W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Cep Telefonları >> Sony
Necrhemancer => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (9.11.2007 14:22:55)
saol Crusader... cevabım biraz geç oldu ama

bu arada VideoManiac hiçbir videoyu açmadı yahu... paso video convert'ledim MP4,MPEG,AVI denedim yok abi illa 3GP açtı... Neyse gene de tutuyorum telefonumda... belki yeni versiyonu vardır kim bilir

CrusaderZone => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (9.11.2007 20:39:25)
@
Necrhemancer

Gerçekten bilmiyorum valla zaten dosya boyutu düşük. Keşke telefonda avi çalıştıracak bir dosya olsaydı

bende bizim fotoğraf makinesinin çektiği MOV0002.mpg gibi dosyalar vardı onları açmıştı sadece bunu biliyorum :)

@thespeed
konuyla uğraştım ben aslında çevirmeye çalıştım ama bir noktadan sonra anlamadım ben de
bari anladığımı yazayım dedim ki iyi ki yazmamışım çünkü açtığın topice bakarsak yanlış anlamışım...

Bu arada istediğimiz swf yi ekran koruyucu yapabiliyoruz sanıyorum bu sistemle ne dersiniz?

bir de şunu farkettim
dün gee flash duvar kağıdı yaptıktan sonra başka bir resim dosyamı tekrar duvar kağıdına yerleştirdim.

sonra swf yi tekrar duvar kağıdı yapayım dediğimde yapamadım çünkü menüye ulaşamadı. Duvar kağıdı yap şöyle yap böyle yap menüsü silik göründü ve çalışmadı, bilgilerinize :)
Yani demek istediğim (en azından benim telefonumda böyle oldu) ekran koruyucu yaptıysanız bir şeyi flash olarak, o şeyi uzun süre tutun, değiştirirseniz bir daha kullanamıyorsunuz...

şimdi ben duvar kağıdı olarak tasarımlanmamış bir flash dosyasını duvar kağıdı yapmayı deneyeyim :) olur mu olmaz mı az sonra paylaşırım..

Makale_Helvetia => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (9.11.2007 20:59:51)
arkadaşlar bu telefonlara yapılan yazılım güncellemeleri ne işe yarıyor yani yaptıkta ne fark yapar acaba? uygulayan arkadaşlar söyleyebilirmi ne gibi değişiklikler oluyor..?

CrusaderZone => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (9.11.2007 21:18:49)
arkadaşlar bu arada flash (swf) dosyalarını total video converter la gelen "total video player" dosyası ile görebilirsiniz telefonunuza yüklemeden önce... (küçük bir anektod)

warlord06 => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (10.11.2007 16:19:45)
arkadaşlar w200i için tuş kilidi şifre koymak için bi patch varmı yardım ederseniz sevinirim...

oktaysar => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (10.11.2007 18:41:42)
patch olsa nolur patch yapılamıyorki telefona

Deranzo => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (10.11.2007 18:59:32)
yeni setool u bekliyoruz bakalım gelince patchler olucakmış

Deranzo => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (10.11.2007 19:03:30)
w300 için yeni bi acoustic buldum bunu flashlasam sorun yaratırmı w200i ye?

Deranzo => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (10.11.2007 19:32:52)
arkadaşlar denemenizi tavsiye ederim manakan arkadaşımızın acoustiğindeki radyo dosyalarını içindekilerle değiştirin isterseniz radyo sesi için oktay arkadaşımızın verdiği acoustikden daha tok ses çıkıyor...
http://rapid+share.com/files/68784370/acoustic.rar.html

beğenmeyenler için radyo dosyaları değiştirilmiş acoustik.
http://rapid+share.com/files/68785702/erdem_mix.zip.html

Makale_Helvetia => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (10.11.2007 20:48:20)
quote:

Orjinalden alıntı: UnequaL18

arkadaşlar denemenizi tavsiye ederim manakan arkadaşımızın acoustiğindeki radyo dosyalarını içindekilerle değiştirin isterseniz radyo sesi için oktay arkadaşımızın verdiği acoustikden daha tok ses çıkıyor...
http://rapid+share.com/files/68784370/acoustic.rar.html

beğenmeyenler için radyo dosyaları değiştirilmiş acoustik.
http://rapid+share.com/files/68785702/erdem_mix.zip.html

son akustik baya güzel ama zil sesi yüksekliği kısılmış biraz..problem değil ama..

CrusaderZone => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (10.11.2007 21:06:45)
Ben hala manakan arkadşaın yaptığı ilk akustiği tavsiye ediyorum. Telefonun sistemini bundan sonra kaç defa daha kurarım bilmem ama hepsinde o akustiği kullanacağım. Radyo, walkman her sorunu çözüyor... Radyo en iyi sesi kesinlikle 1 ersiyonunda veriyor Advanced akustiğin. walkman sesi ise 3. seviyede kalacaksa kalsın yoksa kulağa zarar ziyan bundan sonrası :)

CrusaderZone => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (10.11.2007 22:15:19)
Arkadaşlar Size bir tema paylaşmak istiyorum...
bvu temayı yükleyeli 2 ay felan oldu yaln1z gözüm flash tema görmedi bu temayı yükledikten sonra.
bir radar teması
masaüstü resmini de ayarlamasına izin verin derim

buyrun:

http://rapid-share.com/files/68816841/radar_crusader.thm.html

Makale_Helvetia => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (10.11.2007 23:25:50)
quote:

Orjinalden alıntı: CrusaderZone

Ben hala manakan arkadşaın yaptığı ilk akustiği tavsiye ediyorum. Telefonun sistemini bundan sonra kaç defa daha kurarım bilmem ama hepsinde o akustiği kullanacağım. Radyo, walkman her sorunu çözüyor... Radyo en iyi sesi kesinlikle 1 ersiyonunda veriyor Advanced akustiğin. walkman sesi ise 3. seviyede kalacaksa kalsın yoksa kulağa zarar ziyan bundan sonrası :)

valla bende hepsini denedim ama en güzeli sanırım son akustik.radyo bass özellikli olan.artık FG'yi daha bi zevkle dinliyorum

Necrhemancer => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (11.11.2007 04:47:49)
quote:

Orjinalden alıntı: CrusaderZone

Arkadaşlar Size bir tema paylaşmak istiyorum...
bvu temayı yükleyeli 2 ay felan oldu yaln1z gözüm flash tema görmedi bu temayı yükledikten sonra.
bir radar teması
masaüstü resmini de ayarlamasına izin verin derim

buyrun:

http://rapid-share.com/files/68816841/radar_crusader.thm.html

hatırlıyorum sanırım eğer oysa özellikle duvarkağıdını süper yapmışlar.Benim de elimde w300 için bir Vista teması vardı,w200i'de de sorunsuzca çalışıyor.1 ay boyunca o temayı kullandım sıkılmadan...

Benim de bir Steam temam var,kendi yaptığım ama bir ara upload ederim inş... Şu anda kendi temamı kullanıyorum

armonyy => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (11.11.2007 11:07:03)
mrhaba bende ynlşlıkla media playerimi w800 skini ekledim yanlış oldu ama yedeğini almıştım yedeğini yüklemek saatler alıcak gibi gözüküyor başka bir yolu yokmu bu arada telefonum k790i cid 52

Deranzo => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (11.11.2007 12:13:53)
http://rapid+share.com/files/68923183/Erdem_Moddded_acoustics_v2.0.zip.html
Yeni bir acoustic radyo dosyaları manakan arkadaşımızın radyo dosyalarıDenemenizi tavsiye ederim

oktaysar => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (11.11.2007 16:31:24)
setool ile yaparsın, ilk safadan bak kendi skinini kendi telefon modelini seç 2 dakka da olur.
quote:

Orjinalden alıntı: kurtmesut

mrhaba bende ynlşlıkla media playerimi w800 skini ekledim yanlış oldu ama yedeğini almıştım yedeğini yüklemek saatler alıcak gibi gözüküyor başka bir yolu yokmu bu arada telefonum k790i cid 52

Makale_Helvetia => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (11.11.2007 20:02:23)
quote:

Orjinalden alıntı: UnequaL18

http://rapid+share.com/files/68923183/Erdem_Moddded_acoustics_v2.0.zip.html
Yeni bir acoustic radyo dosyaları manakan arkadaşımızın radyo dosyalarıDenemenizi tavsiye ederim

aga çok güzel olmuşta hoparloru çok kasıyor ya aşırı yüksek olmuş ses.walkman seside akabinde düşmüş.basslı radyo akustiğini kullanmaya devam sistemi zorlamıyor en azından

CrusaderZone => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (11.11.2007 21:19:27)
şimdi

Advanced akustik 1 de radyo sesini dışarı verdim çnce
sonra yeni advanced akustikte radyonu nsesini dışarı verdim
çok büyük bir fark vardı
1. akustik çok daha fazla ses verdi....

ben o yüzden onu kullanıyorum...

Makale_Helvetia => W200İ'ye Flash Tema , Walkman Skinleri Yükleme ve Ses Yükseltme (17.11.2007 13:25:55)
hayret kimse dokunmamış konuya :)
yeni birşey buldum.UnequaL18 in verdiği akustiği.ardından manakan'ın radyo basslı akustiğini yükleyin iyi bir sonuç elde edeceksiniz.ben memnunum hoparlor sesi ve kulaklık sesi dengeli oldu baya

Sayfa: << < önceki 21 22 [23] 24 25   sonraki >     >>