Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> Knight Online >> KO Genel
O123456789O => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 10:15:49)
ağbeyler kendimizden bıktık bu uyundan bıkamadık di mi? start gelmiyo ona çare arıyoruz........ xtrap çalışmıyo ana çare arıyoruz........ serverlar gelmiyo ona aynı çare arıyoruz.......... biz neden hala bu işkenceyi çekiyoruz ? adamlar oyunlarının oynanmasını istemiyor para kazanmak istemiyor.... ama biz inatla bu oyunu oynamak istiyoruz!! afedersiniz ama biz salak mıyız abiler?

BSG => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 10:17:30)
ewt

HighDefense => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 10:18:41)
ewt salagız bu durumda öle oluo o slaklar içinde bende warım :(((

firstaid => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 10:37:27)
evet aramızda oyunu sapıklık derecesinde önemseyenler var. mesela oyunda dc olunca hemen gelip buraya dc oldumm aman bittim nolcak şimdi diye konu açabiliyorlar. ve ya luncher gelmiyo öldüm ben napcam, xtrap nolcak......

bu kadar abartan arkadaşların sağlak olduğuna katılıyorum.
bırakın bunları girerse oynarız gül gibi, girmezse oyundan başka şeyler şeyler yaparız.

acil şifalar diliyorum.

O123456789O => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 14:19:18)
bilmiyorum herşey çok karışık...

harhariyas => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 14:24:59)
bağımlılık başka bişi değil

Jonturkish => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 14:27:22)
yeSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
+1905 k2

huso2000 => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 14:28:20)
quote:

Orjinalden alıntı: firstaid

evet aramızda oyunu sapıklık derecesinde önemseyenler var. mesela oyunda dc olunca hemen gelip buraya dc oldumm aman bittim nolcak şimdi diye konu açabiliyorlar. ve ya luncher gelmiyo öldüm ben napcam, xtrap nolcak......

bırakın bunları girerse oynarız gül gibi, girmezse oyundan başka şeyler şeyler yaparız.

acil şifalar diliyorum.

dc oldum diye buraya topic açanlar sanırım okuldan oyun oynamak için kaçanlar yapıyor...(o kadar da okuldan kaçtık oyun düşünceyle gibi...benim düşüncem böyle :S)

metinsbf => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 14:30:28)
Ya Cem Uzan tekrar Telsim i alsa da CeptoDc yapsa.Start gelince sms yollasa.Böyle beklemek zorunda kalmak kötü oluyor.

Onurcan08 => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 14:32:04)
quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

quote:

Orjinalden alıntı: firstaid

acil şifalar diliyorum.

dc oldum diye buraya topic açanlar sanırım okuldan oyun oynamak için kaçanlar yapıyor...(o kadar da okuldan kaçtık oyun düşünceyle gibi...benim düşüncem böyle :S)

deişik bi bakış açısı

Mcann => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 14:36:30)
quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Ya Cem Uzan tekrar Telsim i alsa da CeptoDc yapsa.Start gelince sms yollasa.Böyle beklemek zorunda kalmak kötü oluyor.

Güzeldi

l3yM4ST3R => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 14:42:30)
quote:

süper ya

O123456789O => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 15:01:23)
quote:

Orjinalden alıntı: burak26060

quote:

süper ya

iyiymiş bana keşke serverlar gelse ya bende starta gelmemeye basladı :D

MotoChriss => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 16:04:07)
Hi¢'te Salak Veya Aptal Degilim. ßen Üstüme Alınmıyorum ßu Oyunu En iyi $ekil En iyi Char En iyi ItemLe tüm Zevkimi Aldım..

Hala Oynuyorum..

Ugra$mam hi¢ Start Gelmiyormu$ Xtrap mI$ ßilmem Neymi$ ßo$'a zaman Kaybı ßence Arkada$lar ßu oyuna ßagImLI Olmayın gidin okulunuza i$inize Sa¢maLIk ßunLar ßen Orda Adam Kesmi$im Xp'ye Yatmı$Im Ne oLacak walla ßu Oyuna Yeni ßa$Lıyan ßir
Insan Eskiler Kadar Pk dan Exp PartyLerden Boss Kesmekten ßenim Kadar Zevk Alamaz..

KnightOnline yaLan Hayat gerçek ..

BlooDyLoVe => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 16:08:59)
quote:

Orjinalden alıntı: MotoChriss

Hi¢'te Salak Veya Aptal Degilim. ßen Üstüme Alınmıyorum ßu Oyunu En iyi $ekil En iyi Char En iyi ItemLe tüm Zevkimi Aldım..

Hala Oynuyorum..

Ugra$mam hi¢ Start Gelmiyormu$ Xtrap mI$ ßilmem Neymi$ ßo$'a zaman Kaybı ßence Arkada$lar ßu oyuna ßagImLI Olmayın gidin okulunuza i$inize Sa¢maLIk ßunLar ßen Orda Adam Kesmi$im Xp'ye Yatmı$Im Ne oLacak walla ßu Oyuna Yeni ßa$Lıyan ßir
Insan Eskiler Kadar Pk dan Exp PartyLerden Boss Kesmekten ßenim Kadar Zevk Alamaz..

KnightOnline yaLan Hayat gerçek ..

Katılıyorum sana. Sonuçta bu bir oyun unutmayın bağımlısı olmak sakıncalı. Oyuna girmiyorsa ne diye uğraşıyorsunuz gidin film alın film izleyin gidin kiatp okuyun emin olun daha faydalı olacak sizler için. Salaklık konusuna gelince bu oyunu oynayanlar değil. Hayatı bu oyun olanlardan şüphe etmek gerekir

Edit: Salak İthamı ağır oldu biraz

BlooDyLoVe => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 16:11:19)
Silinsin flod oldu

Caglar.1903 => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (22.5.2007 16:11:43)
quote:

Orjinalden alıntı: Mcann

quote:

Güzeldi

LastCroN => Denemekten sıkıldınız mı? (çile) (23.5.2007 15:50:17)
evet salaklık parayla mı

Sayfa: [1]