Countryman 2012/2011 184 beygir hala alınır mı? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Otomobil Genel >> Araç tercih-kıyaslama
mastermus => Countryman 2012/2011 184 beygir hala alınır mı? (3.4.2025 18:08:20)
Merhabalar
bir countryman bakıyorum kazasız belasız birkaç tane buldum ancak 120bin kilometre civarındalar bütçeme uygun olanlar şu anlık. Biri 122 beygir 4x2 biri 184 beygir 4x4. Bu countrymanlere çok yakıyor diyorlar kullananınız var mıdır? Golf 2011 modelim de şehir içi 11-12 litre yakıyor şimdi golfe bakarsak golf de çok yakıyor. Çok yakmaktan kasıt countryman ile Ankara’da şehir içinde 20 falan mı görürüz anlamadım ki. Eğer bu aracı kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim çok teşekkür ederim

senged => Countryman 2012/2011 184 beygir hala alınır mı? (4.4.2025 16:54:19)
Benzinli için yorum yapmıycam manuel dizel kullandım 1.5 sene kadar. 4 silindirli motoruydu ve yakıtı süperdi çok memnun kaldım araçtan.

Süspansiyonları sert bir araç ama. Binerken fark etmemişim yol tutuşu güzel diye göz ardı ettim ancak başka araca geçince oh be dünya varmış dedim. Konfor için üzebilir. Kronik trim sesleri sunroof tıkırtısı ve giderler tıkandığında su alma sorunu var. Şahsen benim başıma geldi su sızıntısı yüzünden sigorta kutusuna su girdi ve komple değişmem gerekti. Parça ve işçilik yüksek olduğu için can acıtabilir.

Tarzı güzel çok keyifli bir araç. Temizine denk gelirseniz mutlu eder.

mastermus => Countryman 2012/2011 184 beygir hala alınır mı? (4.4.2025 17:58:17)
Evet hocam süspansiyonlarını duydum binmişliğim de var birkaç kere yan koltuğa. Benzinlisi yakıtta üzer diyorlar da hani büyük şehirde tsi motor alsam da üzecek o trafikte yine yakıyorlar. Gider tıkanma olayını ilk kez duydum dikkatli olmak gerek bunu da bir soru işareti olarak ekleyip irdeleyeceğim çok teşekkür ederim

Sayfa: [1]