üniversite değiştirmek için üni deyken tekrar sınava girmek mantıklı mı (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
tıpadayıbirmatematikçi => üniversite değiştirmek için üni deyken tekrar sınava girmek mantıklı mı (23.6.2021 21:19:11)
1 sene mezuna kaldım 27923 le girdim şu türkçeden 17 yanlış yapmasam efsane yerler gelecekti de işte nasip sınav anı çok önemli

tıpadayıbirmatematikçi => üniversite değiştirmek için üni deyken tekrar sınava girmek mantıklı mı (23.6.2021 21:21:47)
sudoku da güzel hocam arada çözüyorum bende

elimdeki son as değil => üniversite değiştirmek için üni deyken tekrar sınava girmek mantıklı mı (23.6.2021 21:31:31)
Benim de hedefim burası. Bu sene mezun gibiyim ama bakalım seneye kazanıp gelirsem bi kahveni alırım hocam

tıpadayıbirmatematikçi => üniversite değiştirmek için üni deyken tekrar sınava girmek mantıklı mı (23.6.2021 21:43:59)
hocam bizim bölümde yeni gelenler ısmarlıyor böyle bi gelenek var bozmayalım :))

Vezhack2 => üniversite değiştirmek için üni deyken tekrar sınava girmek mantıklı mı (2.7.2021 14:55:20)
ben de bölüm değiştirmek için çok düşünüyorum hocam ya. Geçen sene yerleştim bilkent makineye, yalnız benim içimden geçen ilk bölüm ceng, olmazsa ee diyordum. Bu seneyi online hazırlık olarak geçirdim ve gelgelelim 1 senedir hala düşünüyorum. Bölüme geçsem bişeyler görsem düşüncelerim değişecek belki. Seneye yetiştirebilirsem tekrar üni sınavına hazırlanmayı düşünüyorum

Guest-523C67B3C => üniversite değiştirmek için üni deyken tekrar sınava girmek mantıklı mı (2.7.2021 15:41:31)
Hocam myp hakkınız yok mu ?

Vezhack2 => üniversite değiştirmek için üni deyken tekrar sınava girmek mantıklı mı (2.7.2021 17:46:53)
Myp var da onla yine aldığım puan ile o sene yerleşebildiğim bir yere geçebiliyorum

Sayfa: << < önceki 1 2 [3]