Şimdi Ara

XRP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tam onaylanmış bir hareket değil ancak 2 hafta içerisinde XRP 26-29 cent arasında bir fiyata ulaşması çok mümkün. BTC'ninde en azından 9650'i test edip, büyük ihtimalle 10k'yı geçiceğini düşünüyorum.
    #YTD



  • Kumar oynamak isteyen varsa Probit veya Cointiger exchangelerine gidip CNS coine bakmalarını öneririm, satın alın, sonrahttps://wallet.joincentric.com/ kendi sitesindeki cüzdana atıp CNS'yi CNR'ye çevirtin aylık %28 stake yapar o, coinde zaten aşırı küçük olduğu için daha çok fazla katlama potansiyeli var. Tabi bugün %410 arttı şu an alınır mı bilmem belki aşağılarda bir yere emir koyarsınız.
  • Herkese CNS alıp CNR'ye çevirmelerini öneririm şu an bence müthiş bir fırsat ve büyük indirimde yeni çıkan bir gem müthiş kazandıracak bence.
    https://www.coingecko.com/en/coins/centric

    Bittrex, Probit, Cointiger, Bitthumb, JustSwap, OikosSwap gibi borsalarda satılıyor şu an. Buralardan alabilirsiniz. Tavsiyem Probit

    https://wallet.joincentric.com/ veya https://www.centricswap.com/ ile de aldığınız CNS'yi CNR'ye dönüştürüp her saat başı pasif aylık %28.5 (şu anlık) CNS faizi kazanmasını sağlayabilirsiniz (vade limiti vs. salak saçma şeyleri yoktur)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 5 Eylül 2020; 2:15:21 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.