Kaplannn14
=> Araç Muayene Hk
(31.1.2021 20:01:03)
İyi akşamlar arkadaşlar, aracımın muayenesi yaklaşıyor daha önce muayeneden hiç kalmadım ama bu sefer bu konuyla ilgili bazı sorularım var bilgi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim;
1- Aracım HB, arka sileceği çalışıyor fakat su atmıyor. Bu bir ağır kusur mudur? Arka cam temizlemeye yetersiz vs. gibi nedenlerden dolayı...
2- Araç da su kaçağı var kaçaktan dolayı kalma ihtimal var mı?
3- Aracın balataları biraz bitik, fren vs. diye bırakma durumu olur mu?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
determinant1
=> Araç Muayene Hk
(1.2.2021 02:33:58)
Merhaba size de iyi akşamlar, ocak ayında muayene ettirdim aracımı
1-Benim de sizin bahsettiğiniz gibi arka silrcekten su akmıyor bakmadılar bile
2-su kaçağı hakkında bilgim yok tam da anlamdım aslında
3-Frenlere baktılar ani fren yaptılar fren mesafesi vs bakılıyor ama o konuda detaylı bilen varsa net cevap versin.
temelreiss
=> Araç Muayene Hk
(1.2.2021 02:41:39)
1. Ağır kusur olmaz
2. Her aracta yazar o sizintilar, kimse de umursamaz. :)
3. Değiştirmenizi isterler. Zamanında bizim aracın plakasında ki A harfinin icerisinde vida var diye muayeneden gecirmediler plaka yenileyip geçtik, siz hesap edin.
gtagucu
=> Araç Muayene Hk
(1.2.2021 07:57:08)
1- En fazla hafif kusur olarak geçer önemli değil.
2- Su kaçağı motora değilde yere damlatıyorsa sıkıntı olabilir geçen muayeneye götürdüm benden önceki aracı yere sıvı damlatıyor diye ağır kusurlu yapıp geçirmediler.
3- Muayenede fren gücü değilde frenlerin eşit oranda çalışıp çalışmadığına bakılıyor buda pek sorun olmaz ama güvenliğiniz için gitmeden önce servise baktırmanızda fayda var.
Kaplannn14
=> Araç Muayene Hk
(2.2.2021 06:47:30)
Cevaplarınız için teşekkürler. Yere damlatıyor ama hava yağmurlu gibi ordan kurtarabilir miyiz acaba