Ertelemeniz Sonlanmıştır Sevke Tabisiniz (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları >> Yedek Subay Adayları
formulalonso_1 => Ertelemeniz Sonlanmıştır Sevke Tabisiniz (14.4.2022 10:53:44)
Merhaba herkese,

benim yüksek lisans kaydım silindiği için tecilim sona erdi. E devleti kontrol ettiğimde 18 ağustos’a kadar askerlik yönünden engelim olmadığı yazıyor. Ancak dün gelen sms’te ağustos döneminde sevk edileceğim yazıyor. Kafamı karıştıran nokta şu: yoklama işlemlerimi henüz yaptırmadım, ağustosta sevk edilebilmem için mayıs sonuna kadar yaptırmam gerekiyor diye biliyorum. Ancak bu durumda e devlette ona göre bir tarih yazması gerekmez miydi? Hangisini dikkate almalıyım?

teşekkürler

a-f-h => Ertelemeniz Sonlanmıştır Sevke Tabisiniz (14.4.2022 12:37:26)
O SMSler otomatik de gelebiliyor.
Tecil için şubeye gittiyseniz daha önceden yoklama ozaman da yapılmış olabilir. Şuradan kontrol ediniz olmadı.
https://www.turkiye.gov.tr/mill-savunma-asal-yoklama-basvurusu

formulalonso_1 => Ertelemeniz Sonlanmıştır Sevke Tabisiniz (14.4.2022 13:38:06)
evet tecil için 4 yıl önce yoklamam yapılmıştı. bugün de şube ile görüştüm yoklamanız görünüyor dediler, ancak e devlete girdiğim zaman yoklamam yapılmamış görünüyor ve tekrar ilk aşamadan başlatıyor, bunu söyledim ancak onlar da bir anlam veremedi o yüzden kafam karışık. yoklamam olmadan sevkim de olamaz sonuçta, ancak e devlette yoklamam yapılmamış görünüyor bu nedenle işlem de yapamıyorum.

a-f-h => Ertelemeniz Sonlanmıştır Sevke Tabisiniz (14.4.2022 13:41:33)
Böyle sıkıntılı durumlarda şubeye gitmeniz en mantıklı yol.

Sayfa: [1]