RESIDENT EVIL 8 [PS ANA KONU] (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Oyun >> PlayStation >> FPS
Venomstr => RESIDENT EVIL 8 [PS ANA KONU] (29.1.2020 11:16:54)
< Resime gitmek için tıklayın >

-

Capcom'un hayatta kalma korku serisinin bir sonraki oyunu Resident Evil 8'e ait ilk detayların sızdırıldığı iddia ediliyor.

Residence of Evil YouTube kanalından gelen bilgilere göre, Resident Evil 8, Resident Evil 7'de olduğu gibi birinci şahıs kamera açısına sahip olacak ve ana karakter de yine Resident Evil 7'den Ethan Winters olacak. Chris Redfield da bir şekilde oyuna dahil edilecek.

Bu bilgilerin dışında, oyunda zombilerin yanı sıra kurt adam tarzı yeni bir düşman tipinin olacağı, oyunun bir köyde başlayıp oradan kaleye geçeceği, çevrenin kırsal, karlı ve dağlık olacağı söyleniyor.

Daha güvenilir bir kaynak olan Nibel de bu bilgilerin kendi duyduğu bilgiler ile neredeyse aynı olduğunu söyledi.

Güncelleme: Eurogamer'ın Capcom'a yakın kaynakları da bilgilerin doğru olduğunu onayladı.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Resident_Evil_8den_ilk_Detaylar_Guncelleme-98798.htm

-

Çıkış Tarihi: TBA
Dağıtıcı: Capcom
Geliştirici: Capcom

Nemanja Bjelica => RESIDENT EVIL 8 [PS ANA KONU] (29.1.2020 11:33:51)
yeni nesil için çıkacak diye biliyorum.
2021 ortasına ancak yetişir.tps olsa daha iyi olur

thecobra => RESIDENT EVIL 8 [PS ANA KONU] (29.1.2020 11:44:30)
Yüksek ihtimal VR destekli olacak... Fps türünde korku sevmiyorum ben.. Tps ya da izometrik kamera daha güzeldi..

Sanırım eski oyunları seviyorum ben

Roberto Baggio => RESIDENT EVIL 8 [PS ANA KONU] (29.1.2020 13:24:09)
Abi Allah aşkına TPS modu da ekleyin. İsteyen FPS oynasın, isteyen TPS oynasın. Neden illa bir bakış açısına dayatıyorlar oyuncuları anlamıyorum. Kaldı ki bu oyun TPS olarak başladı ve insanlar bunu TPS olduğu için sevdi.

BlackLead => RESIDENT EVIL 8 [PS ANA KONU] (29.1.2020 13:38:19)
bende tam tersi re 7 de ki fps olayını çok sevmiştim

en iyisi ikisini de eklesinler

gamer-x => RESIDENT EVIL 8 [PS ANA KONU] (29.1.2020 13:43:42)
önden yerimizi alalım muhtemel yeni nesil konsollara çıkacak ilk resident evil oyunu olacak

TheLuBu => RESIDENT EVIL 8 [PS ANA KONU] (29.1.2020 14:38:37)
FPS oyun yapmak daha kolaylarına geldi artık dayarlar FPS.

jiraiiya => RESIDENT EVIL 8 [PS ANA KONU] (29.1.2020 20:39:30)
Yeni oyun tabiki gelsin de Ethan Winters ne alaka, aynı formül tutmaz bence re7 dekini tekrar denerlerse. Millet re2-3 remakelerine nasıl da haype laniyor. Doğrusu bence re2 remake tarzı oynanış ve yeni farklı bir hikaye, tabiki bildiğimiz Leon, jill gibi karakterlerle. Ethan iyiydi güzeldi ama re7 de kalsın lütfen.

dante06 => RESIDENT EVIL 8 [PS ANA KONU] (30.1.2020 01:49:55)
Re 2 remake çok güzeldi aynı oynanış vuruş hissi devam etsin

Nınja => RESIDENT EVIL 8 [PS ANA KONU] (30.1.2020 02:14:38)

Sayfa: [1]