Spyker
=> Bora Vites ve Debriyaj sorunu!
(9.6.2007 13:27:38)
Merhaba arkadaşlar,
62000 km deki bora aracım 2-3 gündür vites kutusunda ve debriyajından sorun çıkarıyor.
Arada debriyaja basamıyorum çok sertleşiyor. Ayrıca özellikle 1. vitese çok zor takıyorum, ya debriyaja bikaç defa basıp 1 e takıyorum ya da 2. vitese takıp 1 e takabiliyorum. Bir de 5. viteste ayağımı gazdan çekinde vites oldukça sert bi şekilde sallanıyor.
Bunlar neden kaynaklanabilir. bugün servise gidecem gitmeden buraya da yazayım dedim.
Yardımınızı bekliyorum...
smnrgn
(10.6.2007 00:00:22)
ARKADAŞIM SENİN SORUNUN DEBRİYAJ MERKEZİ İLE İLGİLİ DEBRİYAJ ALT VEYA ÜST MERKEZDE PROBLEM VAR DEBRİYAJ TAM AYIRMIYOR.
mescalero
(10.6.2007 19:42:21)
quote:
Orjinalden alıntı: Spyker Merhaba arkadaşlar, 62000 km deki bora aracım 2-3 gündür vites kutusunda ve debriyajından sorun çıkarıyor. Arada debriyaja basamıyorum çok sertleşiyor. Ayrıca özellikle 1. vitese çok zor takıyorum, ya debriyaja bikaç defa basıp 1 e takıyorum ya da 2. vitese takıp 1 e takabiliyorum. Bir de 5. viteste ayağımı gazdan çekinde vites oldukça sert bi şekilde sallanıyor. Bunlar neden kaynaklanabilir. bugün servise gidecem gitmeden buraya da yazayım dedim. Yardımınızı bekliyorum... |
Baskı balatadan olabilir...
Spyker
(11.6.2007 12:10:26)
valla hocam serviste vites kutusunda sorun var dediler. Bugün indirecekler vitesi bakalım.
Serviste test ederken vites kutusundan garip sesler geliyordu. hatta bi ara bi parça kopar gibi bi ses geldi...