güneşte eriyen araba (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Otomobil Genel >> Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel
büdünün kaşı => güneşte eriyen araba (12.7.2026 13:55:25)
bu ne ya. bu çinlileri övenleri anlamıyorum. ilk defa güneşte eriyen araba gördüm.

https://x.com/bahtiyarfilm/status/2076212509313225074

Jon doe => güneşte eriyen araba (12.7.2026 15:10:30)
Yaz mevsimi için dondurma konsepti eklentisidir ya arabalarında her özellik var sonuçta bu da bir özellik olabilir. Nerede o vw yi Çinliler alsın diyenler araba dondurma gibi erimiş awk. Geri dönüştürülmüş plastiğin de mi en adisini kullandınız naptiniz acaba. Harbiden full ekran koy dokunmatik, cam tavan vs itele gitsin bizimkilere kapında yatarlar

ToggT12x => güneşte eriyen araba (12.7.2026 17:35:29)
uygun ödeme koşullarıyla satışı görünce bazen gözüm kayıyordu ikinci el 15 yaşında d-suv yerine taksitle sıfır mı alsam diye. çevremde herkes uzak dur diyor zaten. cherry almış bir müteahhit pişmandı hemen satmış. bu daha onun yan markası omoda falan da. çok kalitesiz marka. bir de bu üst marka cherry nin lüks markası falan diyenler oluyor da çok komik, bu daha kalitesiz duruyor. avm de incelemiştim kapı iç kolları çok dandikti.

isok => güneşte eriyen araba (12.7.2026 19:16:47)
Çeri mahsulleriyle mercedes Audi hatta VW kıyaslayanların gözüne sokmak lazım şu görselleri

sssemih24 => güneşte eriyen araba (12.7.2026 19:32:55)
Onu diyenlerin otomobilden anladıkları yok.
Sıfır çin malı araba alacağıma gider 10 yaşında alman malı araba alırım daha iyi yeminle.

Jon doe => güneşte eriyen araba (12.7.2026 19:57:04)
Yalın gülmez bir videosunda bu byd chery tarzı Çinli araçlar için özel bir hissiyatlarının olmadığını tabiri caizse bu araçların "generic" ürünler olduğu tarzında bir yorum yapmıştı. Bu terim bilgisayarlarda merdiven altı markasız bütün ürünleri tanımlamak için kullanılır. Benim için her şeyin özeti olmuştu o yorum. Forumda da bütün Çinli araçlara dair haberi görür görmez konuyu gizle yaparım akışımda görmeye bile katlanamıyorum kolpa ürünlerin haberlerini görmeye.

kargalumba => güneşte eriyen araba (13.7.2026 00:46:07)
Serin ve kuru yerde saklayınız. Açıldıktan sonra bitirmeniz gerekmektedir. Eridikten sonra buzdolabına koymayın.
Ürün parti no arabanın üzerindedir.
Dondurma çubuğundan araba çıktığına inanıyorsun da arabanın dondurma olduğuna niye inanmıyosun demiş Nasreddin Hoca..

Krone => güneşte eriyen araba (14.7.2026 08:32:39)

ma mi => güneşte eriyen araba (14.7.2026 13:46:51)
reklamın iyisi kötüsü olmaz. amaçlarına bir şekilde ulaşmışlardır.

Sayfa: [1]