Veggier
=> Project Gotham Racing 4
(27.7.2009 22:32:37)
Benim bir sorum var:
Career'e başladım ama ya bende bir sorun var yada oyunda, mesela giriyorum yarışa sonuncu oluyorum, normalde restart filan yok mu bunda, hop puan almadan diğer yarışa, zaten ne pistleir tanıyorum ne bir şeyi, eğer böyleyse oynanmaz bu oyun.
YeeHaw
(27.7.2009 22:42:12)
quote:
Orijinalden alıntı: Beholder Benim bir sorum var: Career'e başladım ama ya bende bir sorun var yada oyunda, mesela giriyorum yarışa sonuncu oluyorum, normalde restart filan yok mu bunda, hop puan almadan diğer yarışa, zaten ne pistleir tanıyorum ne bir şeyi, eğer böyleyse oynanmaz bu oyun. |
ben hiç kariyere bulaşmadım
git custom match mi ne var orda oyna(hatta live varsa zaten yeter o mod)
neredeyse bütün yollar ve arabalar açık
istediğin tarz yarışı istediğin yerde istediğin arabayla yap
ha zaten biliyodum diyosan da kariyerde çıkan yarışlara burda antrenman yapabilirsin
HuNTeR_1907
(28.7.2009 00:45:51)
quote:
Orijinalden alıntı: Beholder Benim bir sorum var: Career'e başladım ama ya bende bir sorun var yada oyunda, mesela giriyorum yarışa sonuncu oluyorum, normalde restart filan yok mu bunda, hop puan almadan diğer yarışa, zaten ne pistleir tanıyorum ne bir şeyi, eğer böyleyse oynanmaz bu oyun. |
Yeniden başlatmayı yarış bitmeden yapabilirsiniz.
Veggier
(28.7.2009 09:22:52)
İtiraf etmek gerekirse ben bu oyundan 1 ve 2 kadar zevk almadım, araba modellemeleri ve navigasyon vasat düzeyde.
JOELLAMBERT
(15.8.2009 03:35:17)
M.A.N.G.A.K.A
(15.8.2009 03:39:13)
Leingrad
(15.8.2009 03:44:14)
Motorla giderken motorun onunu kaldirip B tusuna basili tuttugumuzda surucu ayaga falan kalkip artistik yapiyor. Bende yeni ogrendim sayilir hatta yapinca 5g lik ach bile aciliyo :)
JOELLAMBERT
(15.8.2009 03:53:28)
Midnight+Burnout karışımı bişey olmuş,ben hoşlanmıyorum pek bu tarzdan,PGRnin çok dışına çıkmışlar....
.:BBR:.
Öğrendiğim iyi oldu 800e yaklaştırdım achi sanırım,bunuda alsam fena olmaz.O değilde bi achi var bu oyunun yarıştığın herkesin yan aynalarını kır diyo,çok güldüm okurken,onu deneyeceğim birazdan
Birde tek teker üstünde motorla uzun süre gidersen 20g cebinde,en uygun pist Golden Gate köprüsü...
M.A.N.G.A.K.A
(15.8.2009 03:56:47)
Bizarre Microsoft bünyesinden ayrılmıştı. PGR isim hakları ise Microsoftta hâlen. Bu demek oluyor ki PGR5 ismiyle Forza yapımcısı Turn10'e oyun yaptırabilir Microsoft.
Leingrad
(15.8.2009 04:04:04)
quote:
Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin Midnight+Burnout karışımı bişey olmuş,ben hoşlanmıyorum pek bu tarzdan,PGRnin çok dışına çıkmışlar.... .:BBR:. Öğrendiğim iyi oldu 800e yaklaştırdım achi sanırım,bunuda alsam fena olmaz.O değilde bi achi var bu oyunun yarıştığın herkesin yan aynalarını kır diyo,çok güldüm okurken,onu deneyeceğim birazdan Birde tek teker üstünde motorla uzun süre gidersen 20g cebinde,en uygun pist Golden Gate köprüsü... |
on tekeri kaldirip 500 m gidersen 20g, arka tekeri kaldirip (endo yapip) 100 kudos alirsan 20g :)
yanliz endo achi her 100 kudos yaptiginda acilmiyo benim endo ile 100 kudos yapmama ragmen 10. denememde falan acildi.
moffaka
(15.8.2009 12:10:13)
500 achi topladım bende. Daha online oynamadım doğru dürüst singlede liderliğe yükseldim. Artık online oynamaya hazırım. Yalnız bir sorum var.. 8 arabanın üzerinden atlamam gerekiyor bir ach için bunu nasıl yaptınız?
Leingrad
(15.8.2009 15:35:49)
quote:
Orijinalden alıntı: moffaka 500 achi topladım bende. Daha online oynamadım doğru dürüst singlede liderliğe yükseldim. Artık online oynamaya hazırım. Yalnız bir sorum var.. 8 arabanın üzerinden atlamam gerekiyor bir ach için bunu nasıl yaptınız? |
8 arabanın üstünden atlama achi yok galiba. O 8 araç aynı anda havada olma achivementi...
Burda gösterio kolay yoldan nasıl açılacağı bende girip bikaç ach açıcam şimdi :)
http://www.youtube.com/watch?v=lqfHtYHjDrw
JOELLAMBERT
(15.8.2009 15:36:07)
quote:
Orijinalden alıntı: moffaka 500 achi topladım bende. Daha online oynamadım doğru dürüst singlede liderliğe yükseldim. Artık online oynamaya hazırım. Yalnız bir sorum var.. 8 arabanın üzerinden atlamam gerekiyor bir ach için bunu nasıl yaptınız? |
Üzerinden atlama değil hoca yaw,nasıl yapıcan onu
Şey o,8 arabayı atlarken havada yakala,Europeda deniz kenarı bi yol var adını tam hatırlamıyorum şimdi onun uzun düzlüğünde 2 tane zıplama yeri var orda açmıştım ben o achi,yüksek class bi araba seçip sürüden ayrılmadan gidersen,zıplama anında yakalayabilirsin hepsini...
.:BBR:.
Arka tekeri nasıl kaldırıyoruz,ben onu hiç denemedim
addidas_85
(15.8.2009 15:42:29)
Frene basarken ileri tuşuna basılı tut olur
JOELLAMBERT
(15.8.2009 15:59:13)
Eyv hocam
yaptım ve aldım önce stuntman sonra endo king
moffaka
(15.8.2009 17:26:32)
Herhalde achı ben yanlış anlamışım videoya bakıcam şimdi:)
Bu ach olayı olmasa kariyeri bitirdiğim gibi online oynarım yada bir kenara atardım.
Adama oynamayacağı oyunu ach ile oynattırıyorlar:) PS dede varmıydı bu?
JOELLAMBERT
(15.8.2009 17:31:33)
Yok
Ama ihtiyacı var
Leingrad
(15.8.2009 17:38:41)
JOELLAMBERT
(15.8.2009 17:47:54)
Buralarda First Person kamerasıyla gezmek çok hoş bişey ya!
Queen Hentai
(15.8.2009 18:21:08)
Ach. kasıcılar iş başında. Helal olsun be. İyi dayanıyonuz. Ben bıraktım artık ach. kasmayı.
(en son GEOW 2'de 1100 ach. açtım o kadar)