Winter Paradise
=> Str priest kıyafet bonus dağılımı?
(18.06.2007 04:07:23)
5 parça giysi var ya bunların hepsini str bonus lu olcka yoksa hp mi veya karşık 2 parça str 2 parça hp 1 parça int mi?
yorumlarınızı bekliyorum
NOT:search dan aradım hiç açıklayıcı bir konu göremedim
TRojka
(18.06.2007 04:09:31)
yanında 2 sette bulunsun duruma göre giy çıkar yap..
Winter Paradise
(18.06.2007 04:11:18)
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka yanında 2 sette bulunsun duruma göre giy çıkar yap.. |
ronark dayım
str mi hp mi karşık mı?
TRojka
(18.06.2007 04:12:57)
quote:
Orjinalden alıntı: getdown91 quote:
Orjinalden alıntı: TRojka yanında 2 sette bulunsun duruma göre giy çıkar yap.. | ronark dayım str mi hp mi karşık mı? |
ya inventory de iki setde bulunsun mesela sağlam bi hayvan kesionuz çekersin hpleri ama hayvan pek sağlam değil heal da sağlam arkada giyersin str leri anlatabildimmi?
Winter Paradise
(18.06.2007 04:17:43)
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka quote:
Orjinalden alıntı: TRojka yanında 2 sette bulunsun duruma göre giy çıkar yap.. | ronark dayım str mi hp mi karşık mı? | ya inventory de iki setde bulunsun mesela sağlam bi hayvan kesionuz çekersin hpleri ama hayvan pek sağlam değil heal da sağlam arkada giyersin str leri anlatabildimmi? |
ben de diyorum ki ronarkdayım para mara çok az birinde ilk önce karar kılsak ii olur
TRojka
(18.06.2007 04:29:07)
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka quote:
Orjinalden alıntı: TRojka yanında 2 sette bulunsun duruma göre giy çıkar yap.. | ronark dayım str mi hp mi karşık mı? | ya inventory de iki setde bulunsun mesela sağlam bi hayvan kesionuz çekersin hpleri ama hayvan pek sağlam değil heal da sağlam arkada giyersin str leri anlatabildimmi? | ben de diyorum ki ronarkdayım para mara çok az birinde ilk önce karar kılsak ii olur |
hp..malum önce yaşamak lazım kesmek için..
BuğraAtakan
(18.06.2007 05:23:56)
Amulet of str
belt of str varsa
Hp bonuslu olsun
yoksa
str bonuslu
görev takıları + +9 hp bulmaya çalış