Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Mesaj
droll => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:27:35)
Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır plss.. kuzen daha 2.sınıfa geçti.

kuzen arabalara çok meraklıdır gerçek oyuncak farketmez hepsine meraklıdır gerçek araba alamam doğal olarak yani oyuncak güzel bir uzaktan kumandalı oyuncak dediysek güzel birşey öyle dandik değil yani paraya kıyıp alcaz birşeyler gelelim meseleye sizce başka ne alabilrim sizin nacizhane fikirlerinize ihtiyacım var.

AnotheRDie => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:28:51)
Uzaktan kumandalı araba alabilirsin Cok hoşuna gidicektir.

Şahsen benim gitmişti

Beyaz Kedi => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:29:02)
altın zaten olayı yaşayana değil, ebeveyne takılır geleneksel olarak. onu ihmal etme.

ama yanında hediye de alabilirsin, yaşını da söylersen daha kolay yardımcı olur dh ailesi

Nuri Alço => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:31:29)
Uzaktan kumandalı güzel bir jeep güzel olur doğrusu. Kocaman tekerlekleri olacak tam bir canavar halıda da gidebilecek
Ağzımın suyu aktı ya harçlık biriktirip almam lazım

droll => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:35:55)
yukarıda belirrttğim gibi kuzen 8 yaşın da 2. sınıfa geçti. teşekkürler ve güzel bir alabileceğim bir yer tavsiyesi ederseniz ist/anadolu yakası civarı...

[C_a_N_e_R] => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:36:38)
Evet halıda da giden böle ışıklı mışıklı kaliteli bi uzaktan kumandalı araba alman şart

Fiyatını da 100ytl den aşağı tutma

Jijimm => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:38:02)
Bence Alıcagın Şeyin Fiyatı KAdar Altın Tak Yada Para Tak Kendi İstedigini Alsın

araba alcam diyosan 150-200 lira verip toysRus tan alıcaksın Nerde Var anadolu Hisarı Gimada Var

droll => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:40:56)
zaten güzel bir şey alıcam 100 ytl nin altında alamam zor toysrus meselesi ise hemen bizim eve 5 dk mesafede teşekkürler başka parlak fikriniz yokmu güzel bir hediye araba ağır basıyor ama başka?

[C_a_N_e_R] => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:48:53)
Game boy tarzı elde oynanan bir oyun makinesi olabilir Fiyatları konusunda bi bilgim yok tabi.

Ama gönül isterki PSP olsun

AnotheRDie => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:50:44)
Ben sünnet olduğumda babam ateri Ablam araba almıştı ikiside cok güzelde ama şimdi Ps ler felen çıktı aterinin bi anlamı kalmadı

Arabaya yoğunlaş hocam sen


@PaiMei

Hayırlı olsun Cünkü o cocuğu sonunda sünnet olmaya ikna etmişlerdir

PaiMei => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:51:44)
Ben de kumandalı araba derim Bu arada çok merak ediyorum sünnet olmuş çocuğun ailesine hayırlı olsun mu, geçmiş olsun mu ya da başka bişey mi ne denir ?

droll => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 00:58:44)
evet hocam araba ama game boy tarzıda olabilir ama zor tabiki gönül ister ps3 psp filan aslında mp3 filan nasıl fikir ?

droll => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 01:02:17)
teşekkürler de oda var ben ne dicem kestirmeye gittiğimizde geçmiş olsunmu yoksa hayırlı olsun
hocam aklım karıştı
en iyi kuzene= geçmiş olsun
amcamlara =hayırlı olsun
yoksa ikisinidemi söylesem? saağolun hocam yardımlarınız içn lütfen devam plss..

AnotheRDie => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 01:02:18)
quote:

Orjinalden alıntı: droll

evet hocam araba ama game boy tarzıda olabilir ama zor tabiki gönül ister ps3 psp filan aslında mp3 filan nasıl fikir ?

Hocam 8 yaşındaki cocuk napsın mp3'ü

Çocuğa geçmiş olsun len gitti yarısı felen diye dalga geçebilirsin ağlamaya başlar

Amcalara Hayırlı olsun.

droll => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 01:05:46)
aslında doğru bende düşündüm ama ne bilim teknolojik şeylere arası iyi biraz daha abartayımmı? cep telefonu filan saçmaladım mı ne yaw lütfen devam plsss.

AnotheRDie => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 01:09:03)
Tren veya yarış pisti alabilirsin.

d.n : Uçurtma hevesi varsa olabilir.

droll => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 01:11:49)
yok beceremez o uçurtma filan ama merakı var öyle şeylere aslında al bi forma git sünnette giydir... ne güzel hediye

sleep => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 01:19:53)
gameboy gibi birşey olabilir

Perry => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 01:27:55)
quote:

Orjinalden alıntı: sleep

gameboy gibi birşey olabilir



çok ağır kaçmasın sünnet alt tarafı doğum gününde olabilir ama yinede ii fikir hea

Mordecaí => Arkadaşlar kuzenim sünnet olacak sizce hediye filan ne alınır yardım ederseniz çok sevinirim ... (16.08.2007 01:28:57)
quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Ben sünnet olduğumda babam ateri Ablam araba almıştı ikiside cok güzelde ama şimdi Ps ler felen çıktı aterinin bi anlamı kalmadı

Arabaya yoğunlaş hocam sen


@PaiMei

Hayırlı olsun Cünkü o cocuğu sonunda sünnet olmaya ikna etmişlerdir


sünnet olduğumda hiçbirşey almamışlardı

Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >     >>