highest in the room
=> hic sevilmedim olm aşırı üzgünüm ağlıcam lan
(4.4.2022 23:12:30)
hic sevilmedim
sadece bi kız bana acıdığı icin iyi davrandı ben de onu sevgi sandım ona aşık oldum ama yanılmışım beni şutladı çünkü direkt birisiyle sevgili olmus cocuk boylu postlu aşırı özgüvenli yakısıklı ağzı iyi laf ediyor haklı abi onun yanında cok rahat hisseder hatta ona asık bile olabilir onunla her seyi yaşayacaklar cinsellik vs hepsini geçtim onu görünce heyecanlanıp seviniyor lan aşık olduğum kız nasıl iğrenç bir sey bu insanın ciddi diyorum kafama sıkasım geliyor böyle berbat durumdayken
ulan olm valla billa ağlicam tanrının benim gibi silik karakterlerin içinden aşk duygusunu söküp alması lazım hep mi sevip sevilmeyen taraf olcaz valla bıktım olm şimdi kim bilir nerde nasıl mutlular
Takıntı falan değil bu yaptığım direkt gerçekler ben bunun farkındayım öyle aman boşver diyip atamıyorum keske hiçbir cinse ilgi duymayan bir tip olsaydım anca o zaman mutlu olurdum şimdi hüzünden başka bir sey yok hayatımda
lowss
(4.4.2022 23:15:32)
olm gel ankaraya bi gezelim seni karıya götüreyim
vallaha kendine gelirsin
highest in the room
(4.4.2022 23:15:35)
valla ağlicam az kaldı
lowss
(4.4.2022 23:16:01)
yapma olm manyak olursun bak
furkanta_resmi
(4.4.2022 23:19:04)
Abi öncelikle geçmiş olsun, biri gider biri gelir evet candır nefistir çeker bağlanır başkası yokmuş gibi gelir ama atlatırsın bence. Bu sırada neler yapabilirsin mesela 1.50 bile olsan saçını sakalını düzeltirsin kendini beynini geliştirirsin ortaya koyarsın. Seninle görünüşün için birlikte olacak biri yerine hos sohbet edebileceğin, gerçek bir hayat arkadaşın olsa daha iyi olmaz mı?
highest in the room
(4.4.2022 23:19:08)
istemiypeum olm ben bu hayatı yasamak harbi yaşanılacak hiçbir şey sunmadı bana 23 yıl geçti hiç mi gÜzwl sey yaşamaz lan insan nötr geçseydi bari bunun üstüne bi ton kötü sey yaşadım halen de yaşamaya devam ediyorum
Trubetzkoy
(4.4.2022 23:21:18)
Mardinde falan mı okuyon üniversite illa bulursun kanks
YTÜ Ehm
(4.4.2022 23:23:18)
mesaiye başlamışsın niye hocam
highest in the room
(4.4.2022 23:24:01)
annem olmasa şu an sıkmıştım kafama tam bak şu an
Başbilen
(4.4.2022 23:25:47)
Gel hocam senle bir kuruzberg gezisi yapalım
CeremiKılarksın
(4.4.2022 23:28:41)
Var mı hocam tanıdık paralı asker
highest in the room
(4.4.2022 23:35:17)
15 gün içinde aştide olcam gel al götür lafta kalmasın o zaman ?
highest in the room
(4.4.2022 23:48:24)
hayalimizi başkaları yaşıyor bize sadece karanlık odada oturup ağlamak kalıyor bi gün bari yüzümü güldür la hiç mi hak etmiyorum
darkpower2000
(5.4.2022 00:17:41)
Muhteşem konu zamanlaması, ben de daha şimdi şimdi bir ayrılık yaşadım. Hayatım boyunca çıktığım tek sayılabilecek kişiydi. Kalbim çok ağrıyor, sırf iyi biri olmak istediği için bana iyi davrandı, fotoğraflar falan göndermeye başladığım anda şutlandım, bir haftadır cevap yok :/
highest in the room
(5.4.2022 00:25:22)
işte bu yüzden kötü bir gerçeği tercih ederdim en başta diyecekti bunları kimsenin kimseye acımasına gerek yok hiçbir zaman onun istediği gibi bir tip olamayacağım belliydi zaten kendisi gereksiz uzattı en başta istemiyprum senden hiç hoşlanmadım dese cok daha kolay olurdu benim icin
darkpower2000
(5.4.2022 00:33:26)
Beni en çok ne üzüyor biliyor musun? İlk okuldan beri herkes benim tipimle dalga geçerdi, bu insanlar onları haklı çıkartıyor! En azından bari bir iki günlüğüne seviliyorum diye kendimi kandırdım, sabahtan akşama sırıttım :/ daha fazla detaya girebilirim belki eğer dm atarsan ha :/
highest in the room
(5.4.2022 01:00:44)
bi kez sevilseydik bari lan
tamam sevilmiyoruz anladık bari sevmeyelim de nötr yaşayalım olm sevilmeyen adamsın neyine senin birini sevmek suratına tüküreyim
isimgerekmez
(5.4.2022 01:20:19)
Önce sevmeyi öğren aga
Şıpsevdilik çapkınlık bi yere kadarr
Mecnun ol Kerem Ol Kamber Ol
Ne bilim kendin ol Delicesine Sevvv
letgome
(5.4.2022 01:30:27)
Aynı yolun yolcusuyuz kanka yapacak bir şey yok. Belki şansımız bir gün döner.