Şimdi Ara

Haksız cezaya itirazım reddedildi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
9.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • zdebre Z kullanıcısına yanıt

    Banada kemer taktığım halde ceza geldi. Hiç uğraşmadım 99 tl ödedim geçtim. Hesabını vatandaş olarak sandıkta sorarım. Eskiden başvuranların itirazı kabul oluyormuş. Fakat şuan ekonominin durumunun ne kadar kötü olduğunu siz düşünün ki adamlar baskı yaparak haksız cezaları iptal dahi ettirmiyorlar. 2. el araç satışına vergi geldi. Esnafların ekmek teknelerinin kapatıldığı pandemide (itiraz yok öyle olması lazımdı), vatandaşın tribünleri doldurduğu parti kongreleri yapıldı. O yüzden zorlamaya gerek yok. Zevk almasına bakıcaz.

  • son 14 senedir trafikte 600.000 km den fazla yol yaptım 20 ye yakın radar cezası yedim ama bir tane hak etmediğim ceza yemedim yakın çevremde de yiyeni görmedim. haksızı bırak trafikçiler radar ve alkol dışında birşeyle ilgilenmiyorlar. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bu fahri müfettiş olayını trafik magandaları çıkarttı ceremesini masum insan çekiyor ama kızılacak adres devlet değil bu magandalar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

    son 14 senedir trafikte 600.000 km den fazla yol yaptım 20 ye yakın radar cezası yedim ama bir tane hak etmediğim ceza yemedim yakın çevremde de yiyeni görmedim. haksızı bırak trafikçiler radar ve alkol dışında birşeyle ilgilenmiyorlar. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bu fahri müfettiş olayını trafik magandaları çıkarttı ceremesini masum insan çekiyor ama kızılacak adres devlet değil bu magandalar.

    Fahri Müfettişlik olayı magandalar yüzünden değil, tamamen Devletin kasasına para girmesi için çıkarılmış, hatalı ve vatandaşa hiçbir yararı olmayan bir uygulamadır.


    Fahri Müfettişin ceza yazma yetkisi yoktur, sadece tutanak tutar, cezayı polis yazar, çünkü siviller ceza yazamaz. Fahri Müfettişliğin en kısa zamanda kaldırılması gerekiyor, bir diğeri de Bekçiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 5 Mart 2021; 10:41:37 >




  • slowfood kullanıcısına yanıt
    Radar uygulaması emniyet genel müdürlüğü tarafından istatistiklere göre en çok ölümlü kaza olan noktalara yerleştirilir ve kimsenin gizlenme gibi gayreti yoktur levha koymaz ise cezanın iptal olacağını bilir aracında 1 duba 1 de levha taşır 2-3 km öteye koyar
    Bu radar cezalarından ne genel müdürlüğün ne trafik şubenin hiç bir kazancı yoktur ki vergi dairesine yatırıyorsun sonuçta yok sen 3 ceza yazdın yok sen 10 ceza bunu kimse umursamaz umursanan tek şey yapılan kontrol sayısıdır ceza değil uygulamadır amaç. Adamlar trafik kontrolü için helikopter kaldırıyor amaç para olsa helikopter mi kaldırır? Hala kota muhabbeti dönüyor çok ilginç ya 😀

    Şehir içinde caddelerde bulvarlarda hız limiti özel olarak belirtilmediği sürece 50dir. %10 tolerans payı ile 55tir. Ehliyeti olan biride bunu bir zahmet bilsin. Eleştirinizi o caddeye 50 hız limiti veren ukome kararıyla belirleyen belediyeye yapın 😄



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 8 Mart 2021; 3:17:16 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.