Psikotrex
=> YARDIM! Notebook'un Klavyesini Bozdum. (Asus Rog Strix) İstanbul'da Nerede Bulabilirim?
(22.10.2025 21:15:53)
Merhaba arkadaşlar. Biraz üzgünüm. 2024 Asus Rog Strix G16 (G614JV) notebookumdan çok memnundum. Ancak 4-5 aydır W tuşuna uzun süre basılı tutunca (oyunlarda yürüme tuşu vb.) elimi tuştan çektiğimde fazladan 3-4 adım gidiyordu. Yazılımsal herşeyi denedim ancak sadece W tuşunda olmasından dolayı mekanik bir sorun olduğunu anladım. W tuşunu söküp temizledim ancak olmayınca izopropil alkol ile silmeyi önerdi yapay zeka. Ben de bir bilgisayarcıya götürdüm ne yazık ki W tuşunun altındaki silikonu değiştirmemiz lazım dedi ve değiştirdikten sonra tuş tamamen bozuldu....
Kısacası 1-11 Kasım tarihlerinde İstanbul'da olacağım ve oradan yurtdışına gideceğim. Bir süre dönmeyeceğim notebookumu da götürmem gerek. Bu klavye değişimini İstanbul'da nerede yaptırabilirim. Model: 2024 Asus Rog Strix G16 (G614JV) ya da bu şekilde satacağım harici klavyeyle kullanmak isteyen olursa :( çok da seviyorum bilgisayarı yağ gibi akıyor.
rayli82
=> YARDIM! Notebook'un Klavyesini Bozdum. (Asus Rog Strix) İstanbul'da Nerede Bulabilirim?
(22.10.2025 22:55:05)
w tuşu bozulduysa w yerine e tuşu atayın çok zorlanmazsınız e yinise kullanılmayan bir tuşa atayıp idare edin derim sonrasında tüm klavyeyi değiştirir düzgün kullanırsınız
tuşa sert basinca daha hızlı gitmediğini tecrübe etmiş oldunuz 😆
Psikotrex
(23.10.2025 00:06:47)
Peki nereden klavye temin edebilirim? 1 - 11 kasım arasında İstanbul'da olacağım. Sonrasında lüksemburg'a gideceğim 2-3 sene oradayım. Gitmeden halletmem gerekli. Ne önerirsiniz?
sarmoodi
(23.10.2025 10:01:42)
Merhaba, yeni laptoplarda (büyük ihtimalle sizinki de öyle) klavye kapakla lehimli şekilde oluyor, hali ile sadece klavye değişimi biraz zahmetli ve her tamirci uğraşmak istemediği bir iştir, üst kapakla beraber değişmesi daha kolay ama maliyet yükselir tabi. en mantıklısı harici usb klavye ile kullanmak.
İstanbul'da Kadıköy'de yazıcıoğlu iş hanı ve çevresinde notebook tamircileri var. Oraya da sorabilirsiniz.
franklinda
(23.10.2025 19:27:17)
Ver servise çözsünler ne uğraşçan...
SıfırReferans
(24.10.2025 10:25:10)
direk servise verin hocam istanbulda vardır direk değişsinler orda orj ile yoksa lüksemburg a kalır iş
SıfırReferans
(24.10.2025 10:26:10)
direk kendiniz giderseniz daha hızlı alırsınız klavye varsa ellerinde isterseniz arayın bi siz gitmeden hazırlasınlar