‘Hırsızlık’ ve 'uyuşturucu kullanmak' suçlarından birçok kaydı bulunan (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Ülke ve Dünya Gündemi
Guest-8E8240D3D => ‘Hırsızlık’ ve 'uyuşturucu kullanmak' suçlarından birçok kaydı bulunan (18.5.2024 12:39:55)
Sokakta yürürken bile tehlike altındasın. Ben ülkeyi hiçbir dönem bu kadar başıboş görmedim.

https://www.sozcu.com.tr/garsonluktan-agzi-yaninca-is-degistirdi-bu-kez-de-bicaklandi-p48206

Bu hırsız, uyuşturucu bağımlısı ve katillerin tipleri niye hep aynı. Sokak hayvanları itlaf edilsin deniyor ilk çnce itlaf edilmesi gerekenler bunlar işte.

< Resime gitmek için tıklayın >

DramaYoLLaRI => ‘Hırsızlık’ ve 'uyuşturucu kullanmak' suçlarından birçok kaydı bulunan (18.5.2024 13:04:30)
Sokaklarda başıboş insan sorunu var, hayvan değil!

buradan bir taytlı geçti => ‘Hırsızlık’ ve 'uyuşturucu kullanmak' suçlarından birçok kaydı bulunan (18.5.2024 13:53:35)
Geçen kuryeyi öldüren pisliğin babasıda içerdeymiş.

Biz bunlar sevilsin diyince
Sizin onlardan fakınız ne diyen lolipoplar vardı.
O lolipoplukla bugüne kadar iyi gelmişsiniz.

Biz kimsenin tavuğuna kışt demiyoruz
Ama meşru müdafa hakkkımı sonuna kadar kullanırım. O hakkı kimse elimden alamaz.
Eğer temiz toplum istiyorsan böyle pislikleri yok edeceksin.
Bu kadar basit.

Nike => ‘Hırsızlık’ ve 'uyuşturucu kullanmak' suçlarından birçok kaydı bulunan (18.5.2024 14:13:20)
Nasıl olsa hapisten salıyorlar para da ister adamda bıçaklar isterse öldürür sorun değil. Yönetime bak, hukuka bak çay demle.

srp1953 => ‘Hırsızlık’ ve 'uyuşturucu kullanmak' suçlarından birçok kaydı bulunan (29.6.2024 19:05:39)
Bonzai içiyorlar o kadar ama ölmüyorlar

Guest-CA62BFEBE => ‘Hırsızlık’ ve 'uyuşturucu kullanmak' suçlarından birçok kaydı bulunan (29.6.2024 21:42:55)
adamın tipinden bela akıyor resmen, yolda görsen yolunu değiştirirsin. Bunun gibi tiplerden çok fazla var, eskiden kekolar vardı garip kılık kıyafet ve saç tarzları vardı ama kimseye zararları yoktu bunlar herkese her şeye zarar.

Fatih.met => ‘Hırsızlık’ ve 'uyuşturucu kullanmak' suçlarından birçok kaydı bulunan (29.6.2024 21:45:21)
resimdeki kişi bizim patrona çok benziyor, hatta fark yok diyebilirim... şu haberi patrona göstersem şaşırır, "ben kimseyi bıçaklamadım, yalan haber" der... zaten inanmam çünkü adamın sağa sola yürüme gibi huyu yok, tuvalete bile son model audi arabası ile gidiyordur.

Sayfa: [1]