ONEMLi Google Ne Kadar Guvenli (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
cermin007 => ONEMLi Google Ne Kadar Guvenli (13.8.2020 13:48:56)
Dun gece Gmail hesabim calindi.
Hesaba bagli telefon numaram degistirildi,
Hesaba bagli email adresleri degistirildi.

Sabah uyandigimda telefonu fabrika ayarlarina dondurulmus sekilde buldum.

Ardindan BTCTurk hesabima giris yapilmaya calisildi.
Suan hesabima hicbir sekilde ulasamiyorum.
Google ne kadar guvenilir?ii

Rasqutin => ONEMLi Google Ne Kadar Guvenli (13.8.2020 14:02:50)
Ucunda bitcoin varsa tüm platformlar güvensiz çünkü adamlar saldırıyor.

thermodynamics23 => ONEMLi Google Ne Kadar Guvenli (13.8.2020 14:08:15)
Google yardım a yazı yaz hesabı verirler hocam

iDoctor => ONEMLi Google Ne Kadar Guvenli (13.8.2020 15:27:30)
Hiçbir sistem güvenli değildir buna Google'da dahil. Ne kadar güvenilir konusuna gelince burada firmanın ismini zedeleyecek bir şey yazmak doğru olmaz çünkü hiçbirimiz tam olarak ne kadar güvenli olduğunu bilemeyiz.

Robinson_Crusoe => ONEMLi Google Ne Kadar Guvenli (13.8.2020 15:29:34)
Bende deb web de phishing yemiştim, nasıl düştüm halen şaşıyorum senin kaç btc vardı hesabında, adamlara telefonla ulaşsana,

cermin007 => ONEMLi Google Ne Kadar Guvenli (13.8.2020 16:22:45)
Hesaba bloke koydurdum. Giren çıkan yok şükür.Zaten hesaptaki parada komik seviyede.Google hesabında kayıtlı kredı kartım da yok.Anlamadıgım ne kadar kolay adamlar sistemi bloke edebiliyor.Adamlar benim telefonu uzaktan patlattılar resmen.Fabrıka ayarlarına dondurdular ve kendı numaralarını tanımladılar.

cermin007 => ONEMLi Google Ne Kadar Guvenli (13.8.2020 16:23:57)
Sanırım gerı almak cok zor olacak.İlişkilili e-mail hesabınıda çalşım pezevenkler.

Guest-2DEC45E33 => ONEMLi Google Ne Kadar Guvenli (13.8.2020 16:29:33)
Trojan ya da spy yüklemişsin telefonuna büyük ihtimal eğer telefonun replika vs. değil ise muhtemelen yanlışlıkla virüs yükledin eğer yok benim apk, rootla işim olmaz dersen ve buna rağmen telefonun hacklendiyse sıkıntı büyük, Google sizi normalde dinler hatta ona uygun reklam uyduruyor eski telefonlarda(sadece google değil) ama gmail hesabını google 'un alması saçma, fabrika ayarlarına sıfırlandıysa telefonun hacklenmiştir bunda mailinin suçu yok , konuyu biraz daha açar mısın?

cermin007 => ONEMLi Google Ne Kadar Guvenli (15.8.2020 17:59:49)
Telefon Meizu X8
Root yok.
Google Play dışında yüklediğim APK yok.

Old Mac New Clip => ONEMLi Google Ne Kadar Guvenli (15.8.2020 18:08:12)
google güvenilirdir de belli ki sen değilsin knk neyin varsa her şeyini çaldırmışsın bir çırpıda helal olsun

Sayfa: [1]