1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sıcak Fırsatlar >> Sıcak Fırsatlar >> Banka - Kredi Kartı Fırsatları
mmucit => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (3.10.2025 10:25:19)
< Resime gitmek için tıklayın >

zero fear => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (3.10.2025 10:41:04)
Kişiye özel falan değil Troy genel bir kampanya başlattı tüm Troy kart sahipleri %10 indirim kazanacak market alışverişlerinden. Axess Troy kullanıyorum ona da gelmiş durumda.

techno_tr => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (3.10.2025 11:13:57)
Vodafone Pay'de de var.

shutterbug => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (3.10.2025 11:52:23)
Kuveyt kartı yerine İşbank, Akbank, Garanti gibi majör bir bankanın kartı ile hem Troy'un hem de bankanın kendi market kampanyalarını birleştirip kombo yaparsınız. Bu sayede başkasının yaptığı kampanyayı kendisi yapıyormuş gibi coşku ile sunan bankalara prim vermezsiniz. Tarihinde hiç %10 oran bu kalibrede sunmayan ödeme kuruluşlarında bu coşku daha yüksek genelde.

KoşanBalık => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (3.10.2025 11:55:43)
Ziraat katılım da da var aynısı. Troy herkese vermiş gibi

mhmmd.dmr20 => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (3.10.2025 13:20:23)
Juzdandan katılım axess kart ile . Sayaç yok gözükmüyor birşey karambole galiba gelirse gelecek

e_capkan => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (6.10.2025 00:24:06)
maximum aidatsız kart kampanyaya dahil değilmiş.

hamido => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (6.10.2025 10:50:37)
maximum kart aidatsız olunca çok acımasız ama kendileri kaybediyor.

shutterbug => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (7.10.2025 13:24:54)
Kartın aidatı bir yıllık sürede fazlasıyla çıkıyorsa aidatı çok da takmamak gerekir. Maximum'un her ay e-ticaret kampanyaları bile yetiyor aidatı fazlasıyla kurtarmaya.

mmucit => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (7.10.2025 13:31:35)
Dediğinize katılıyorum, kendi yapmış sandık bende :)
Ama hakkını yemeyelim, arada güzel kampanyaları oldu, kişiye özel olsa da.

İstanbulKalesi => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (7.10.2025 13:50:25)
Kuveyt 1-2 yıldır altlimitsiz market ve restoran indirimi veriyor üniversite öğrencilerine. %10 oranla, bu iki sektör dışında da her harcamaya %10 altınpuan veriyor. 2 yıldır bu mantıkta kampanyaları var aslında herkese açık olmasa da. Şimdi TROY ile de birleşip %20 indirim alınabilir. Yeni hesap açanlara da güzel kampanyalar var, THY’den 2000TL vesaire. Oradan bir iki bilet de almıştım neredeyse bedava fiyatına. O yüzden KuveytTürk tarihinde %10 indirim vermiyor diye coşmuş demeniz mantıksız. Emlak Katılım, Vakıf Katılım gibi bankalar dediğiniz gibi aslında.

Oysa majör bir banka olan Akbank üniversite öğrencisine verilen Axess Öğrenci kredi kartından bile yıllık 300 TL küsür aidat alıyor. Kampanya mı? 0. Yazıyla “sıfır”. Free kart mı istiyorsunuz? Vermiyorlar, üniversite öğrencisiyseniz yalnızca aidatlı Axess Öğrenci veriyorlar. Komedi gibi ama öyle.
————
Hafiften konu dışı bir öneri olacak ama öğrenciyseniz alınabilecek en iyi iki kart Kuveyt Sağlam Kampüs ve Paraf Genç’tir. Tabii Paraf Genç’i almak bence samanlıkta iğne bulmaktan daha zor, o ayrı mesele. Belki buna Maximum Genç’te eklenebilir ama belki, öneri sebebim de bu iki karttan daha kolay alınabiliyor olması.

Kuveyt’i önerme sebebim kampanyalar için abuk sabuk alt limitler ve pos şartları olmaması, sektör market ise direkt ekstre indirimi uygulaması. Paraf Genç’te ise evet puan kullanırken Paraf POS’larıyla uğraşılması gerekiyor ancak kazanım oranları çok ciddi anlamda yüksek, %50,%30’lu oranlarla her ay kampanyalar görüyorum. Ama dediğim gibi kartı almak cidden zor.

shutterbug => 1.000 TL'ye Varan Market İndirimi Sağlam Kart Troy'da! (7.10.2025 19:48:29)
Gençlere başarılar. DH'ye çocukken katılsaydık bu ara bir şansımız olabilirdi.
Sağlam kredi kartım yok. Eski müşteriyim. Geçenlerde banka kartına 5000'e 250 diye kampanya yapmışlar. Onu bile tanımlamamışlar. Benim için yok hükmünde bir banka. İyi forumlar.

Sayfa: [1]