Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Anasayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Kullanıcı Videoları >> Uygulama Haber >> Deneme Haberleri >> Kullanıcı Haberleri >> Netgsm
Metin Yasir Akpınar => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (7.05.2025 13:00:36)
Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı
Electronic Arts (EA), uzun süredir merakla beklenen yeni Battlefield oyunu için tam kapsamlı tanıtımın bu yaz yapılacağını resmen duyurdu. 2021'de çıkan ve ciddi eleştirilere maruz kalan Battlefield 2042’nin ardından serinin yeniden ivme kazanması hedefleniyor. Şirket ayrıca oyunun, daha önce duyurulan 2026 mali yılı bitmeden, yani Nisan 2026’ten önce piyasaya sürüleceğini bir kez daha teyit etti.

Yeni Battlefield’ın ayak sesleri yakınlaşıyor

EA CEO’su Andrew Wilson, şirketin 2025 mali yılı 4. çeyrek raporu kapsamında yaptığı açıklamada, yaz aylarında yeni Battlefield oyununu tanıtacaklarını doğruladı. Tanıtımın, büyük ihtimalle Summer Game Fest 2025 kapsamında yapılması bekleniyor.

Wilson daha önce, Battlefield oyununun çıkış tarihinin ertelenebileceğini ima etmişti. O dönemki açıklamalar, dolaylı olarak GTA 6’nın aynı döneme denk gelmesinin yaratacağı rekabetle ilgiliydi. Ancak Rockstar Games’in oyunu 26 Mayıs 2026’ya ertelemesiyle birlikte EA, kendi çıkış planına sadık kalacak gibi görünüyor. Dolayısıyla oyun, firmanın 2025 mali yılı bitmeden (Nisan 2026’da bitiyor) bekleyenleriyle buluşacak.

Ayrıca Bkz.The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, 2025'in en çok satan 3. oyunu oldu

Öte yandan Mart ayından bu yana yürütülen kapalı testler kapsamında bazı oynanış görüntüleri sızdırıldı. Bu görüntüler, serinin modern savaş temasına sadık kalacağını ve Battlefield 2042’de tepki çeken bazı tasarım kararlarından geri adım atıldığını gösteriyor. Özellikle geleneksel sınıf sistemi ve daha kompakt, görev odaklı haritaların geri döneceği öne çıkıyor. Şirket, Mayıs ayı boyunca Avrupa, Kuzey Amerika ve belirli Asya bölgelerinde daha fazla oyuncuya erişim sağlayarak test süreçlerini de genişletecek.

Kaynak:https://www.eurogamer.net/ea-says-full-battlefield-reveal-coming-this-summer-as-it-reconfirms-release-window

Esxici => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (7.05.2025 13:07:32)
Modern bir silah görmek mutlu etti beni :)

< Resime gitmek için tıklayın >

CWaRRioR => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (7.05.2025 13:11:06)
Umarım ellerine yüzlerine bulaştırmazlar. Şu saçma sapan rengarenk, yanar dönerli oyunlardan bıktım. Düzgün online fps oyunu yok resmen. Eski CoD eski BF oynuyorum o yüzden.

CWaRRioR => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (7.05.2025 13:13:15)
Beni de mutlu etti ne yalan söyleyeyim... Mesela BF1'in atmosferi çok iyiydi ama modern silahları ve silah özelleştirmelerini sevdiğimden hep eksikliğini hissettim.

joven => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (7.05.2025 13:40:55)
Oyun şöyle 10 ile 15 saat bir Hikayesi olursa alır oynarım.Onun harici sadece çoklu oyuncu olursa almam.

sniper23 => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (7.05.2025 14:42:25)
Bu oyunu GTA 6 öncesi çıkarmaya çalışacaklar. Çünkü EA Games CEOsu GTA 6'nın sıkıntı çıkaracağından bahsediyordu.

Esxici => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (7.05.2025 16:05:17)
Aynen 🙂

hEro_ => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (7.05.2025 16:43:18)
Sonrasında çıkarmalarını tercih ederim. Çünkü aceleye getirip BF2042 benzeri bir fiyasko yaşatma ihtimalleri çok yüksek.

Nightz => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (7.05.2025 20:37:11)
mesela gta ön sipariş verilir ama geri kalan özellikle ubi ve ea gibi firmalardan ön sipariş hiçbişey almam. çıksın bakarız iyiyse alırz varsa 3-5ay geç olsun

Kejdurapa => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (8.05.2025 01:52:26)
Battlefield 2042 ye DLC olacak şeyi oyun diye yayınlamak istiyorlar sızdırılan videoları inceleyin her şey bf4 ve bf5 den kopyalayıp bf42nin üstüne atmışlar bir çok sistem 42de ki ile aynı birde utanmadan oyunu birlikte inşa edicez diyorlar.

Geri bildirimlerin de çöpe gittiğine eminim tamamen oltalama yapıyorlar birde Gubisoftdan gelen o kadının lafını unutmayın muazzam bir canlı hizmet vaadi verdi Ubisofta faydan dokunmamış ki EA'ya bi faydan olsun.

Fanların incelemeleri gelmeden oyunu satın almam.

O paraya gider kebap yerim et yerim.

*Edit
Bf42 ile gelen rosecomm'dan nefret ediyorum.

Müştemilat Bey => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (9.05.2025 23:56:31)
Sonunda yeni oyunu BF 3-4 ayarında yapmayı akıl ettiler. Son oyunu oyundan bile sayamıyorum bildigin fortnite-valorant tarzı ucube birsey.

Kejdurapa => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (24.05.2025 09:08:22)
Beyler kötü haber BF42'de olduğu gibi sınıflar her silahı alabilecek kendi sınıfına özel silahı kullandığında buff alacak yani 42 ile birebir aynı sistem değişen hiç bir şey yok.
Şu durumda sınıflara tek ekledikleri şey field upgrades.

Son sızdırılan videoları olabildiğince takip etmeye çalışıyorum tek gördüğüm BF42'in üzerine inşa edilmiş başka bir bozuk oyun hala da BF4 seviyesine ve BFV teknik yapısına ulaşmış değil.

R-10 => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (24.05.2025 09:19:22)
Beeklentimi çok düşük tutuyorum bu oyuna karşı,daha önceki fiyaskolar aklıma geliyor.

Cpt. Miller => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (24.05.2025 09:23:47)
BF1'in harita tasarımları ve atmosferi muazzam ama silahlar dengeli değil, mermilerin yarısı boşa gidiyor. 64 kişi için haritalar aşırı büyük kalıyor, gameplay'i bir BFV kadar iyi değil, tabi bunlar benim görüşüm. Atmosfer her daim güzel olmalı, ancak multiplayer oyunda gameplay çok önemli bir unsur. Modern savaşda silahların kontrolu kolay olduğundan, mermi isabet oranı yüksek dolayısı ile direk gameplay'i olumlu şekilde etkiliyor.

Görünüşe ve atmosfere bakılmazsa BF2042'nin bile gameplay'i güzel, şahsen yeni Battlefield oyunundan ümitliyim, çünkü yıkılma efektleri ile birlikte atmosfer BF4 ve BF2042'den iyi olacak ve yeni nesil animasyonlar ile BFV'e yakın bir oynanış bekliyorum. Her sınıfın her silahı kullanma seçeneğini kaldırırlar bence, geri bildirimleri dikkate alacaklardır.

Kejdurapa => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (24.05.2025 09:35:25)
"Her sınıfın her silahı kullanma seçeneğini kaldırırlar bence"
Hayır son blog yazısında BF42'de ki gibi olacağını açıkça söylediler sadece field upgrades eklediler.

Cpt. Miller => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (24.05.2025 09:47:39)
Büyük hata yaparlar o zaman, DICE yine oyuncularla inatlaşacak anlaşılan. Yine de satın almamı etkileyecek birşey değil benim için, ne kadar kötü olsa da Battlefield oyunları kendini oynatıyor bir şekilde, en basit örneği BF2042. Eski Battlefield oyuncusu olanlar BF2042'ye yeni başladıklarında, ilk başta ne palavra oyun der mutlaka, ama 128 kişi Rush'da aksiyon hat safhada.

Kejdurapa => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (24.05.2025 10:05:42)
Tabi 64vs64 rush ve breakthrough acayip oluyordu hatta conquesten daha fazla oynamışımdır bu modları gerçekten zevkli oluyor yine de yaptıkları sahte trailer ve gameplayler ile bizi resmen keklediler hatta tanıtımda büyük bir patlama vardı ilk girdiğimde bunun nerede olduğuna bakmak istedim sonuç dümdüz boş bi alan patlamayı geç bina yoktu bu yüzden sittin sene ön sipariş vermem incemeler gelir değerlendiririm duruma göre ya alır yada indirimlerde alırım.

BF42 için 5 dolarlık oyun dediğimde millet dalga geçiyordu şimdi 5 dolara satılıyor gerçekten yazık.
Angel does it again lafını her duyduğumda kusasım geliyor.

suchshameicannotbear => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (24.05.2025 11:00:44)
Ekim sonu kasim oncesi gibi cikar herhalde

boss06 => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (24.05.2025 11:57:37)
2042 5 dolarlik bile bir oyun degil.cikmis en kotu bf oyunu. Yeni oyunda 2042 nin uzerine kurulu benim hic ilgimi cekmedi.

Kejdurapa => Yeni Battlefield oyunu bu yaz tanıtılacak; Çıkış penceresi de açıklandı (24.05.2025 12:13:41)
Yeni oyun tam anlamıyla BF42ye DLC olacak seviyede bir şey ama EA işte işin ucunda para olunca bizi bile satar.

Ve dediğin gibi 5 doları bile hakketmiyor apex çakması oldu ben apex oynamak istesem apex oynarım hoş çakma işini de beceremediler ya.

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>