Screetlove
=> Turknet Rezilliği sakin bulaşmayın
(20.08.2026 15:54:38)
Arkadaşlar 19 Ağustos 2026 da sabah binaya giren kablo kopmuş aradım 1 kere destek kaydı oluşturdum ondan beridir telefonu engellediler ulaşamıyorum müşteri hizmetlerine direk engellemiştir telefonu bu kadar kötü bir firma gormedim
Birde uygulamada genel arıza diyor alakası yok kablo kopmuş sadece bizim binada internet yok arayıp söylüyecegim ama engellemiştir numaramı direk yüzümüze kapatıyor santral
Müşteri numaram 4582443
@TurkNet Destek @Turknet @TurkNet İletişim Hizmetle
TurkNetDestek
(20.08.2026 16:51:10)
Merhaba, diğer mesajınız üzerinden dönüş yapılmıştır. Arızanız ile ilgili 105992176 numaralı destek kaydınızı oluşturduk. Sizinle iletişime geçilip konu hakkında detaylı bilgi paylaşılacaktır.
Screetlove
(24.08.2026 12:04:08)
Arkadaşlar 5 gündür 1 ekip yollayamayan bu firmaya sakin bulaşmayın telefonunuzu engelliyorlar arama bile yapamazsınız
Alt yapı kablosu kopmuş gelip bağlamaya bile tenezzül etmiyorlar çünkü herkes 12 ay peşin ödeme yaptı ohhh bugun iptal ediyoruz
AYRİCA BİR KAMPANYA BASLATACAZ YARİN HERKES TURKNET ABONELİGİNİ İPTAL ETMESİ KONUSUNDA
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
TurkNetDestek
(24.08.2026 14:35:30)
Merhaba, arızanızın bir an önce çözülmesi için ekiplere aciliyet bildirilmiştir. Tekrar iletişime geçiyoruz. Konu hakkında kısa süre içerisinde size ulaşılacaktır.
sezgin2
(24.08.2026 22:21:40)
Kral TürkNet savucusu değilim de altyapı Türk Telekom'un değil mi TürkNet'e niye bu kadar yüklendin :D