P0seid0nda SatıLık (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> SilkRoad Online >> Karakter ve eşya satışı
_FıSTıK_ => P0seid0nda SatıLık (28.6.2007 17:39:37)
ArkadaşLar Satılktır...

< Resime gitmek için tıklayın >

Buda benim char 1hafta 0ldu başlayaLı

< Resime gitmek için tıklayın >

XaXaX => P0seid0nda SatıLık (28.6.2007 17:43:14)
Sencede saçma olmamışmı (Arkadaşlar satılıktır buda benım charım 1 haftalık die not düşmüşsün sadece ) koydugun itemde ayrı bi konu yanlız o beni ilgilendirmez bence biraz daha konuyu aç misal : zeus serverı 32 +3 halbert crit 11 nickim ahmet isteyen birisi varsa bana oyundan ulaşabilirsiniz diyebilirsin

_FıSTıK_ => P0seid0nda SatıLık (28.6.2007 17:46:40)
quote:

Orjinalden alıntı: XaXaX

Sencede saçma olmamışmı (Arkadaşlar satılıktır buda benım charım 1 haftalık die not düşmüşsün sadece ) koydugun itemde ayrı bi konu yanlız o beni ilgilendirmez bence biraz daha konuyu aç misal : zeus serverı 32 +3 halbert crit 11 nickim ahmet isteyen birisi varsa bana oyundan ulaşabilirsiniz diyebilirsin
Fırsattan istifade charıda koyum dediM... Pm atın burdan 0yundaki ncki söyLeriM ...

synaX:Lecter => P0seid0nda SatıLık (28.6.2007 17:51:23)
iide 2 tane char resmi koymussun hangisi ? bide 36 lv satman cok zor.Satcaksan cafeleri dolaş küçük çocuklara söle.Bi koşuda gidip anne bana para wersene diyip hemen getirirler

_FıSTıK_ => P0seid0nda SatıLık (28.6.2007 17:58:02)
quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

iide 2 tane char resmi koymussun hangisi ? bide 36 lv satman cok zor.Satcaksan cafeleri dolaş küçük çocuklara söle.Bi koşuda gidip anne bana para wersene diyip hemen getirirler
Charı satmıy0rM daa 18 gunluk ticket varbn 6x felan olrm oyle satarıM sadece pear satıLıkk

n0t:Spearı arkdaş basıp bna veri "ss"de alm$ ilk resimde ondan frkLı char varr

Sayfa: [1]