Çok çok az kullanılmış Corsair K70 RGB MK.2 Red (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İkinci El - Ödüllü Anket >> İkinci El >> Bilgisayar ve Donanımları >> Giriş Ekipmanları >> Klavye & Mouse >> Aksesuarlar >> Oyun Kontrolcüsü ( Gamepad, Joystick, Direksiyon, Arcade)
hoodan => Çok çok az kullanılmış Corsair K70 RGB MK.2 Red (6.12.2020 15:24:14)
Merhaba , ürün çok çok az kullanılmış sıfırdan farksız , hiç bir çiziği kusuru bulunmamaktadır. Zamanında masaüstü bilgisayarım varken almıştım . Klavyeyi aldıktan 2-3 ay sora laptop a döndüm . Masaüstünü sattım fakat klavye kaldı , arada oyun oynarken kullanırım diye kutulayıp kaldırmıştım. Fakat yoğunluktan oyun oynayıp kullanamadım . Yaklaşık 1 senedir kutusunda kapalı halde muhafaza edilmiştir .

Ürün Türkiye’den alınmış olup garantisi devam etmektedir . Boğaziçi bilgisayar garantilidir .

Dileyen gelip görüp test edebilir , test videosu atabilirim . Canlı görüntülü aramadan gösterebilirim .

İstanbul bahcesehir veya Beylikdüzü metrobüs durağından teslim edebilirim .

Şehir dışı önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim . Eski referanslı üyeyim .

Fiyat : 840 TL

Resimler için ilanı inceleyebilirsiniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-corsair-k70-rgb-mk.2-red-cok-az-kullanilmis-kutulu-garantili-883850138/detay/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Sayfa: [1]