TürkNet Türk Telekom Arasında Port İkilemi (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> İnternet Servis Sağlayıcılar >> TurkNet
mucahidtras => TürkNet Türk Telekom Arasında Port İkilemi (31.3.2020 13:26:54)
Geçtiğimiz perşembe günü TürkNet'e abonelik için başvuruda bulundum ve aynı gün evrakları kargoladım. Şaşırtıcı bir şekilde aynı gün ekipler geldi kurulumu yaptı ve aktivasyon tamamlandı. Evraklar dün TürkNet'e teslim edildi. Ben internetim heralde açılacak her şey tamam diye düşünürken arkadaşlar mahallede boş port olmadığını söyledi. Hemen TT Müdürlüğüne gidip port başvurusu yapmak istedim. Hoppalaaa. TT'deki yetkili hem ADSL hem VDSL boş port olduğunu söyledi. Şimdi kim yalan söylüyor benim internetim niye gelmiyor. Ek paketlere para harcamaktan ciğerim soldu.

TurkNetDestek => TürkNet Türk Telekom Arasında Port İkilemi (31.3.2020 15:47:06)
Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?

mucahidtras => TürkNet Türk Telekom Arasında Port İkilemi (8.4.2020 12:51:03)
O değil de hala internete kavuşamadık...

mucahidtras => TürkNet Türk Telekom Arasında Port İkilemi (8.4.2020 15:09:43)
Sen yetkili bi abimize benziyorsun bi çöz şu işi be

TurkNetDestek => TürkNet Türk Telekom Arasında Port İkilemi (8.4.2020 16:43:41)
Merhaba, numaranız alınmıştır. İnternet başvurunuzu 05.04.2020 16:10 tarihinde yaptık. Kısa süre içerisinde onaylanacaktır. Önceliğini de ilettim.

mucahidtras => TürkNet Türk Telekom Arasında Port İkilemi (9.4.2020 15:40:45)
Yaklaşık 96 saat oluyor ama aktivasyon olmadı henüz, sorun nedir?

TurkNetDestek => TürkNet Türk Telekom Arasında Port İkilemi (10.4.2020 13:22:08)
Merhaba, internet başvurunuzun onaylanmasını bekliyoruz. Başvurunuz onaylandıktan sonra kurulum randevusu için arama yapacağız.

mucahidtras => TürkNet Türk Telekom Arasında Port İkilemi (10.4.2020 13:24:37)
Az önce müşteri hizmetlerinizle de görüştüm gün içinde aktivasyon olmazsa zaten başlayamayan aboneliğimi iptal edeceğim.

Sayfa: [1]