boras06
=> Download hızı 100mbit ancak farklı bir yavaşlık sorunu?Sorun çözüldü.
(31.12.2019 22:32:26)
Arkadaşlar bir kaç gün oldu Türk Telekom altyapılı eve kadar fiber mevcut.Oris telekom kullanıyordum akşamları hız düşmesinden dolayı geçiş yaptım.Süreç gayet kolay oldu. Milenicom iletişimi,müşteri hizmetleri vs konusunda şu ana dek sorun yok ancak garip bir sorun söz konusu. Tam olarak anlatamadım müşteri hizmetlerine. Sizlerede sormak istedim belki başına gelen olmuştur.
Sorun şu ki ; Download hızı 100mbit. İndirmelerde ve hız testlerinde vaat edilen bu hızı alıyorum sorun yok. Ama gariptir ki
-İnternette gezinti yaparken sayfalar geç yükleniyor bazen anlık internet yok diyor yenilenince düzeliyor.
-Youtube netflix de videoların açılma süreleri çok uzun, ek olarak mesela youtube sayfasını açtığımda kanal içeriklerinin önizleme video kapakları olur ya onlar açılmıyor bekledikçe kendine geliyor. Yani sayfa tam yüklenmiyor.
-Bu bahsetttiğim sorun hem kablolu bağlantı ile pc de hem wifi üzerinden akıllı cihazlarda yaşanmakta. Ama indirme hızı full 100mbit.
Bu nasıl bi sorun neden kaynaklanır?
Not:Oris telekom akşamları 5 6 lara düşen hız olmasına rağmen yukardaki sorunların hiç birisini yaşamadım.Hani derler ya fiber hızında sörf yapabiliyordum.
Düzenleme: Bugun müşteri hizmetleri aradı ve sorunlarım konusunda yardımcı oldu. Yapmış olduğu düzenleme ile bahsettiğim sayfa yükleme sorunları düzeldi.Umarım tekrarlamaz.İletişim ve yardımseverlik konusunda gayet tatmin edici milenicom.