Electric State (14.03.2025) Chris Pratt - Millie Bobby Brown (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap >> Sinema >> Yabancı Filmler
Mesaj
Yapayzeka037 => Electric State (14.03.2025) Chris Pratt - Millie Bobby Brown (24.11.2024 12:47:07)
ilk yayın tarihi: 14 mart 2025
platform: netflix
tür: macera, bilim kurgu, aksiyon, komedi, dram
yapım yılı: 2025
ülke: abd

filmin konusu:

“evden kaçan yetim bir genç kız, küçük erkek kardeşini aramak için tatlı ama gizemli bir robot ve eksantrik bir serseri ile abd'nin batısına doğru tuhaf bir yolculuğa çıkar.

devasa savaş dronları, çökmekte olan toplumun diğer teknoloji çöpleriyle birlikte kırsala dağılmış hâldedir.

arabaları kıtanın ucuna doğru ilerledikçe pencereden dış dünya kendisini daha hızlı göstermeye başlar; sanki ufkun öte tarafında medeniyet kaçınılmaz olarak çökmeye başlamıştır.”


https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=R-hJ2g6gv94

Pablo Vader => Electric State (14.03.2025) Chris Pratt - Millie Bobby Brown (27.11.2024 09:55:20)
Fallout geldi aklıma.

adolf1 => Electric State (14.03.2025) Chris Pratt - Millie Bobby Brown (25.3.2025 10:00:28)
izledim...
robotların duygularına değinen bir seneryo yazmışlar.
bence robotlar ile insanların rekabetini, sonra robotlar ile robotlar arasındaki yamyamlığı vs.
biraz daha geniş ele alabilseler di gayet güzel bir film ortaya çıkabilirdi.
300 milyon dolar harcanmış bir film gibi durmuyor....

Kartal Göz => Electric State (14.03.2025) Chris Pratt - Millie Bobby Brown (11.4.2025 03:39:29)
Birkaç hafta önce izlemiştim. Ne desem bilemedim tam bir Netflix kalitesi klasiği olmuş yani ne kötü ama ne de iyi. Netflix sanırım vasat yapım çıkarmaya and içmiş.

Aga karakterlerde hiç mi derinlik, hiç mi orijinallik olmaz. Millie Bobby Brown, kardeşim kardeşim diyor ortada hiç o duygu hissiyatı yok. (Bu arada bu kız da eşşek gibi oldu ne ars büyüdü böyle daha Strangers dizisinde bu çocuktu, 30'luk kadın gibi gösteriyor.) Chris Pratt her başrolünde oynadığı Hollywood filmlerinde olduğu gibi yine aynı karakteri canlandırmış sadece ismi ve imajı değişmiş. Adam her filmde aynı be kardeşim. Galaksinin Koruyucuları'nda da aynı, yeni Jurassic Park filmlerinde de burda da. O zaman oyuncuya yeni bir isim yeni bir karakter vermenin anlamı ne ki?

Ortada görsel efektten başka pek bir şey yoktu. Duygular senaryo vs hiç geçmedi. Bir teknoloji var gösteriliyor, mantığı anlatılıyor ama yok abi hiç şaşırtan, ekrana kitleyen vay anasını avradını dedirten bir şey yok. Giancarlo Esposito var ama mesela onun da filmde bir olayı yok. Sırf isimden prim yapmak için koymuşlar.

Ara ara sıkılıp telefona baktığım oldu, zorla bitirdim. Olmamış, 350 milyon Dolara yazık etmişler. 6/10.

erenimo => Electric State (14.03.2025) Chris Pratt - Millie Bobby Brown (14.4.2025 11:51:13)
https://www.imdb.com/title/tt7766378

muaz1984 => Electric State (14.03.2025) Chris Pratt - Millie Bobby Brown (15.4.2025 22:45:00)
Sonuna kadar zor dayandım sarmadı beni .

Sayfa: [1]