman bir bina yani uydu ile çanak arasında kocaman bir bina vardı nsaıl bu veri alabiliyor veya gönderebiliyor bizim çanakların önüne dal gelse farzı mihal kanal göstermiyor tamam cihazlar çok farklı eyvallahta bunları evde kullanamaz mıyız örneğin türksat binanın arkasında kalıyor çatıya çanak kuramıyorum ev hiçbir şekilde Türksatı görmüyor kur bu sistemi çatır öatır izle mümkün mü ve fiyatları nasıl

teşekkürler

• Çanaklar zaten baktığı yerden değil yukardan alır sinyali (tam 90 derece değil).
    Çanağın iç bükey olmasından dolayı gelen sinyali LNBye yansıtması sanki karşıdan alıyormuş gibi yanıltıcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 5 Eylül 2007; 13:53:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: suphion

Çanaklar zaten baktığı yerden değil yukardan alır sinyali (tam 90 derece değil).
    Çanağın iç bükey olmasından dolayı gelen sinyali LNBye yansıtması sanki karşıdan alıyormuş gibi yanıltıcı olabilir.

• bahsettiğiniz sistem uydudan yakıt takip sistemi tv de reklamlarda da görmüşsünüzdür alıcı verici sistem sanıyorum petrol ofisi kullanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.