Erdemsahin34
=> Skoda Fabia 1.0 Greentec DSG
(27.05.2024 22:12:00)
Merhabalar yakın zamanlarda ilk aracımı alacağım B segment olarak Fabia’yı beğeniyorum 2017-18 model bakıyorum bütçeme uygun bulursam tabi daha üst model seçebilirim. Style donanım pakedi seçeceğim ancak sanırım bu yıllarda cam tavan yok. Ancak bir yandan da Rapid Spaceback aklımı çeldi geniş iç hacmi falan olsun daha hoşuma gitti hacime çok fazla ihtiyacım yok ama yinede elbet işime yarayacaktır.
1- Fabia 1.0 Greentec Style bu aracın bakımlarının fiyatlari nedir yani 100bin km bakimi olsun 10bin bakimi olsun benim butcemi cok yorar mi? Cunku genelde insanlar Clio oneriyor bakim ve parca maliyetlerinden dolayi
2- Rapid sonuc olarak uretimi bitmis bir araba ve model olarak daha eski kaciyo 16-17 model falan olacak? Rapid almak mantiksiz mi olur?
3- Yada bunlarin hepsini bosverip 16-17 model Polo mu alayim simdiden sagolun.
infinite
=> Skoda Fabia 1.0 Greentec DSG
(28.05.2024 11:04:48)
kafalar karışık
klasik ülke pazarı sağolsun...
ufak bir terslik canını sıkacak ise uzak durmanı tavsiye ederim, gerek clio'dan gerek Vag grubundan
japon bak...
skoda artık pazarı oturmuş, marka bilinirliliği olan bir seçenek
Fabia 1.0 Greentech iyi bir tercih
Rapid'de aynı şekilde... ancak bu araçları yürütmek üzere özellikle km yapmış araçlarda
ağır bakım ve dsg bakılacaksa dsg 'nin sorun çıkarması (80-100bin'lik olmak çok kolay) sonrası bir bütçe belirlemen gerekir ki yorucu olan kısmı burası...
polo da alsan...skoda da alsan aynı motor, aynı parçalar... ortalama bakım fiyatları benzer (3000-3500₺ özel servis fiyatları)
clio'nun parça bol ve daha uygun tabii...