Big Four -- Dünyanın en büyük 4 danışmanlık-muhasebe-denetim Firması (Bilgisi olan?) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
The Management => Big Four -- Dünyanın en büyük 4 danışmanlık-muhasebe-denetim Firması (Bilgisi olan?) (22.12.2020 22:03:42)
Selamlar herkese,

Yerli yabancı kariyer sitelerinden iş ilanlarına göz gezdiriyorum (son sınıfım). Karşıma Big Four (Büyük Dörtlü) adı verilen 4 firma çıkıp duruyor.
Aslında genel olarak "EY (Ernst & Young) firması" çıkıyor. Şimdi genel olarak inceleyince bilmem kaç tane ülkede bilmem kaç yüz bin çalışanı olan büyük kurumsal bir şirket gibi görünüyor. Yani kariyer fırsatları da var gibi ve ayrıca iş ortamı bizi zorladığı için her gün kendimize yeni bir şey katmak durumunda kalıyoruz (diye yazılar okudum).

Kulağa güzel geliyor; Fakat:

Çeşitli sitelerden (özellikle sözlükler) bu şirketle ilgili yorumları okuduğumda kimse girmesin, girenler çıkmaya çalışıyor, günde 16 saat plaza hayatında çalışmaya hazır olun vs vs tarzı yorumlar görüyorum.

Bu şirketler hakkında (özellikle EY) bilgisi olan var mıdır? Uzun dönem Staj için başvurdum. Kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum; fakat kafamda soru işareti oluşmadı değil.

Ne diyorsunuz?

The Management => Big Four -- Dünyanın en büyük 4 danışmanlık-muhasebe-denetim Firması (Bilgisi olan?) (23.12.2020 11:02:36)
yukarı

The Management => Big Four -- Dünyanın en büyük 4 danışmanlık-muhasebe-denetim Firması (Bilgisi olan?) (23.12.2020 22:46:39)
yukarı

The Management => Big Four -- Dünyanın en büyük 4 danışmanlık-muhasebe-denetim Firması (Bilgisi olan?) (25.12.2020 17:50:34)
yukarı

The Management => Big Four -- Dünyanın en büyük 4 danışmanlık-muhasebe-denetim Firması (Bilgisi olan?) (6.1.2021 22:07:14)
yukarı

Sayfa: [1]